Cum se accesează OneDrive de oriunde

Serviciul OneDrive de la Microsoft vă permite să vă stocați fișierele în cloud pentru acces rapid atunci când vă deplasați. Indiferent de dispozitivul pe care îl utilizați, fie că este un smartphone Android sau iOS, un computer Mac sau Windows, sau chiar un Xbox, puteți accesa fotografiile, videoclipurile și fișierele dvs. sau chiar să partajați fișiere cu alții fără a fi legat de dispozitiv original pe care v-ați salvat conținutul.


Cum se accesează OneDrive pe computerele Windows

PC-urile Windows Microsoft au OneDrive preinstalat și gata de acțiune imediat ce porniți computerul. Cu posibilitatea de a vă sincroniza documentele existente și alte foldere cu cloud, Microsoft a făcut ca instalarea să fie ușoară.

  1. Deschideți Start Menu și căutând OneDrive.

  2. Odată ce aplicația apare, selectați-o pentru a o deschide.

    Dacă nu ați folosit niciodată OneDrive înainte, vi se va solicita să configurați aplicația introducând adresa de e-mail.

  3. După ce v-ați conectat la OneDrive, computerul vă va anunța unde se află folderul de pe computer. Selectați Următor →.

  4. OneDrive vă va întreba ce foldere doriți să păstrați sincronizate cu cloud; dosarele pe care le alegeți vor fi salvate și accesibile de pe alte dispozitive. Selectează caseta lângă folderele pe care doriți să le sincronizați.

    Microsoft

    Alternativ, selectați Sincronizați toate fișierele și folderele opțiune pentru a vă păstra toate documentele în cloud. Selectați Următor → pentru a continua.

  5. Deschis Explorator de fișiere și vizualizați OneDrive folder pentru a vedea tot conținutul copiat în cloud. Toate fișierele sau folderele cu bifă verde au fost copiate cu succes, în timp ce cele cu o săgeată circulară încă se încarcă în cloud.


Cum se folosește OneDrive pe Mac

Dacă aveți un Apple Mac, Microsoft nu v-a lăsat în afara jocului. Puteți descărca și instala aplicația OneDrive de pe site-ul web Microsoft și puteți începe sincronizarea fișierelor dvs. așa cum ați face pe un computer.

  1. Începeți prin descărcarea OneDrive pentru Mac și instalarea aplicației făcând dublu clic pe OneDrive.pkg fişier. Aceasta va lansa dialogul de configurare.

  2. Odată ce OneDrive este instalat, lansați Căutare Spotlight prin apăsarea CMD+SpaceBar.

  3. Tip "OneDrive, "și a lovit Introduce cheie.

  4. Dacă nu ați folosit niciodată OneDrive înainte, vi se va solicita să configurați aplicația introducând adresa de e-mail.

  5. Odată conectat la OneDrive, acesta vă va întreba unde doriți să fie amplasat folderul OneDrive pe Mac. Selectați Alegeți locația folderului OneDrive și selectați locația preferată.

    Vă recomandăm Acasă dosar.

  6. OneDrive vă va anunța unde se află folderul pe Mac, selectați Următor →.

  7. Selectați Deschide OneDrive pentru a vedea fișierele și folderele sincronizate. Orice lucru pe care îl salvați în acest folder va fi încărcat în cloud Microsoft.


Accesați OneDrive pe iOS sau Android

Una dintre cele mai mari caracteristici ale stocării în cloud este posibilitatea de a vă accesa fișierele de pe dispozitivul mobil. Microsoft a pus aplicația OneDrive la dispoziția utilizatorilor atât a dispozitivelor iOS, cât și a celor Android.

  1. Începeți prin descărcarea fișierului OneDrive pentru iOS sau Android. Utilizatorii iPhone și iPad pot căuta OneDrive în App Store, în timp ce utilizatorii Android îl pot găsi în Play Store.

  2. Odată ce aplicația OneDrive este instalată, lansați-o din ecranul de pornire al dispozitivului. Vi se va prezenta opțiunea de a vă conecta la serviciu folosind adresa dvs. de e-mail.

  3. OneDrive vă poate întreba dacă doriți să faceți o copie de rezervă în mod automat a camerei dispozitivului în cloud. Atingeți Da or Nu în funcție de preferințele personale.

  4. Apăsați pe Fişiere filă sau meniu opțiune, pentru a vizualiza toate fișierele disponibile în contul dvs. OneDrive.

  5. Asta e!


Utilizați OneDrive pe Xbox One

Doriți să vă vizualizați fotografiile și videoclipurile pe marele ecran? Dacă aveți un Xbox One, vă puteți aduce cu ușurință conținutul pe televizor. În plus, jucătorii pot acum încărca cu ușurință jocul înregistrat pe OneDrive pentru acces ușor.

  1. Începeți prin navigarea la Magazin din Xbox One.

  2. selectaţi aplicaţii țiglă din lista disponibilă.

  3. Apoi, localizați și selectați OneDrive aplicație. Este reprezentat de o imagine de nori albi pe un fundal albastru.

  4. Instalați aplicația OneDrive selectând Ia-l GRATUIT butonul.

  5. Odată instalat, vizualizați și deschideți OneDrive de pe Xbox aplicaţia listă.

    Microsoft

  6. Începeți să vă răsfoiți fotografiile și videoclipurile din cloud.