Cum să opriți blocarea aplicațiilor iPhone

Aplicațiile se blochează pe iPhone, la fel ca programele care se blochează pe computer. În timp ce blocările aplicației iPhone ar putea fi mai puțin frecvente și mai ușor de recuperat, asta nu le face mai puțin enervante. Dacă aveți de-a face cu blocarea aplicației iPhone, iată șase modalități ușoare de a opri blocarea aplicațiilor iPhone.

Karlis Dembrans / Flickr / CC BY 2.0


Cum să opriți blocarea aplicațiilor iPhone

Pentru a remedia blocările aplicației iPhone, încercați aceste șase sfaturi, în această ordine.

Aceste sfaturi se aplică tuturor modelelor de iPhone care rulează toate versiunile recente ale iOS. Pașii exacți pentru fiecare sfat pot diferi în funcție de versiunea dvs. de iOS. Pașii sunt acoperiți în fiecare articol individual.

Părăsiți și relansați aplicația iPhone

Primul și cel mai simplu pas este să opriți blocarea aplicației iPhone este să forțați aplicația să renunțe și apoi să o reporniți. Forțarea renunțării la aplicații oprește toate procesele aplicației și le pornește din nou (dar nu economisește durata de viață a bateriei!). Dacă blocarea aplicației a fost cauzată de o funcție ușor greșită, această soluție ar putea remedia problema.

Cum să părăsiți aplicațiile de pe iPhone


Opriți blocarea aplicației iPhone prin repornirea iPhone-ului

Uneori, aplicațiile se blochează pe iPhone din cauza unei probleme cu iPhone-ul în sine, nu cu aplicația. Dacă repornirea aplicației nu a ajutat, o repornire a iPhone-ului este în ordine. Multe probleme de pe iPhone, nu doar blocarea aplicațiilor, pot fi rezolvate printr-o simplă repornire.

Cum să reporniți fiecare model de iPhone

Remediați blocările aplicațiilor iPhone actualizându-vă aplicațiile

Dacă repornirea iPhone-ului nu remediază o blocare a aplicației, problema care a cauzat blocarea ar putea fi o eroare în aplicația însăși. Dezvoltatorii de aplicații își actualizează periodic aplicațiile pentru a remedia erorile și pentru a oferi noi funcționalități, astfel încât instalarea aplicației actualizate ar putea remedia eroarea care vă provoacă probleme.

Cum să vă actualizați aplicațiile iPhone

Ștergeți și reinstalați aplicația pentru a remedia blocările aplicației iPhone

Uneori, aplicațiile se prăbușesc, deoarece ceva nu merge cu ele în timp. Acest lucru se poate întâmpla chiar și după ce actualizați aplicația la cea mai recentă versiune. Dacă ați încercat până acum toți pașii și nu a ajutat, încercați să ștergeți aplicația și apoi să o reinstalați. O nouă instalare a aplicației ar putea ajuta.

Trei moduri de a șterge aplicații de pe iPhone

Actualizați la cea mai recentă versiune a iOS

În același mod în care dezvoltatorii de aplicații lansează actualizări pentru a remedia erorile, Apple lansează în mod regulat actualizări pentru iOS, sistemul de operare care rulează iPhone și iPod touch. Aceste actualizări adaugă noi funcții interesante și, de asemenea, remediază erorile. Dacă aplicația dvs. se blochează nu este remediată prin repornirea telefonului sau actualizarea aplicațiilor, există șansa ca eroarea să se afle în iOS în sine. În acest caz, actualizați la cel mai recent sistem de operare.

Actualizarea iPhone-ului la cea mai recentă versiune a iOS este doar o atingere

Contactați dezvoltatorul aplicației pentru ajutor cu probleme

Dacă niciunul dintre acești pași nu vă rezolvă problema de blocare, aveți nevoie de ajutor de specialitate. Cel mai bun pariu este să contactați direct dezvoltatorul aplicației. Ar trebui să existe informații de contact listate în aplicație - poate pe un ecran Contact sau Despre. Dacă nu există, pagina aplicației din App Store include de obicei informații de contact. Încercați să trimiteți prin e-mail dezvoltatorului sau raportarea și eroarea și ar trebui să primiți feedback util.