Cum să vă actualizați software-ul Kindle Fire

Păstrați Kindle Fire actualizat instalând actualizările sistemului de operare Amazon când acestea vor fi disponibile. Aceste actualizări periodice asigură faptul că Kindle Fire are cele mai recente patch-uri și caracteristici de securitate.

Instrucțiunile din acest articol se aplică tuturor tabletelor Amazon Fire HD (denumite anterior Kindle Fire) care rulează Fire OS 5 sau o versiune ulterioară.


Cum se actualizează tabletele de fișiere Kindle

Tabletele Fire rulează o versiune modificată de Android numită Fire OS. Dacă nu aveți cel mai nou model, este posibil ca tableta dvs. Fire să nu fie capabilă să ruleze cea mai recentă versiune a sistemului de operare Fire. Urmați aceste instrucțiuni pentru a vedea dacă aveți deja cea mai recentă actualizare pentru dispozitivul dvs.:

  1. Glisați în jos din partea de sus a ecranului și selectați Reglați viteza.

    De asemenea, puteți selecta setările pentru a accesa setările dispozitivului.

  2. Derulați în jos și selectați Opțiuni dispozitiv.

  3. Derulați în jos și selectați Actualizari de sistem.

  4. Selectați Verificați acum pentru a vedea dacă sunt disponibile actualizări. Veți vedea versiunea de sistem de operare Fire care rulează în prezent pe dispozitivul dvs. împreună cu data la care a fost instalat.

    Trebuie să fiți conectat la internet pentru a verifica actualizările Kindle Fire.

Dacă tableta dvs. Fire nu găsește nicio actualizare, atunci rulează cea mai recentă versiune compatibilă a sistemului de operare.

Dacă aveți o tabletă sau un e-reader mai vechi, Amazon oferă instrucțiuni de actualizare specifice pentru fiecare versiune Kindle pe pagina de actualizare software Kindle.


Cum să sincronizați Kindle Fire cu contul dvs. Amazon

Dacă achiziționați muzică sau filme de pe Amazon de pe computer, este posibil ca acestea să nu fie disponibile imediat pe tabletă. Pentru a actualiza conținutul de pe Kindle Fire, poate fi necesar să vă sincronizați manual dispozitivul cu contul Amazon. Urmați acești pași pentru a vă sincroniza Kindle Fire:

  1. Glisați în jos din partea de sus a ecranului și selectați Reglați viteza.

  2. Derulați în jos și selectați Opțiuni dispozitiv.

  3. Derulați în jos și selectați Sincronizați dispozitivul.

    Dacă alegeți să sincronizați dispozitivul în timp ce sunteți offline, acesta se va sincroniza automat la următoarea conectare la internet.


Cum se actualizează manual un incendiu Kindle

Dacă nu aveți acces la o rețea Wi-Fi, puteți descărca cele mai recente actualizări ale sistemului de operare și le puteți instala manual folosind computerul:

  1. Accesați pagina Actualizări software pentru dispozitiv Amazon, alegeți dispozitivul, apoi selectați Descărcați actualizarea software-ului sub modelul corespunzător.

    Pentru a determina modelul tabletei Fire, accesați setările > Opțiuni dispozitiv > Modelul dispozitivului (Sau Despre dispozitiv).

  2. Conectați-vă tableta Fire la computer. Dacă este prima dată când vă conectați dispozitivul la computer, va apărea un folder gol. Pentru a avea acces la hard disk-ul tabletei, glisați în jos și selectați notificarea care scrie Atingeți pentru alte opțiuni USB.

  3. Selectați Transferați fișiere.

  4. Pe computerul dvs., ar trebui să vedeți acum un folder numit Stocare internă apare pe unitatea tabletei Fire. Trageți software-ul de actualizare Fire OS pe care tocmai l-ați descărcat în Stocare internă dosar.

  5. După finalizarea transferului, deconectați tableta de la computer, apoi glisați în jos din partea de sus a ecranului și selectați Reglați viteza.

  6. Derulați în jos și selectați Opțiuni dispozitiv.

  7. Derulați în jos și selectați Actualizari de sistem.

  8. Selectați Verificați acum. Actualizările vor fi aplicate automat.