Cum se folosește Google Traducere offline

Ce să știți

  • Apăsați pe Tradu din or Tradu in limba în aplicație. Selectați o limbă din listă și atingeți săgeata de descărcare. Atingeți Descarca.
  • Repetați pentru toate limbile pe care doriți să le descărcați.
  • Utilizați aplicația așa cum ați face în mod normal: veți putea traduce text, fotografii, scriere de mână, conversații și voce.

Acest articol prezintă modul de descărcare a limbilor (și ștergerea acestora când ați terminat) pentru a utiliza Google Translate offline în aplicațiile mobile oficiale pentru Android și iOS. Versiunea desktop nu acceptă utilizarea offline.

Google Translate poate transcrie în timp real


Cum se configurează Google Translate pentru utilizare offline

Când încercați să înțelegeți sau să comunicați într-o altă limbă, Google Translate este o resursă excelentă. Pentru a utiliza aplicația când sunteți offline, trebuie să descărcați limbile pe care doriți să le traduceți.

Descărcați pentru:

Android IOS

  1. Deschideți aplicația Google Translate.

  2. Limba care apare în stânga sus este traducerea din limbă, în timp ce limba care apare în dreapta sus este traducerea în limbă.

    Atingeți traducerea din sau traducerea în limbă, în funcție de limba pe care doriți să o modificați și / sau să o descărcați.

  3. Căutați limba dorită din lista derulantă și atingeți săgeata de descărcare din dreapta acesteia.

  4. Va apărea o fereastră pop-up care vă va spune cât de mult spațiu de stocare veți avea nevoie. Atingeți Descarca pentru a continua.

    Rețineți că nu toate limbile vor avea un buton de descărcare lângă ele, ceea ce înseamnă că nu sunt disponibile pentru descărcare. Veți ști că a fost descărcată o limbă dacă vedeți o pictogramă bifă lângă aceasta în lista derulantă.

  5. Repetați pașii trei și patru pentru toate limbile pe care doriți (dacă există mai multe limbi pe care doriți să le descărcați).

  6. Acum puteți deschide aplicația Google Translate ori de câte ori vă aflați într-o zonă fără conexiune la internet și puteți seta Tradu din or Tradu in limba ca oricare dintre limbile descărcate anterior.

    Utilizați aplicația așa cum ați face în mod normal dacă ați fi conectat la internet. Veți putea traduce text, fotografii, scriere de mână, conversații și voce - toate în timp ce sunteți offline.


Cum să ștergeți limbile pe care le-ați descărcat

Descărcările de limbă Google Translate ocupă mult spațiu de stocare - mai ales dacă descărcați mai multe limbi. Poate doriți să ștergeți unele dintre descărcările dvs. atunci când nu mai aveți nevoie de ele pentru a elibera spațiu. Urmați aceste instrucțiuni pentru a afla cum.

  1. Robinet setările în meniul de jos.

  2. Robinet Traducere offline sub voce.

  3. Apăsați pe cos de gunoi pictogramă din dreapta oricărei limbi descărcate pentru ao șterge din descărcări.


Verificați periodic actualizările lingvistice

Se știe că Google lansează actualizări ale limbilor sale în Google Translate, deci, dacă intenționați să păstrați anumite limbi stocate în descărcările dvs. pe termen lung, este o idee bună să verificați descărcările de limbă (setările > Traducere offline) și căutați actualizări care pot fi disponibile. Pur și simplu atingeți actualizarea pentru limba corespunzătoare și urmați pașii pentru a obține cea mai recentă versiune.