Fișier HUS (Ce este și cum să deschideți unul)

Un fișier cu extensia de fișier HUS este un fișier Husqvarna Designer Embroidery Machine Format utilizat de mașinile de cusut Husqvarna Viking. Fișierele HUS conțin instrucțiuni de cusut care pot fi citite de diferite programe de brodat.

Această companie suedeză a fost fondată în 1872 și a fost numită anterior Mașini de cusut Husqvarna înainte de a trece la VSM Group. În 2006, VSM Group a fost achiziționat de Kohlberg & Co., proprietarul brandului american de cusut Singer.

VSM Group a fost apoi fuzionat cu Singer pentru a crea SVP Worldwide, care reprezintă mărcile de cusut pe care le reprezintă: Singer, Viking și Pfaff.

HUS reprezintă, de asemenea, stocarea unică întărită și șeful serviciilor pentru utilizatori, dar niciunul dintre acești termeni nu are nicio legătură cu formatul de fișier al mașinii de cusut.


Cum se deschide un fișier HUS

Fișierele HUS pot fi deschise folosind Basic Embird (cu pluginul Studio), Pfaff 3D Creative Suite, BuzzXplore ale Buzz Tools și StudioPlus din Galeria de design.

Sunt sigur că unele dintre software-urile de pe propriul site web Husqvarna pot deschide și fișiere HUS. Dacă ați primit un CD cu mașina dvs. de cusut, software-ul poate fi găsit și acolo.

SewWhat-Pro și un program numit editorul meu sunt alte două aplicații care pot deschide fișiere HUS.

Dacă descoperiți că o aplicație de pe computerul dvs. încearcă să deschidă fișierul HUS, dar este o aplicație greșită sau dacă preferați ca un alt program instalat să deschidă fișierele HUS, consultați ghidul nostru Cum se schimbă programul implicit pentru o extensie de fișier specifică care se schimbă în Windows.


Cum se convertește un fișier HUS

O modalitate prin care puteți converti un fișier HUS în SHV sau în alt format este cu Basic Embird. Asigurați-vă că utilizați modul Editor, care poate fi comutat între Manager cu meniul din partea de sus a programului. Folosește Fișier > Salvează ca... opțiunea de meniu pentru a alege între zeci de formate.

Instrumentul de conversie a broderii Data 7 este o altă opțiune pentru conversia unui fișier HUS într-un alt format de fișier. Puteți obține o încercare de pe pagina de descărcare.

Folosește Fișier > Salvează ca... meniul din programul Data 7 pentru a converti fișierul HUS în PES (Bernina / Brother / Babylock / Simplicity); VST (Virtual Stitch); Formatele DST, DSB sau DSZ ale lui Tajima; Formatele Wilcom T01, T03, T04 sau T05; Elna (EMD); Pfaff (PCS); Pfaff Mac (PCM) și alte câteva formate similare legate de cusut.

Web-ul TrueSizer al lui Wilcom este un alt mod de a converti un fișier HUS. După ce vă înscrieți pentru un cont de utilizator gratuit pe acel site web, încărcați fișierul prin Design deschis , apoi utilizați butonul Salvați rezultatul ... > Convertiți designul opțiune pentru salvarea acestuia în unele dintre aceleași formate acceptate de instrumentul de conversie a brodatelor Data 7, precum și în unele precum PEC, SEW, JEF, PCD, PCQ și CSD.

Husqvarna are un plugin numit Premier + Explorer Plug-In care ar trebui să poată converti un fișier HUS în VP3 pentru a fi utilizat pe RUBY Royale.

De obicei, puteți converti un fișier folosind un convertor de fișiere gratuit dacă lucrați cu un format mai popular, cum ar fi MP3, DOCX sau PDF. Cu toate acestea, majoritatea acestor tipuri de instrumente de conversie nu acceptă fișiere HUS, motiv pentru care ar trebui să utilizați unul dintre programele menționate mai sus.


Încă nu vă puteți deschide fișierul?

Dacă fișierul dvs. nu se deschide cu programele de mai sus, ar fi o idee bună să verificați din nou extensia fișierului pentru a vă asigura că nu confundați un format de fișier complet diferit cu un fișier HUS. Unele fișiere par să aibă aceeași extensie de fișier, dar sunt de fapt în două formate complet diferite.

Unele exemple includ fișierele HUM (OMSI Human Configuration), AHS și HUH (HydroCAD Unit Hydrograph Definitions). Fiecare dintre aceste fișiere sunt în formate care nu au legătură cu formatul HUS și, prin urmare, nu se deschid cu aceleași programe software.

În schimb, căutați extensia de fișier care este atașată la sfârșitul fișierului pentru a afla ce programe îl pot deschide sau converti.