Cum să trimiteți fotografii pe Facebook de pe iPad

Există mai multe moduri de a trimite o fotografie pe Facebook de pe iPad. Încărcați fotografii sau videoclipuri pe Facebook de pe iPad cu Safari sau utilizați aplicația mobilă Facebook. O modalitate mai ușoară de a trimite fotografii pe Facebook este să o faci direct din aplicația Fotografii sau din aplicația Cameră foto.


Trimiteți fotografii pe Facebook din aplicația Fotografii

Există două moduri de a utiliza aplicația Fotografii pentru a trimite imagini pe Facebook. Puteți face acest lucru pentru imaginile pe care le-ați făcut mai devreme sau pentru o imagine sau un videoclip pe care tocmai l-ați captat din aplicația Cameră foto.

Pentru a utiliza aplicația Fotografii, deschideți aplicația și selectați imaginea pe care doriți să o postați pe Facebook. Dacă doriți să trimiteți mai multe simultan, alegeți Selectați, apoi alegeți fiecare fotografie sau videoclip pe care doriți să îl puneți pe Facebook.

Pentru a trimite o fotografie sau un videoclip pe care tocmai l-ați făcut, rămâneți în aplicația Cameră foto și atingeți miniatura din dreapta care arată imaginea sau videoclipul.

Oricum, urmați următoarele instrucțiuni:

Pentru a utiliza această metodă, aplicația Facebook trebuie să fie instalată pe iPad. Descărcați Facebook pentru iPad dacă nu îl aveți.

  1. Robinet Share.

  2. Selectați Facebook.

    Dacă nu vedeți opțiunea Facebook, selectați Mai Mult, localizați Facebook din listă și atingeți butonul de lângă acesta pentru ao face verde în loc de alb.

  3. Așteptați până când imaginea sau videoclipul este pregătit pentru a fi încărcat. Acest lucru ar putea dura ceva timp dacă este o fotografie de înaltă rezoluție, dacă există mai multe articole sau dacă este un videoclip. Este posibil să nu vedeți bara de progres dacă este un element mic.

  4. Opțional, scrieți un mesaj pentru a merge cu imaginea, alegeți cine poate vedea imaginea și decideți dacă doriți să o adăugați la un album foto pe pagina dvs. de Facebook.

  5. Robinet Următor →.

  6. Selectați Share pentru a trimite fotografia sau videoclipul iPad pe Facebook.

    Există alte elemente pe care le puteți personaliza, de exemplu, pentru a trimite fotografia sau videoclipul către un grup de Facebook sau cronologia unui prieten.

  7. Imaginea sau videoclipul apare imediat pe Facebook. Dacă nu o vedeți, glisați în jos pe pagină pentru a actualiza.


Trimiteți fotografii pe Facebook din aplicația Facebook

Aplicația Facebook oferă un buton Foto pe care îl puteți atinge pentru a selecta imaginile și videoclipurile pe care doriți să le trimiteți pe Facebook de pe iPad.

  1. Robinet News Feed. Sau selectați Meniu și atingeți numele dvs. pentru a ajunge la profilul dvs.

  2. În Ce este în mintea ta zona, selectați Fotografie.

  3. Atingeți fiecare imagine sau videoclip pe care doriți să îl trimiteți pe Facebook de pe iPad.

    Pentru a schimba albumul, selectați Camera de tip rolă de.

  4. Alege Făcut când ai terminat de ales ce să postezi pe Facebook.

  5. Scrie ceva dacă vrei și folosește opțional butoanele de sub numele tău pentru a alege cine poate vedea postarea pe Facebook și sub ce album (dacă există) pe care vrei să o postezi.

  6. Selectați Post pentru a trimite videoclipuri sau fotografii iPad pe Facebook.


Trimiteți fotografii pe Facebook din Safari

De asemenea, puteți partaja fotografii și videoclipuri pe Facebook dintr-un browser web, cum ar fi Safari, Chrome, Opera Touch și Firefox. Pagina mobilă Facebook funcționează la fel în toate browserele, astfel încât să puteți utiliza orice browser mobil.

  1. Deschideți Facebook.com într-un browser web.

  2. Du-te la News Feed pagina sau profilul dvs., apoi atingeți Foto / Video.

  3. Selectați Faceți fotografie sau video pentru a deschide aplicația camerei sau Biblioteca foto pentru a alege o fotografie sau un videoclip de pe iPad pentru a le trimite pe Facebook. Sau selectați Naviga pentru a localiza o fotografie sau un videoclip stocat în iCloud Drive.

  4. Pentru a trimite fotografii sau videoclipuri pe Facebook stocate pe iPad, atingeți Făcut. Dacă ați ales să faceți fotografia sau videoclipul chiar acum, faceți fotografia sau videoclipul, apoi selectați Folosiți Photo or Folosiți video.

  5. Opțional, personalizați postarea cu text, alegeți cine poate vedea fotografiile și videoclipurile pe care le distribuiți și adăugați mai multe articole.

  6. Robinet Share pentru a trimite videoclipurile și fotografiile pe Facebook.