Driver Easy v5.6.15 Review (Un actualizator de driver gratuit)

Driver Easy este un instrument gratuit de actualizare a driverelor pentru Windows care are acces la milioane de drivere de dispozitiv printr-un singur clic. De asemenea, programul este foarte ușor de utilizat.

Deoarece puteți descărca drivere direct din software, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la căutarea lor. Cu toate acestea, înainte de a începe, există unele dezavantaje de care ar trebui să fii conștient.

Descărcați Driver Easy

Această revizuire este a versiunii Driver Easy 5.6.15, lansată pe 28 iunie 2020. Vă rugăm să ne informați dacă există o versiune mai nouă pe care trebuie să o examinăm.

Ce ne place

  • Drivere descărcate direct din program.

  • Scanări rapide ale șoferului.

  • Pot verifica drivere învechite într-un program.

  • Funcționează chiar și fără conexiune la internet.

Ce nu ne place

  • Trebuie să instalați manual actualizările driverului.

  • Viteze de descărcare lente.

  • Descărcarea în bloc nu este acceptată.

  • Multe caracteristici numai premium.


Mai multe despre Driver Easy

Driver Easy acceptă aproape orice versiune de Windows, plus câteva funcții de actualizare dincolo de driver, pe care le-ați putea găsi utile:

  • Suportă oficial versiunile pe 32 de biți și pe 64 de biți de Windows 10, Windows 8 și Windows 7, dar funcționează și cu Windows Vista.
  • Driver Easy arată o comparație între driverul instalat în prezent și driverul care ar trebui instalat ca o actualizare, care include numele driverului, furnizorul, data și versiunea. Este afișată și dimensiunea fișierului pentru descărcare
  • Driverele descărcate prin Driver Easy sunt stocate pe computerul dvs., unde vi se cere să instalați singur driverul, manual
  • Puteți ascunde dispozitivele, astfel încât acestea să nu mai arate că este necesară o actualizare
  • Driver Easy poate fi, de asemenea, considerat un instrument de informare a sistemului, deoarece afișează informații de bază despre procesor, placă de bază, plăci de rețea, plăci video și multe altele
  • Driver Easy include o metodă de descărcare a actualizărilor Windows, susținând că oferă viteze mai mari decât ați obține folosind metoda implicită în Windows

Gânduri despre șofer ușor

Dacă căutarea manuală a driverelor este confuză sau a fost dificilă, atunci utilizarea Driver Easy ar trebui să fie o soluție mai simplă pentru descărcarea celor potrivite pentru computer. Totuși, este regretabil că trebuie să instalați manual driverele pe care le obțineți prin intermediul Driver Easy, pentru că să fim sinceri, și asta poate fi o durere.

Ceva care nu-mi place la multe programe, inclusiv Driver Easy, este că vor avea o mulțime de funcții care par să funcționeze pentru dvs. până când le încercați efectiv, moment în care vi se cere să plătiți pentru o versiune profesională a software-ul pentru a activa acele opțiuni.

Acesta este cazul exact cu Driver Easy când, de exemplu, încercați să faceți backup pentru drivere, să descărcați mai multe drivere simultan sau să dezinstalați drivere. Pentru aceste funcții, aveți nevoie de Driver Easy PRO.

Spun mai sus că Driver Easy funcționează fără o conexiune la internet, dar spre deosebire de instrumentele similare de actualizare a driverelor care vă permit să utilizați programul în mod normal fără o conexiune, Driver Easy localizează driverul de rețea pentru dvs. Odată ce driverul Ethernet sau Wi-Fi corect a fost instalat și aveți o conexiune de rețea validă, puteți utiliza programul în mod normal pentru a găsi orice alte drivere de dispozitiv învechite.

Citind până în acest punct, s-ar putea să pară că urăști acest program, dar asta nu este adevărat. Da, atunci când este comparat cu instrumente similare de actualizare a driverelor, Driver Easy este scurt în multe feluri. Cu toate acestea, sunt câteva lucruri care îmi plac.

Planificatorul este foarte util, chiar mai bun decât majoritatea celorlalte planificatoare pe care le-am găsit în alte instrumente de actualizare a driverelor. Cu programatorul Driver Easy, puteți seta o scanare pentru a avea loc în orice moment, inclusiv atunci când vă conectați pentru prima dată la Windows sau când computerul rămâne inactiv. În plus, puteți seta programul pentru a trezi computerul pentru a rula scanarea, precum și pentru a opri scanarea dacă computerul dvs. funcționează pe baterii, printre alte opțiuni.

În general, recomand cu siguranță Driver Easy dacă nu sunteți sigur unde să mergeți pentru a primi actualizări ale driverului sau sunteți curios care dintre driverele de dispozitiv sunt învechite. Pur și simplu nu l-aș folosi ca prima mea alegere atunci când caut un program gratuit care să poată actualiza driverele, pentru simplul motiv că îți cere să le instalezi singur.

Descărcați Driver Easy