Cum să ascultați posturile Pandora offline

Dacă sunteți un iubitor de Pandora, vă recomandăm să vă faceți playlisturile disponibile offline. Salvarea listelor de redare nu ocupă o grămadă de spațiu de stocare pe dispozitiv și este un avantaj extraordinar atunci când nu aveți acces la internet, dar aveți nevoie de melodii extraordinare.

Instrucțiunile din acest articol se aplică aplicației Pandora care rulează pe orice versiune de Android, iOS sau iPadOS.

Klaus Vedfelt / Getty Images


Cum să descărcați muzică pentru ascultare offline

Pentru a asculta posturile dvs. Pandora offline, trebuie să aveți un abonament plătit la Pandora Plus (4.99 USD / lună) sau Pandora Premium (9.99 USD / lună). Pentru mai multe informații despre planuri și prețuri, consultați planurile de abonament Pandora.

Cu Pandora Plus, puteți asculta până la patru posturi offline. Pandora Premium acceptă playlisturi nelimitate offline. Dacă contul dvs. este activat pentru ascultare offline, procedura este simplă. Pentru a activa modul Offline în aplicația mobilă Pandora, parcurgeți următorii pași:

  1. Robinet Profil.
  2. Apăsați pe setările pictogramă (uneltele).
  3. Apăsați pe Modul offline glisor pentru a activa modul Offline.

Când activați modul offline, conținutul descărcat de Pandora pe dispozitivul dvs. mobil depinde de nivelul de abonament:

  • Pandora Plus: Pandora descarcă primele trei posturi (adică cele trei posturi pe care le-ați ascultat cel mai mult) și Thumbprint Radio pe dispozitivul mobil și le face disponibile offline.
  • Pandora Premium: În aplicația mobilă Pandora, atingeți Colectia mea, apoi atingeți butonul Descarca pictogramă de lângă melodiile eligibile pe care doriți să le ascultați offline.

Dacă dispozitivul dvs. renunță la conexiunea Wi-Fi în mijlocul descărcării unei melodii, Pandora salvează locul în care ați fost descărcat, apoi reia descărcarea atunci când sunteți din nou conectat la internet.


Sfaturi pentru utilizarea Pandora în modul Offline

Conectați dispozitivul Android, iPad sau iPhone la Wi-Fi înainte de a sincroniza posturile. Puteți descărca muzică printr-o conexiune de date celulară mai degrabă decât prin Wi-Fi, dar veți înregistra o mulțime de date descărcând totul. Dacă aveți opțiunea de a vă conecta la o rețea fără fir, ar trebui să o faceți. Veți economisi timp, deoarece Wi-Fi este de obicei mai rapid decât datele celulare. Veți economisi și bani, deoarece nu veți depăși limita de date a planului dvs. de date celulare.

Beneficiul real al Pandorei în modul Offline este că aveți libertatea de a asculta muzică chiar și atunci când nu vă puteți conecta la internet. Fie că sunteți într-un avion, într-un subsol de birou, într-o călătorie rutieră sau alergați pe traseu, Pandora economisește ziua oferindu-vă melodiile pe care le iubiți fără a consuma date.

Dacă puneți Pandora în modul Offline manual, indiferent dacă dispozitivul dvs. mobil este conectat la internet prin Wi-Fi sau celular, vă veți bucura de muzică fără a utiliza deloc lățimea de bandă a rețelei.