Cum să vă resetați telecomanda Roku

Fie că utilizați o cutie Roku sau un stick de streaming, uneori telecomanda decide să nu coopereze. Cel mai probabil, telecomanda a pierdut asocierea. Mai jos sunt câțiva pași simpli pentru a perechea telecomanda Roku. Instrucțiunile din acest articol se aplică oricărui model de receptor Roku pe care îl dețineți.

Telecomanda Roku IR nu are funcții de asociere precum telecomanda îmbunătățită și nu poate fi asociată cu un receptor Roku. Pentru a determina ce telecomandă aveți, scoateți capacul bateriei din spate. Dacă este o telecomandă IR, nu va exista un buton de asociere în partea de jos a telecomenzii. Telecomandele îmbunătățite au fie un singur buton de asociere, fie un buton de asociere cu un indicator luminos.

  1. Scoateți capacul bateriei. Indiferent de tipul de telecomandă îmbunătățită pe care îl dețineți, pentru a începe procesul de asociere, va trebui să deschideți capacul bateriei din partea de jos a telecomenzii și să scoateți bateriile.

  2. Scoateți curentul. Scoateți cablul de alimentare din receptorul Roku, așteptați 5 secunde, apoi reconectați cablul de alimentare.

  3. Reintroduceți bateriile. Odată ce receptorul dvs. Roku afișează ecranul de pornire, reinstalați bateriile în telecomandă.

  4. Timp de pereche. În partea de jos a telecomenzii, localizați butonul de asociere. Apăsați și țineți apăsat butonul de asociere din compartimentul bateriei timp de aproximativ 3-5 secunde sau până când vedeți lumina de asociere de pe telecomandă începe să clipească. Telecomandele mai vechi nu au indicatorul luminos.

    Dacă lumina nu clipește, repetați acest pas. Dacă tot nu clipește, atunci ar trebui să înlocuiți bateriile din telecomandă.

  5. Stabilirea unei conexiuni. Așteptați aproximativ 30 de secunde până când telecomanda va stabili o conexiune cu receptorul dvs. Roku.

  6. Împerecherea reușită. O fereastră de dialog de asociere la distanță ar trebui să apară pe ecranul televizorului odată ce a avut loc o asociere reușită.

  7. Reveniți la divertismentul dvs. de streaming TV.