Cum se configurează Microsoft Office pentru iPad

Combinația de aplicații Microsoft Office care leagă Word, Excel și PowerPoint împreună este un schimbător de jocuri pentru unii utilizatori Office. Există doar o problemă: nu există Microsoft Office pentru iPad. Este într-adevăr Microsoft Office pentru iOS.

Asta înseamnă că aplicațiile au dimensiunea ecranului iPhone, nu dimensiunea ecranului iPad. În prezent, modalitatea ideală de a utiliza aceste aplicații pe iPad este prin descărcări individuale de aplicații. Continuați să citiți pentru a afla mai multe.


Cum se instalează Microsoft Office pentru iPad

Microsoft Office pentru iOS are câteva opțiuni diferite. Puteți descărca Microsoft Office ca o singură entitate, care este acoperită aici. Dar aveți și opțiunea de a descărca aplicații individuale - Word, PowerPoint, Excel și altele - ca programe separate. Iată cum să instalați aplicația Office all-in-one pe iPad.

  1. În App Store căutați Microsoft Office și găsiți-l în rezultatele căutării. Atingeți Obține pentru a descărca și instala aplicația.

  2. După ce ați terminat descărcarea și instalarea, atingeți Deschis.

  3. Vi se va solicita să vă conectați la contul dvs. Microsoft (dacă nu aveți unul, puteți crea unul) și poate fi necesar să acordați unele permisiuni aplicației Office. Asigurați-vă că le citiți pentru a ști ce acordați.

  4. În timpul procesului de instalare, veți primi probabil o notificare că aplicația este optimizată pentru iPhone și opțiunea de a Obțineți aplicații pentru iPad. Faceți clic pe această opțiune dacă doriți să descărcați versiunile iPad de dimensiuni complete ale aplicațiilor.

    Aplicația all-in-one Microsoft Office este optimizată pentru iPhone începând cu această scriere. Cu toate acestea, va funcționa în continuare pe iPad, dar nu ca opțiune pe ecran complet.

    Puteți alege, de asemenea, să Sări această opțiune și finalizați instalarea dacă preferați să nu descărcați aplicațiile de dimensiuni mari.

  5. Dacă faceți clic departe pentru a obține versiuni de dimensiuni complete ale programelor, va apărea o listă. Pentru aplicațiile pe care doriți să le instalați, atingeți Obține și veți fi dus la App Store pentru a descărca versiunea optimizată pentru iPad. Va trebui să repetați acești pași pentru toate aplicațiile individuale pe care doriți să le instalați.


Cum se folosește Microsoft Office pentru iPad

În ciuda faptului că nu este optimizată pentru iPad, aplicația Microsoft Office oferă câteva avantaje utilizatorilor iPad.

  • Ocupă mai puțin spațiu decât cele trei aplicații independente care sunt acoperite în aplicația Office.
  • Există câteva funcții suplimentare pe care probabil nu le veți găsi în aplicațiile independente.
  • Este posibilă dicționarea directă către Microsoft Office de pe iPad Voice Recorder.

Presupunând că intenționați să utilizați aplicația all-in-one Microsoft Office pe iPad (mai degrabă decât programele individuale), trebuie să știți câteva lucruri pentru a le utiliza.

Ecranul de pornire Microsoft Office

Când începeți să utilizați pentru prima dată aplicația Office de pe iPad, este posibil să vă simțiți frustrat, deoarece este un mic dreptunghi în mijlocul unui ecran altfel gol. Puteți schimba asta. Doar atingeți Extinde pictogramă din colțul din dreapta jos al ecranului.

Aceasta va extinde ecranul astfel încât să ocupe în mare parte toate bunurile imobiliare de pe iPad, lăsând doar o mică porțiune în partea de sus și de jos a ecranului nefolosită. Versiunea extinsă va rămâne așa până când atingeți din nou pentru a reduce dimensiunea aplicației, chiar dacă închideți Office și o deschideți din nou.

Din ecranul de pornire, aveți opțiunea de a alege Recomandat fișiere, care sunt fișiere pe care le-ați deschis recent sau puteți atinge Nou din partea de jos a ecranului pentru a deschide un meniu care vă permite să alegeți tipul de document nou pe care doriți să îl creați.

