Cum se actualizează Kodi pe un Fire Stick

Există multe motive pentru actualizarea Kodi pe Amazon Fire Stick, inclusiv asigurarea faptului că aveți cele mai recente patch-uri de securitate și asigurarea funcționării software-ului corect cu cele mai recente programe de completare.

Unii dezvoltatori de programe de completare nu emit repede actualizări de compatibilitate necesare pentru programele lor, ceea ce înseamnă că actualizarea Kodi la cea mai recentă versiune poate avea efectul opus și poate face un supliment inutil. Cu toate acestea, este o idee bună să aveți instalată cea mai recentă versiune, deoarece dezavantajele sunt minime și rare.

Amazon, Inc.


Configurați stick-ul Fire TV

Pentru a începe, asigurați-vă că Fire Stick este configurat pentru a avea încredere în instalațiile aplicațiilor din surse necunoscute. Această setare ar fi fost activată când ați instalat prima dată Kodi, dar este posibil să fi fost dezactivată. Faceți pașii următori pentru a confirma că este activ.

  1. Folosiți telecomanda Fire Stick pentru a selecta setările, găsit în partea de sus a ecranului.

  2. Derulați spre dreapta și selectați Dispozitiv.

  3. De la Dispozitiv meniu, alegeți Opțiuni pentru dezvoltatori.

  4. Porniți Aplicații din surse necunoscute. Dacă este activ, nu faceți nimic și treceți la următoarea secțiune a acestui tutorial.

  5. Dacă ați activat această setare, va apărea un mesaj de avertizare Aplicații din surse necunoscute apare. Selectați Aprinde.

  6. Te vei întoarce la Opțiuni pentru dezvoltatori meniu, cu Aplicații din surse necunoscute opțiune activată.


Obțineți aplicația Downloader

Următorul pas al procesului este descărcarea și instalarea aplicației Downloader din Amazon Appstore, cu excepția cazului în care ați făcut-o în trecut. Dacă nu, urmați aceste instrucțiuni.

  1. Din ecranul de pornire, derulați spre stânga, astfel încât interfața de căutare să fie vizibilă.

  2. Începeți să tastați cuvântul Downloader folosind tastatura de pe ecran. Pe măsură ce tastați, caracteristica de completare automată afișează aplicația Downloader în lista de rezultate sugerate. Derulați în jos și selectați această opțiune.

  3. selectaţi Downloader imaginea aplicației, care apare în Aplicații și jocuri secţiune.

  4. Apar detaliile aplicației Downloader. Selectează Obține butonul.

  5. Aplicația este descărcată și instalată. Odată finalizat, veți reveni la ecranul anterior.


Actualizați Kodi la cea mai recentă versiune

Acum sunteți gata să actualizați Kodi la cea mai recentă versiune stabilă, făcând următorii pași.

  1. Deschideți Downloader app.

  2. În interfața principală a aplicației Downloader, selectați câmpul de introducere a adresei, aflat sub Introduceți adresa URL a site-ului web îndreptată și prepopulată cu http://.

  3. Introduceți următoarea adresă URL utilizând tastatura de pe ecran: http://kodi.tv/download.

  4. Selectați Go.

  5. Este posibil să apară un mesaj de avertizare, care vă anunță că JavaScript este dezactivat. Selectați OK.

  6. Secțiunea de descărcare a site-ului web Kodi se afișează într-o fereastră a browserului. Derulați în jos și selectați Android.

  7. Mai multe instanțe ale celei mai recente versiuni stabile a afișajului Kodi. Selectați butonul care reprezintă 32-bit eliberare.

    FireSticks mai noi pot accepta versiunea pe 64 de biți a Kodi, astfel încât să o puteți instala dacă doriți. Dacă nu sunteți sigur dacă dispozitivul dvs. Fire Stick acceptă aplicații pe 64 de biți, fie jucați-l în siguranță și instalați versiunea pe 32 de biți, fie încercați versiunea pe 64 de biți și reveniți la cea mai veche dacă nu reușește să instaleze sau să ruleze corect.

  8. Programul de instalare Kodi se descarcă. La finalizare, un prompt vă întreabă dacă doriți să instalați aplicația. Alege Instala, situat în colțul din dreapta jos al ecranului.

  9. Când apare mesajul instalat al aplicației, selectați Deschis.

  10. Dacă instalarea a reușit, cea mai recentă versiune stabilă de Kodi se lansează pe Fire Stick.