Cum să vă ștergeți istoricul Internet Explorer

Internet Explorer, la fel ca majoritatea browserelor, ține evidența site-urilor web pe care le-ați vizitat, astfel încât să le puteți găsi cu ușurință din nou sau pentru a vă putea sugera automat site-uri web atunci când începeți să le tastați în bara de navigare. Din fericire, este foarte ușor să vă ștergeți istoricul în Internet Explorer:


Cum să vă ștergeți istoricul în Internet Explorer

  1. Deschideți Internet Explorer.

  2. În colțul din dreapta sus al programului, selectați pictograma roții pentru a deschide un meniu.

    Platforma Alt + X cheia rapidă funcționează și ea.

  3. Alege Siguranţă și apoi Șterge istoricul de navigare...

    De asemenea, puteți trece la pasul următor apăsând pe Ctrl + Shift + Del Comanda rapidă de la tastatură. Dacă aveți meniul vizibil în Internet Explorer, Instrumente> Șterge istoricul navigării ... te va duce și pe tine acolo.

  4. În fereastra Ștergere istoric navigare care apare, asigurați-vă Istorie este selectat.

  5. Selectați Șterge.

  6. Când fereastra Șterge istoricul navigării se închide, puteți continua să utilizați Internet Explorer, închide-l etc. - tot istoricul a fost șters.

    Fereastra Șterge istoricul navigării este, de asemenea, în care puteți șterge memoria cache a Internet Explorer pentru a scăpa de alte fișiere temporare stocate de IE, precum și pentru a elimina parolele salvate, datele formularului etc. Puteți selecta orice alt element din această listă dacă doriți , dar Istoricul este singura opțiune necesară pentru a vă elimina istoricul.


Mai multe informații despre ștergerea istoricului în IE

Dacă utilizați o versiune mai veche de Internet Explorer, acești pași nu vor fi exact aceiași pentru dvs., dar vor fi similari. Luați în considerare actualizarea Internet Explorer la cea mai recentă versiune.

CCleaner este un sistem de curățare a sistemului care poate șterge și istoricul din Internet Explorer, precum și istoricul stocat în alte browsere web pe care le-ați putea folosi.

Puteți evita să vă ștergeți istoricul navigând pe internet în mod privat prin Internet Explorer. Puteți face acest lucru utilizând Navigare InPrivate: Deschideți IE, accesați butonul meniu și navigați la Siguranță> Navigare privatăsau atingeți Ctrl + Shift + P Comanda rapidă de la tastatură.

Tot ceea ce faceți în fereastra browserului respectiv este păstrat secret în ceea ce privește istoricul dvs., ceea ce înseamnă că nimeni nu poate trece prin site-urile dvs. web vizitate și nu este nevoie să ștergeți istoricul când ați terminat; doar ieși din fereastră când ai terminat.