Opțiunile sunt:

  • notițe: Permiteți să tastați o notă nouă (Sticky Note), pe care apoi o puteți salva sau partaja cu alții.
  • Obiectiv: Deschide aparatul foto astfel încât să puteți scana (sau să faceți o fotografie) un document, o fotografie sau o tablă albă pe care să le puteți salva apoi ca document Word, fișier PDF sau imagine și să le partajați cu alții.
  • Documente: Deschide un ecran care vă permite să alegeți Scanați textul, Document gol, Sau Creați din șablon pentru Word, Excel sau Powerpoint.

Există, de asemenea, o pictogramă Acțiuni pe ecranul de pornire. Aici veți găsi opțiuni precum Transferați fișiere, Imagine către text, și Imagine către tabel. Cele două opțiuni din urmă vă permit să scanați o imagine sau un document și să convertiți orice text din scanare în text electronic.

O altă caracteristică foarte utilă a aplicației Office este capacitatea de a lucra cu fișiere PDF. Puteți să semnați PDF-uri sau să scanați și să convertiți documente în PDF utilizând meniul Acțiuni.


Lucrul cu documente, foi de calcul și prezentări

După ce alegeți să deschideți sau să creați un nou document, foaie de calcul sau prezentare, veți descoperi că aveți multe dintre aceleași opțiuni pe care le-ați avea dacă utilizați versiunile independente ale acestor aplicații.

Documente

Când lucrați cu documente, veți găsi meniurile de formatare așa cum vă așteptați. Iar meniul glisează spre dreapta sau spre stânga pentru a dezvălui opțiuni suplimentare. Există, de asemenea, o pictogramă de microfon mare care plutește în partea dreaptă a documentului. Dacă atingeți această pictogramă, puteți dicta ce doriți să scrieți, mai degrabă decât să încercați să tastați folosind tastatura de pe ecran.

Tastatura și mouse-ul Apple vor funcționa cu toate aceste aplicații dacă le aveți la dispoziție. Dacă nu, puteți realiza orice doriți să faceți folosind gesturile degetelor și tastatura de pe ecran.

Spreadsheets

În foi de calcul, puteți să vă deplasați într-un registru de lucru sau o foaie așa cum ați face cu Microsoft Excel. Tastați datele folosind tastatura de pe ecran sau wireless. Și veți găsi meniuri contextuale când selectați o coloană sau un rând.

De asemenea, aveți acces la instrumente de scurtcircuitare, formatare și formulă, la fel ca în aplicația individuală Microsoft Excel.

Prezentări

Lucrul cu Prezentare în aplicația Office pentru iOS este foarte similar cu lucrul cu PowerPoint. Puteți alege să lucrați de la zero sau să creați o prezentare dintr-un șablon. Și aveți acces la aceleași instrumente de formatare care sunt disponibile în aplicația PowerPoint autonomă. Puteți adăuga note și comentarii și chiar automatizați prezentarea.


Meniul de sus din Microsoft Office pe iPad

Există un ultim meniu cu care ar trebui să vă familiarizați. Este meniul care apare în partea de sus a fiecărei aplicații - Documente, foi de calcul și prezentare. Acest meniu este în mare parte standard pentru toate cele trei aplicații. Veți găsi opțiuni acolo pentru:

  • Anula: Haideți să anulați acțiunile pe care le-ați întreprins asupra documentului.
  • Formatarea textului: Deschide o gamă largă de opțiuni de formatare a textului, inclusiv fonturi, dimensiune, formate, spațiu și aliniere.
  • CAUTĂ: Efectuează o funcție de Căutare sau Căutare și înlocuire.
  • Share: Vă permite să invitați alte persoane să colaboreze la document folosind un link trimis prin e-mail sau mesagerie.
  • Mai Mult: Acest meniu conține opțiuni pentru salvare, tipărire, export și istoric.

Pe un document, veți găsi, de asemenea, că aveți un Vizualizare mobil opțiune. Aceasta vă permite să vedeți cum va apărea documentul dvs. pe un dispozitiv mobil. Și pe o prezentare, veți găsi o pictogramă stilou pe care o puteți atinge pentru a o activa Adnotări cu cerneală.