Cum să trimiteți un mesaj text unui grup

Mesajele de grup sunt un mod rapid și convenabil de a organiza grupuri, de a configura evenimente sau de a trimite același mesaj mai multor persoane.

Unora nu le place să facă parte dintr-un fir de mesaje de grup, mai ales dacă nu se aplică acestora. De aceea, să știi cum să lași un mesaj de grup este întotdeauna o abilitate la îndemână.


Cum să trimiteți un text de grup pe iPhone

Există câteva modalități diferite de a trimite texte de grup pe iPhone.

 Getty / Hero Images

Cea mai simplă și mai intuitivă este utilizarea aplicației Messages standard:

  1. Deschideți posturi aplicație. Selectați pictograma creion din colțul din dreapta sus pentru a începe un mesaj text nou.

  2. Adăugați oameni în La: camp. Dacă sunt deja în lista dvs. de contacte, tastați-le numele și ar trebui să apară informațiile lor de contact. De asemenea, puteți tasta numărul de telefon al persoanei sau puteți atinge La care se adauga (+) pentru a accesa lista de contacte și a adăuga destinatari.

    Puteți include chiar și persoane în mesaj care au acces doar la o tabletă iPad; atâta timp cât sunt conectați la Wi-Fi, vor primi mesajul în aplicația lor Messenger.

  3. După ce ați terminat de adăugat persoane, pur și simplu introduceți mesajul, apoi atingeți Trimite.


Cum să trimiteți un text de grup pe Android

Trimiterea unui mesaj text de grup pe Android este destul de similară cu trimiterea unui mesaj pe un iPhone.

  1. Deschideți aplicația pentru mesaje text. Pe majoritatea telefoanelor, acesta va fi posturi. Deschideți o conversație nouă.

  2. Începeți să adăugați contacte în Introduceți destinatarii în câmpul tastând un număr de telefon, numele unei persoane sau selectați lista de contacte și selectați contactele dvs.

  3. După ce vă alegeți contactele, introduceți un mesaj ca de obicei și apoi selectați Trimite.


De ce trimiterea unui text de grup poate să nu funcționeze

Dacă mesajul dvs. de grup nu funcționează, cel mai frecvent vinovat este în setările telefonului. Deoarece mesajele de grup sunt mult mai mari decât textele standard, va trebui să activați setarea MMS pentru a permite telefonului dvs. să trimită acest tip de date.

Accesați setările telefonului și asigurați-vă că ați activat opțiunea de a trimite mesaje multimedia (MMS) și ați permis telefonului să utilizeze date prin mesagerie. Setarea va fi de obicei un comutator simplu în setările meniu, adesea sub un Mesager or Data subpoziție.

Textele de grup vor utiliza, în general, datele telefonului dvs., mai degrabă decât planul dvs. de mesaje text, datorită dimensiunii lor și a altor câteva caracteristici activate prin mesaje de grup. Dacă aceste opțiuni sunt permise, nu ar trebui să aveți nicio problemă la trimiterea unui text de grup.