Cum se folosește aplicația Kindle pentru PC

Nu aveți nevoie de un Amazon Kindle pentru a citi cărți Kindle. Datorită aplicației Kindle pentru Windows, vă puteți bucura de cele mai noi bestselleruri și clasice literare pe laptop sau computer. Vă vom arăta cum să citiți cărți Kindle pe un computer.


Ce este aplicația Kindle pentru PC?

Kindle pentru PC vine cu toate aceleași caracteristici ca și popularul cititor de cărți electronice Amazon; puteți plasa marcaje, evidenția textul și adăuga propriile note. De asemenea, puteți ajusta dimensiunea textului și formatarea paginii după dorința dvs. Cel mai bun dintre toate, Kindle pentru PC este compatibil cu majoritatea edițiilor de Windows, inclusiv Windows 7 până la 10, Windows 2000, Windows Me, Windows XP și chiar Windows 98.

Există o versiune mai veche a aplicației de citire Kindle numită Kindle pentru Windows 8, dar nu mai este acceptată. Îl puteți folosi în continuare, dar luați în considerare actualizarea la Kindle pentru PC pentru a vă bucura de noi caracteristici și actualizări.

Getty Images


Cum să creați un cont Amazon

Dacă nu aveți deja unul, trebuie să creați un cont Amazon pentru a cumpăra și a citi cărți Kindle.

  1. Accesați amazon.com.

  2. Mutați cursorul mouse-ului peste Conturi și liste în colțul din dreapta sus al paginii, dar nu o selectați. 

  3. Selectați Începe aici din meniul derulant, situat chiar sub Conectare butonul.

  4. Completați formularul de înregistrare. Trebuie să furnizați numele dvs., o adresă de e-mail și o parolă pentru contul dvs. Când ați terminat, selectați Creați-vă contul Amazon.

  5. Veți fi redirecționat înapoi la pagina de pornire Amazon. Acum, selectați Conturi și liste pentru a fi dus la pagina contului dvs.

Acum puteți descărca cărți Kindle gratuite, dar pentru a cumpăra cărți, trebuie să configurați o metodă de plată. Selectați Optiuni de plata pe pagina contului dvs. și furnizați informațiile solicitate pentru a începe să efectuați achiziții pe Amazon.


Cum se descarcă Amazon Kindle pentru Windows

Indiferent ce versiune de Windows aveți, pașii pentru configurarea aplicației Kindle pentru PC sunt aceiași:

  1. Accesați pagina de descărcare Kindle pentru PC și selectați Adaugă în coș.

  2. Alegeți metoda de plată și selectați Finalizează comanda.

  3. Selectați Plasați comanda.

  4. În pagina următoare, selectați Articolele dvs. digitale.

  5. Lângă Kindle pentru PC, selectați Descarca.

  6. Deschideți fișierul când se termină descărcarea. Kindle pentru PC ar trebui să se instaleze automat.

  7. Kindle pentru PC va apărea acum pe desktop sau în lista de aplicații din folderul Amazon. Când îl deschideți, vi se va solicita să furnizați adresa de e-mail și parola pentru contul dvs. Amazon.


Cum să citiți cărți Kindle pe computer

Dacă aveți un Kindle sau dacă aveți aplicația Kindle instalată pe un alt dispozitiv, puteți descărca toate cărțile pe care le-ați cumpărat deja. Marcajele, notele și progresul ar trebui transferate. Doar selectați Toate în temeiul Bibliotecă , apoi selectați coperta cărții pe care doriți să o citiți pe computer.

Utilizați meniul derulant din colțul din stânga sus al ferestrei aplicației pentru a sorta cărțile după titlu sau autor sau introduceți un titlu în bara de căutare.


Cum să cumpărați cărți Kindle pentru computerul dvs. 

Urmați acești pași pentru a cumpăra o nouă carte Kindle de pe computer.

  1. În timp ce sunteți conectat la internet, selectați Kindle Store în colțul din dreapta sus al ferestrei aplicației.

  2. Veți fi direcționat apoi pe site-ul Amazon din browserul dvs. implicit, unde puteți răsfoi mii de titluri.

    Magazinul Kindle are o mulțime de cărți gratuite. Consultați lista de lecturi ieftine Amazon pentru Kindle.

  3. Pe pagina produsului, selectați Cumpărați acum cu un singur clic pentru a livra titlul dorit pe toate dispozitivele dvs.

Cum se folosește aplicația Kindle pentru PC

  • Întoarceți paginile selectând sau glisând partea dreaptă sau stânga a ecranului. Alternativ, utilizați tastele săgeată stânga și dreapta de pe tastatură.
  • Dacă doriți să reglați fontul și aspectul paginii, selectați Aa în partea de sus a ferestrei aplicației.

  • Pentru a seta un marcaj, selectați sau atingeți colțul din dreapta sus al paginii. Va apărea un simbol albastru care indică faptul că marcajul a fost plasat cu succes. 
  • Pentru a face o notă, faceți clic dreapta oriunde pe pagină sau țineți apăsat dacă utilizați o tabletă. Selectați simbolul cartelei index în panoul din stânga pentru a crea carduri.
  • Pentru a vizualiza marcajele, evidențierile, cardurile și notele, selectați Afișează blocnotesul în colțul din dreapta sus.

Există o aplicație Kindle similară pentru Mac și o aplicație Kindle pentru Chrome care vă permite să citiți cărți în browserul dvs. Consultați pagina de ajutor a aplicațiilor Kindle pentru mai multe detalii despre cum să vă accesați cărțile pe orice dispozitiv.