Cum se remediază erorile Vcomp100.dll sau lipsesc

Erorile Vcomp100.dll sunt cauzate de situații care duc la eliminarea sau corupția fișierului DLL vcomp100.

În unele cazuri, erorile vcomp100.dll pot indica o problemă de registry, o problemă de virus sau malware, sau chiar o eroare hardware.

Mesajul de eroare vcomp100.dll s-ar putea aplica oricărui program sau sistem care ar putea utiliza fișierul pe oricare dintre sistemele de operare Microsoft, inclusiv Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP și Windows 2000.

Erori Vcomp100.dll

Există mai multe moduri diferite în care erorile vcomp100.dll pot apărea pe computer. Iată câteva dintre cele mai frecvente moduri în care ați putea vedea aceste erori:

 • Vcomp100.dll nu a fost găsit
 • Această aplicație nu a pornit deoarece vcomp100.dll nu a fost găsit. Reinstalarea aplicației poate rezolva această problemă.
 • Nu se poate găsi [PATH] vcomp100.dll
 • Fișierul vcomp100.dll lipsește.
 • Nu se poate porni [APLICARE]. O componentă necesară lipsește: vcomp100.dll. Vă rugăm să instalați din nou [APLICARE].

Mesajele de eroare Vcomp100.dll pot apărea în timpul utilizării sau instalării anumitor programe, atunci când Windows pornește sau se oprește sau chiar în timpul instalării Windows.

Contextul erorii vcomp100.dll este o informație importantă care va fi utilă în timp ce rezolvați problema.

Cum se remediază erorile Vcomp100.dll

Nu descărcați vcomp100.dll de pe un site web „DLL download”. Există multe motive pentru care descărcarea unui fișier DLL este o idee proastă. Dacă aveți nevoie de o copie a vcomp100.dll, cel mai bine este să o obțineți din sursa sa originală, legitimă.

Porniți Windows în modul sigur pentru a finaliza oricare dintre pașii următori dacă nu puteți accesa Windows în mod normal din cauza erorii vcomp100.dll.

 1. Descărcați Microsoft Visual C ++ 2010 Service Pack 1 Redistributable Package MFC Security Update și rulați-l. Aceasta va înlocui / restabili vcomp100.dll cu cea mai recentă copie furnizată de Microsoft.

  Vi se oferă câteva opțiuni de descărcare de la Microsoft pentru această actualizare, pe baza versiunii de Windows pe care ați instalat-o: x86 (32 de biți) sau x64 (64 de biți). A se vedea Rulez o versiune de Windows pe 32 de biți sau pe 64 de biți? pentru ajutor dacă nu sunteți sigur ce să alegeți.

  Încercați tot posibilul pentru a finaliza acest pas. Aplicarea acestei actualizări este aproape întotdeauna soluția la erorile vcomp100.dll.

 2. Restaurează vcomp100.dll din Coșul de reciclare. Cea mai ușoară cauză posibilă a unui fișier vcomp100.dll „lipsă” este că l-ați șters din greșeală.

  Dacă bănuiți că ați șters accidental vcomp100.dll, dar ați golit deja Coșul de reciclare, este posibil să puteți recupera vcomp100.dll cu un program gratuit de recuperare a fișierelor.

  Recuperarea unei copii șterse a vcomp100.dll cu un program de recuperare a fișierelor este o idee inteligentă numai dacă sunteți sigur că ați șters fișierul și că a funcționat corect înainte de a face asta.

 3. Rulați o scanare antivirus / malware a întregului sistem. Unele erori vcomp100.dll ar putea fi legate de un virus sau altă infecție malware de pe computerul dvs. care a deteriorat fișierul DLL. Este chiar posibil ca eroarea vcomp100.dll pe care o vedeți să fie legată de un program ostil care se maschează ca fișier.

 4. Utilizați Restaurarea sistemului pentru a anula modificările recente ale sistemului. Dacă bănuiți că eroarea vcomp100.dll a fost cauzată de o modificare adusă unui fișier sau configurație importantă, o Restaurare sistem ar putea rezolva problema.

 5. Reinstalați programul care produce eroarea vcomp100.dll. Dacă eroarea vcomp100.dll apare atunci când utilizați un anumit program, reinstalarea programului respectiv vă poate ajuta.

 6. Instalați orice actualizări Windows disponibile. Multe service pack-uri și alte patch-uri înlocuiesc sau actualizează unele dintre sutele de fișiere DLL distribuite de Microsoft pe computer. Fișierul vcomp100.dll ar putea fi inclus într-una dintre aceste actualizări.

 7. Testați-vă memoria și apoi testați hard diskul. Am lăsat majoritatea soluționării problemelor hardware la ultimul pas, dar memoria computerului și hard disk-ul sunt ușor de testat și sunt cele mai probabile componente care ar putea provoca erori vcomp100.dll în timp ce nu reușesc.

  Dacă hardware-ul eșuează la oricare dintre testele dvs., înlocuiți memoria sau înlocuiți hard disk-ul cât mai curând posibil.

 8. Reparați instalarea Windows. Dacă sfaturile individuale de depanare a fișierului vcomp100.dll de mai sus nu reușesc, efectuarea unei reparații de pornire sau a unei instalări de reparații ar trebui să restabilească toate fișierele DLL Windows la versiunile lor de lucru.

 9. Utilizați un program de curățare a registrului gratuit pentru a repara problemele legate de vcomp100.dll din registry. Un program gratuit de curățare a registrului poate ajuta prin eliminarea intrărilor de registru vcomp100.dll nevalide care ar putea cauza eroarea DLL.

  Rareori recomandăm utilizarea produselor de curățat registre. Este inclus aici ca o încercare de „ultimă soluție” înainte ca următorul pas distructiv să apară.

 10. Efectuați o instalare curată a Windows. O instalare curată a Windows va șterge totul de pe hard disk și va instala o copie nouă a Windows. Dacă niciunul dintre pașii de mai sus nu corectează eroarea vcomp100.dll, acesta ar trebui să fie următorul curs de acțiune.

  Toate informațiile de pe hard disk vor fi șterse în timpul unei instalări curate. Asigurați-vă că ați făcut cea mai bună încercare posibilă de a remedia eroarea vcomp100.dll utilizând un pas de depanare înainte de acesta.

 11. Depanați o problemă hardware dacă persistă erori vcomp100.dll. După o instalare curată a Windows, problema DLL poate fi legată doar de hardware.