Cum să marcați mesajele Facebook ca necitite

Facebook vă anunță ori de câte ori primiți mesaje noi dacă setările dvs. permit acest lucru. În caz contrar, veți afla dacă aveți mesaje noi pe Facebook când deschideți site-ul web sau aplicația. Dacă vă uitați la ele și decideți să răspundeți mai târziu, vă recomandăm să vă reamintiți că aveți în continuare mesaje care așteaptă un răspuns. Aflați cum să marcați un mesaj ca necitit pe Facebook.


Cum să marcați un mesaj ca necitit pe Facebook

Procesul de marcare a mesajelor deschise pe Facebook ca necitite depinde de accesarea Facebook pe computerul dvs. sau de utilizarea aplicației mobile Messenger. Pentru a marca un mesaj ca necitit din browser:

  1. Deschideți Facebook în browserul dvs. web și selectați posturi pictogramă (arată ca un balon) în colțul din dreapta sus al ferestrei pentru a vedea mesajele primite recent.

    Deschideți Facebook în browserul dvs. web și selectați pictograma Mesaje (arată ca o bulă de vorbire) în colțul din dreapta sus al ferestrei pentru a vedea mesajele primite recent.

  2. Selectați cercul mic de sub data mesajului pentru a marca firul ca necitit.

    Selectați cercul mic de sub data mesajului pentru a marca firul ca necitit.

  3. Dacă nu vedeți firul de mesaje pe care îl căutați, faceți clic pe Vedeți Toate în Messenger în partea de jos a ecranului care afișează mesajele dvs. recente.

    Dacă nu vedeți firul de mesaje pe care îl căutați, faceți clic pe Vedeți totul în Messenger în partea de jos a ecranului care afișează mesajele dvs. recente.

  4. Selectați orice mesaj fir și selectați pictograma roată care apare sub dată.

    Selectați orice fir de mesaje și selectați pictograma roată care apare sub dată.

  5. Selectați Marcheaza ca necitit.

Printre alte opțiuni din meniul derulant pentru unelte se numără Mut, arhivă, Șterge, Marchează ca spamRaportați spam sau abuz, Ignorați mesajul, și Blocați mesajele.


Aplicația mobilă Messenger

Facebook are două aplicații mobile: Facebook și Messenger. Deși puteți primi o notificare în aplicația Facebook când primiți un mesaj, aveți nevoie de aplicația Messenger pentru a citi și a răspunde.

Pentru a marca mesajele ca necitite în aplicația Facebook Messenger:

  1. Deschideți aplicația Messenger pe dispozitivul dvs. mobil.

  2. Atingeți și țineți degetul pe o conversație.

  3. Atingeți pictograma hamburger care apare în partea dreaptă pentru a deschide un meniu.

  4. Alege Marcheaza ca necitit.

Alte opțiuni din meniu includ Ignorați mesajele, Bloca, Marchează ca spam, și arhivă.