Cum se remediază când calendarul iPhone nu se sincronizează cu Outlook

Un calendar iPhone care nu se sincronizează cu un calendar Outlook este o problemă obișnuită cu care se confruntă mulți utilizatori. Poate apărea și cu alte dispozitive iOS, cum ar fi iPod touch sau iPad.

Uneori, evenimentele introduse în aplicația iOS Calendar nu apar în calendarul Outlook corect, în timp ce alteori un calendar Outlook de pe iPhone poate lipsi de date importante.

Din fericire, există o varietate de strategii pentru a face față acestui bug enervant.

Westend61 / GettyImages


Cauzele calendarului Outlook care nu se sincronizează cu iPhone

Unele dintre cele mai frecvente cauze ale evenimentelor din calendarul iPhone care nu se sincronizează corect cu Outlook includ:

  • Calendarul incorect fiind selectat la crearea unui eveniment.
  • Datele nu se sincronizează corect cu serverul.
  • Un cont Outlook care nu este conectat la un iPhone.
  • Calendarul implicit iOS fiind configurat incorect.

Cum să remediați problemele de sincronizare a calendarului iPhone și Outlook

Iată toate strategiile dovedite pentru remedierea problemelor de sincronizare a calendarului iPhone Outlook enumerate de la cele mai frecvente și mai ușoare la mai puțin frecvente și consumatoare de timp. Este recomandat să treceți prin aceste soluții pentru a identifica în mod eficient cauza și a o corecta.

  1. Treceți la Wi-Fi. Pentru ca calendarele iPhone și Outlook să se sincronizeze corect, datele trebuie trimise către serverele online, apoi descărcate din nou pe celălalt dispozitiv. Sincronizarea datelor poate fi întârziată când iPhone-ul dvs. este conectat la o conexiune celulară pentru a salva date, așa că încercați să vă conectați la un semnal Wi-Fi și să vedeți dacă funcționează.

  2. Dezactivați modul Avion. Dacă ați activat modul Avion în timp ce vizionați un film sau în timpul unui zbor, niciuna dintre datele dvs. nu se va sincroniza corect, deoarece iPhone-ul dvs. nu va putea să se conecteze la serverele online relevante. Verificați dacă modul Avion a fost activat, dezactivați-l dacă are, conectați-vă la un semnal celular sau Wi-Fi și așteptați câteva minute.

  3. Dezactivați modul Low Power. Când bateria iPhone-ului tău se descarcă, este activat Modul de consum redus. Acest mod dezactivează majoritatea activității de fundal, inclusiv descărcările și sincronizarea datelor între servicii.

    Încărcarea iPhone-ului de obicei dezactivează automat acest mod, dar îl puteți dezactiva și manual. Mergi la setările > Baterie și apăsați pe Mod economisire baterie comutator.

  4. Închideți toate aplicațiile. Uneori, aplicațiile de pe iPhone pot avea probleme și cel mai bun mod de a le remedia atunci când se întâmplă acest lucru este să le închideți complet și apoi să le deschideți din nou.

    Minimizarea unei aplicații pe iOS sau trecerea la o altă aplicație nu înseamnă că ați închis aplicația anterioară. Pentru a închide complet o aplicație, efectuați o glisare lungă din partea de jos a ecranului în partea de sus pentru a trage în sus toate aplicațiile deschise, apoi glisați în jos pe fiecare aplicație pentru a le închide.

  5. Reporniți iPhone-ul. Repornirea unui dispozitiv pentru a funcționa corect este un pic clișeu, dar funcționează.

    Simpla apăsare a butonului de pornire de pe un iPhone doar îl pune în repaus. Aceasta nu este o repornire. Pentru a reporni un iPhone, trebuie să îl opriți complet, apoi să îl reporniți.

  6. Instalați cele mai recente actualizări ale aplicației Outlook. Actualizările aplicației conțin frecvent remedieri pentru probleme precum calendarul Outlook care nu se sincronizează corect. Uneori li se cere chiar să se asigure că aplicațiile funcționează corect cu noile actualizări ale sistemului de operare iOS.

    Pentru a verifica rapid actualizările aplicației, deschideți App Store pe iPhone, atingeți actualizări, apoi trageți lista de aplicații în jos și eliberați degetul.

  7. Asigurați-vă că sunteți conectat la contul Outlook corect de pe iPhone. Mergi la setările > Parole și conturi. Dacă Outlook nu este prezent pe lista de conturi, atingeți adăugaţi un cont pentru a-l adăuga.

  8. Verificați permisiunile Outlook. Chiar dacă sunteți autentificat corect cu Outlook, este posibil să nu fi acordat serviciului acces complet pe iPhone. Mergi la setările > Parole și conturi > Perspectivă și asigurați-vă că Calendare comutatorul de comutare este pornit.

  9. Verificați calendarul implicit al iPhone-ului. Mergi la setările > Calendar > Calendar implicit. Este posibil să aveți mai multe calendare listate aici, inclusiv câteva Outlook. Calendarul cu cecul alăturat este cel în care vor fi plasate noi evenimente create pe iPhone. Asigurați-vă că calendarul dvs. Outlook preferat este cel bifat.

  10. Asigurați-vă că utilizați calendarul corect în aplicația Calendar iOS. Dacă aveți probleme cu calendarul iPhone care nu se sincronizează cu Exchange sau Outlook, vă recomandăm să verificați din nou modul în care faceți intrări noi în aplicația iOS Calendar.

    Când creați un eveniment nou, atingeți Calendar pentru a vă asigura că numele calendarului Outlook este bifat. Este posibil să fi salvat evenimentele în calendarul greșit.

  11. Efectuați o sincronizare manuală iTunes. Dacă aveți cele mai recente versiuni de iOS și Outlook instalate pe iPhone, datele din calendar ar trebui să se sincronizeze prin cloud în fundal.

    Dacă ați încercat toate sfaturile menționate mai sus și nimic nu a funcționat, vă recomandăm să încercați o sincronizare prin iTunes. Mai întâi, conectați iPhone-ul la computer prin cablul său, deschideți iTunes pe computer, apoi selectați Dispozitive > iPhone > Info > Calendare > Sincronizați calendarele din > Perspectivă > Toate calendarele > Aplică.