Cum se introduce o casetă de selectare în Word

Microsoft Word acceptă caractere speciale, cum ar fi gloanțe, drepturi de autor și simboluri ale mărcii comerciale, diferite stiluri de săgeți și glifuri conexe.

Utilizați unul din cele două tipuri de casete de selectare în Word - glifele care par a fi casete de selectare, care sunt utile în documentele tipărite și cele care funcționează interactiv în cadrul aplicației. Aflați cum să inserați ambele tipuri prin instrucțiunile de mai jos.

Acest tutorial se aplică Word 2010 și versiuni ulterioare pe sistemele de operare MacOS sau Windows. Oricine rulează încă o versiune anterioară este încurajat să facă upgrade.


Introducerea casetelor de selectare pentru documentele tipărite

Plasarea casetelor de selectare în documentul dvs. strict în scopuri vizuale, fie pe hârtie, fie pe ecran, este un proces simplu. Deși nu puteți adăuga o bifă în Word, utilizați-le ca atare pe o pagină tipărită.

  1. Selectați locația pentru caseta de pe pagină.

  2. selectaţi Acasă filă, dacă nu este deja selectată.

  3. Selectați lista derulantă care însoțește Marcatori butonul.

  4. Cand Biblioteca Bullet apare fereastra pop-out, selectați Definiți un glonț nou.

  5. Platforma Definiți un glonț nou se afișează caseta de dialog, suprapunând fereastra principală Word. Selectați Simbol.

  6. Derulați lista până găsiți una potrivită pentru a fi folosită ca casetă de selectare, făcând clic pe ea o dată pentru a o selecta. Dacă nu vedeți o opțiune care vă place, alegeți o valoare diferită de Font listă derulantă (adică Webdings) pentru a parcurge seturi suplimentare de simboluri.

  7. Selectați OK cand esti gata.

    Lifewire / Scott Orgera

  8. De la Definiți un glonț nou interfață, selectați OK. Dacă ați urmat corect instrucțiunile, acum ar trebui adăugate una sau mai multe casete de selectare în document.


Introducerea casetelor de selectare pentru documentele electronice

Pe lângă doar un simbol vizual, Word acceptă casete de selectare funcționale. Acestea sunt utile pentru listele de verificare online sau alte tipuri de formulare care necesită interacțiunea cu utilizatorul.

  1. Selectați Fișier > Opţiuni.

  2. În Opțiunile pentru Word selectare dialog Personalizați panglica.

  3. În Personalizați panglica, alege Tab-uri principale din meniul drop-down.

  4. Localizați Dezvoltator și selectați + pentru a extinde lista. Plasați o bifă lângă Dezvoltator bifând o dată caseta de selectare însoțitoare.

  5. Selectați + lângă opțiunea etichetată Controale, extinzându-și și lista.

  6. Selectați Bifați Controlul conținutului casetei de selectare și selectați OK pentru a reveni la interfața principală Word.

  7. activează Dezvoltator , adăugată acum la meniul principal în partea de sus a ecranului.

  8. În Controale secțiune, selectați caseta icon.

  9. O nouă casetă de selectare ar trebui acum să fie inserată în documentul dvs.

Cum se schimbă simbolul casetei de selectare

În mod implicit, un X apare în caseta de selectare când se face clic pe el. Acest simbol poate fi schimbat, împreună cu multe alte atribute ale noii casete de selectare. Selectați-l, apoi selectați Proprietăţi. De aici puteți modifica aspectul simbolurilor bifate și nebifate, precum și comportamentul casetei de selectare în sine atunci când este utilizat în documentul dvs. electronic.