Cum să primiți bani pe PayPal

Primirea de bani prin PayPal este la fel de ușoară ca o adresă de e-mail. Odată ce o plată este trimisă în contul dvs. PayPal, veți primi un e-mail prin care vă anunțați depunerea, pe care o puteți transfera apoi într-un cont bancar conectat. De asemenea, vă puteți utiliza soldul pentru a plăti bunuri la comercianții cu amănuntul online care acceptă PayPal.


Cum să acceptați bani pe PayPal

După ce cineva vă trimite o plată, veți primi un e-mail de la PayPal care vă va anunța tranzacția. Banii sunt creditați automat în soldul dvs. PayPal disponibil.

Dacă nu aveți un cont PayPal, vă puteți înscrie în doar câțiva pași.

O altă modalitate de a primi bani pe PayPal este să distribuiți un link PayPal.Me. PayPal.Me permite utilizatorilor să partajeze o adresă URL în loc de o adresă de e-mail pentru a primi plăți. Acest lucru este util pentru vânzătorii care ar prefera să nu ofere clienților adresa de e-mail.

Dacă aveți un cont PayPal, puteți crea un link PayPal.Me urmând aceste instrucțiuni.

  1. Accesați site-ul web PayPal.Me.

  2. Selectați Creați-vă linkul PayPal.Me.

  3. Conectați-vă sau creați un cont PayPal. După ce v-ați conectat, vi se va solicita să vă configurați adresa PayPal.Me.

  4. Încarcă o poză. Acest lucru este opțional, dar vă va ajuta prietenii să știe că plătesc persoana potrivită.

  5. Alegeți linkul dvs. PayPal.me.

    Alegeți acest link cu înțelepciune. Puteți crea unul singur și, odată ce l-ați creat, acesta este al dvs. atât timp cât aveți un cont PayPal.

  6. Selectați Creați un profil PayPal.Me.


Cum să vă găsiți linkul PayPal.Me

Dacă aveți deja un link PayPal.Me, dar nu sunteți sigur unde se află, îl puteți găsi în profilul dvs. PayPal.

Iată cum să găsiți linkul dvs. PayPal.Me:

  1. Conectați-vă la contul dvs. PayPal și selectați Bani din bara de meniu.

  2. În dreapta, selectați Trimiteți și solicitați bani.

  3. Selectați Cerere.

  4. În dreapta, selectați Împărtășiți-vă PayPal.Me.

  5. Link-ul dvs. PayPal.Me va fi listat sub fotografia dvs. de profil.


Taxe pentru primirea de bani prin PayPal

Când primiți bani prin PayPal, nu există taxe aplicate soldului dvs. PayPal atât timp cât:

  • Expeditorul se află în aceeași țară.
  • Expeditorul trimite bani din soldul sau contul bancar PayPal.

Dacă expeditorul folosește un card de credit sau de debit pentru a vă trimite bani (mai degrabă decât un sold PayPal), va trebui să plătească o taxă de 2.9% plus o taxă de până la 4.99 USD, în funcție de suma tranzacției.

Expeditorii care vă transferă bani dintr-o altă țară vor trebui să plătească o taxă de 0.99 USD - 4.99 USD, în funcție de valoarea totală a plății. De asemenea, va exista o taxă de 2.9% și o taxă fixă ​​stabilită de țara de origine. Puteți găsi aceste taxe pe lista PayPal a taxelor fixe pentru trimiterea în alte valute. Cu toate acestea, în calitate de destinatar, va trebui să plătiți orice taxe de conversie necesare pentru a converti fondurile dintr-o monedă străină în dolari SUA.


Taxe pentru transferul soldurilor din conturi personale

Dacă sunteți titular al unui cont PayPal din SUA, este de obicei liber să transferați plățile pe care le primiți din contul PayPal într-un cont de verificare conectat. Transferul este revizuit și poate dura 3-5 zile lucrătoare. Dacă aveți nevoie de banii dvs. mai repede, puteți utiliza un card de debit eligibil pentru a obține un Transfer instant, care durează, de obicei, aproximativ 30 de minute. Există o taxă asociată cu Transferurile Instantanee de 1% din suma totală transferată, cu maximum 10 USD.

Există, de asemenea, limite de tranzacții pentru transferul de fonduri din contul dvs. personal PayPal. Sunt:

  • Până la 5,000 USD pe tranzacție
  • Până la 5,000 USD pe zi
  • Până la 5,000 USD pe săptămână
  • Până la 15,000 USD pe lună

Primirea banilor prin PayPal este ușoară. Transferul de fonduri este locul în care lucrurile devin dificile. Cu toate acestea, de obicei puteți transfera bani în contul dvs. de verificare conectat fără mari dificultăți.