Cum să utilizați iPad-ul sau iPad-ul Mini ca telefon

Ce să știți

  • O modalitate obișnuită de a efectua apeluri pe un iPad este cu Facetime, dar puteți utiliza, de asemenea, numărul de celulă al iPhone-ului sau aplicația Mesaje.
  • Apelurile iPhone pe iPad sincronizează cele două dispozitive și redirecționează apelurile prin iPhone chiar și fără un ID Apple.
  • Puteți utiliza, de asemenea, aplicații terțe, precum Skype sau Talkatone cu Google Voice.

Acest articol explică cum să utilizați Facetime, aplicația Mesaje și aplicații terțe pentru a efectua apeluri.


Cum să efectuați apeluri pe iPad folosind FaceTime

Cel mai simplu mod de a efectua apeluri telefonice cu iPad-ul dvs. este prin utilizarea software-ului de conferință video care vine cu iPad-ul numit FaceTime. FaceTime folosește ID-ul dvs. Apple pentru a efectua apeluri telefonice către oricine are și un ID Apple, care este oricine deține un computer iPhone, iPad, iPod Touch sau Mac.

Aceste apeluri sunt gratuite, deci chiar dacă utilizați iPhone-ul, nu veți folosi minutele. Puteți primi chiar și apeluri pe FaceTime solicitând persoanelor să contacteze adresa de e-mail asociată cu ID-ul dvs. Apple. Aceste instrucțiuni se aplică dispozitivelor care rulează iOS 10 și versiuni ulterioare.

Iată cum să utilizați FaceTime.

  1. Deschideți FaceTime app.

    Dacă FaceTime nu este deja pe iPad, îl puteți descărca gratuit din App Store.

  2. Atingeți semnul plus (+) pentru a alege pe cineva pentru a apela din contactele dvs. Puteți include mai multe contacte în apel.

    De asemenea, puteți începe să tastați numele unui contact de pe tastatură, iar FaceTime îl va finaliza automat.

  3. După ce ați selectat pe toți cei pe care doriți să îi contactați, apăsați pe unul dintre apel butoane pentru a crea un Audio (numai voce) sau Video apel.

  4. FaceTime va efectua apelul.


Cum să efectuați apeluri FaceTime folosind mesaje

De asemenea, puteți efectua apeluri FaceTime către persoanele de contact prin intermediul aplicației Mesaje.

La fel ca în aplicația FaceTime, puteți apela numai persoane ale căror ID-uri Apple se conectează la numerele lor de telefon.

 

  1. Deschideți posturi app.

  2. Dacă aveți o conversație deschisă cu persoana pe care doriți să o contactați, atingeți firul respectiv. În caz contrar, va trebui să începeți una nouă.

  3. Apăsați pe imaginea contactului în partea de sus a ecranului.

  4. Robinet FaceTime pentru a porni un apel video sau audio pentru a porni un apel numai audio.

  5. Când s-a terminat apelul, atingeți butonul capăt buton (video) sau buton roșu (doar audio).


Plasați apeluri pe iPad folosind numărul mobil al iPhone-ului

Ca alternativă la FaceTime, puteți plasa „apeluri iPhone” pe iPad. Această funcție vă sincronizează iPad-ul și iPhone-ul pentru a vă permite să plasați și să primiți apeluri pe tabletă, ca și cum ar fi cu adevărat telefonul dvs. 

Aceste apeluri sunt de fapt direcționate prin iPhone-ul dvs., astfel încât să puteți efectua apeluri către oricine, chiar dacă nu au un ID Apple. Iată cum activați funcția:

Înainte de a urma instrucțiunile de mai jos, asigurați-vă că conectați iPhone și iPad la aceeași rețea Wi-Fi și că sunteți conectat la ambele folosind același ID Apple.

  1. Deschis setările Pe telefon.

  2. Găsi Telefon setări.

  3. Apăsați pe Apelează la alte dispozitive îndreptându-vă și comutați comutatorul pe pornit / verde în partea de sus a ecranului următor.

  4. Când apare lista dispozitivelor, activați cele către care doriți să direcționați apelurile. Dispozitivele compatibile includ alte iPad-uri, iPhone-uri și Mac-uri.

  5. Cu această setare activă, puteți efectua și primi apeluri pe orice dispozitiv la care sunteți conectat cu ID-ul dvs. Apple.


Alte modalități de a utiliza iPad-ul ca telefon

Dacă doriți alte opțiuni decât cele standard de pe iPad, puteți căuta, de asemenea, în aplicații de apeluri de la terți.

Skype

Skype este cel mai popular mod de a efectua apeluri pe internet și, spre deosebire de FaceTime, nu este limitat la persoanele care utilizează un dispozitiv iOS. Skype pe iPad este un proces relativ simplu, deși va trebui să descărcați aplicația Skype.

Spre deosebire de FaceTime, ar putea exista taxe legate de efectuarea apelurilor prin Skype, dar apelurile Skype-către-Skype sunt gratuite, deci veți plăti doar pentru apelarea persoanelor care nu folosesc Skype.

Talkatone Cu Google Voice

FaceTime și Skype sunt minunate, ambele oferind avantajul de a efectua apeluri video, dar ce zici de efectuarea unui apel gratuit către oricine din SUA, indiferent dacă utilizează sau nu un anumit serviciu? FaceTime funcționează numai cu alți utilizatori FaceTime și, în timp ce Skype poate efectua un apel către oricine, este gratuit doar pentru alți utilizatori Skype.

Talkatone împreună cu Google Voice oferă o modalitate de a efectua apeluri vocale gratuite către oricine din SUA, deși este puțin mai confuz să îl configurați.

Google Voice vă oferă un singur număr de telefon pentru toate dispozitivele dvs. Dar apelurile vocale pe care le efectuați cu Google Voice vă utilizează linia vocală și nu puteți face acest lucru pe un iPad.

Cu toate acestea, Talkatone este o aplicație de apelare gratuită care extinde serviciul Google Voice, permițând apeluri pe linia de date, ceea ce înseamnă că îl puteți folosi cu iPad-ul dvs. Veți avea nevoie atât de aplicația Talkatone, cât și de aplicația Google Voice.

Accesați Google Voice și adăugați numărul Talkatone ca telefon de redirecționare în contul dvs. Google Voice. După ce faceți acest lucru, apelurile / mesajele text expediate vor apărea din numărul dvs. de telefon Talkatone.