Cum se folosește aplicația Android Messages

Android Messages (denumit și doar Messages) este o aplicație gratuită de mesagerie all-in-one, concepută de Google pentru smartphone-urile sale. Vă permite să trimiteți mesaje text, să chat, să trimiteți texte de grup, să trimiteți imagini, să partajați videoclipuri, să trimiteți mesaje audio și multe altele. Vă arătăm cum să îl utilizați mai jos.

Instrucțiunile din acest articol se aplică smartphone-urilor cu Android 5.0 Lollipop sau o versiune ulterioară.


Ce pot face mesaje Android?

Mesajele Android acceptă toate funcțiile pe care le așteptați de la o aplicație de mesagerie, în plus față de mesaje text și chat de pe telefon sau computer prin Wi-Fi și conexiuni de date, inclusiv emoji-uri, autocolante și GIF-uri. De asemenea, puteți trimite și primi plăți prin Google Pay. Puteți chiar să Android să vă citească mesajele cu voce tare.

Cum să începeți cu mesajele Android

Mesaje este preinstalat pe telefonul dvs. Android și ar trebui să fie aplicația implicită de mesagerie. Dacă nu îl aveți din anumite motive, îl puteți descărca și instala din Magazinul Google Play. Apoi, urmați instrucțiunile de mai jos pentru a începe să trimiteți mesaje text:

Dacă aveți mai multe aplicații de mesagerie, puteți seta Mesaje ca implicite. Vă solicită să faceți acest lucru atunci când îl deschideți. Doar urmați instrucțiunile de pe ecran. De asemenea, puteți modifica aplicația de mesagerie implicită din setările dispozitivului.

  1. Robinet Start chat pentru a trimite un mesaj.

    Dacă nu puteți trimite mesaje imediat, reporniți telefonul.

  2. Apăsați pe La și introduceți numărul de telefon, adresa de e-mail sau numele persoanei pe care doriți să o contactați. Atingeți contactul dorit pentru a vă deschide conversațiile. Alternativ, alegeți Porniți conversația de grup pentru a începe să trimiteți mai multe mesaje text în același timp.

  3. Introduceți mesajul. De asemenea, puteți apăsa pe + simbol pentru a atașa un fișier, a trimite bani prin Google Pay și multe altele. Atingând Imagine simbolul vă permite să atașați o fotografie din galeria dvs.

  4. Când sunteți gata, selectați SMS-uri pentru a trimite mesajul.


Cum să gestionați persoanele de contact din mesajele Android

Când primiți un text de la o persoană necunoscută, aveți opțiunea de a le bloca sau a le adăuga ca persoană de contact. Iată cum:

  1. Deschideți conversația și atingeți Mai Mult ( trei puncte în colțul din dreapta sus).

  2. Robinet Adaugă contact. Aici puteți completa mai multe detalii, cum ar fi numele contactului, adresa și adresa de e-mail.

  3. Robinet Economisești.

  4. Pentru a adăuga un contact nou dintr-un mesaj de grup, selectați conversația de grup, apoi atingeți Mai Mult > Detalii despre grup. Atingeți numărul pe care doriți să îl adăugați, apoi selectați Adaugă la contacte.

  5. Pentru a bloca un număr, atingeți Detalii, apoi atingeți Blocați și raportați spam pe ecranul următor.


Cum se utilizează mesaje Android pe computer

Puteți primi și trimite mesaje Android pe computer. Iată cum:

  1. Deschideți site-ul Android Messages în orice browser web.

  2. Deschideți aplicația Mesaje de pe telefon. Din ecranul principal, atingeți trei puncte în colțul din dreapta sus, apoi atingeți posturi pentru web.

    Robinet Activați modul întunecat pentru o experiență de mesagerie mai confortabilă în setări cu lumină slabă.

  3. Robinet Codul de scanare QR și scanați codul QR de pe site-ul Android Messages.

  4. Interfața Mesaje Android se încarcă în browser. Acum puteți conversa prin chat cu persoanele de contact și puteți utiliza toate funcțiile aplicației de pe computer.