Cum să-l remediați când Bumble nu funcționează

Dacă utilizați Bumble, s-ar putea să observați brusc că aplicația Bumble nu se va deschide pentru dvs. sau că unele dintre funcțiile sale au performanțe slabe (sau deloc). Pentru ca totul să funcționeze din nou fără probleme, va trebui să rezolvați problemele.

Iată cum puteți afla care este cauza problemei dvs. pe Bumble și cum să rezolvați problema.


Cauzele problemelor Bumble

Există patru cauze principale ale problemelor atunci când utilizați Bumble:

  • Dispozitivul tau: Dacă aveți un dispozitiv vechi sau un dispozitiv care a suferit daune fizice, acesta ar putea avea probleme la acceptarea celei mai recente versiuni a aplicației, la urmărirea locației dvs. sau la detectarea mișcării.
  • Aplicația dvs. Bumble: Versiunea aplicației pe care ați instalat-o pe dispozitiv poate fi depășită.
  • Contul dvs. Bumble: Este posibil să fiți conectat la un cont greșit sau să fi ales metoda greșită pentru a vă conecta.
  • Servere Bumble: Bumble se confruntă cu probleme sau întreruperi răspândite.

Stocksnap


Cum să-l remediați când Bumble nu funcționează

Există mai multe remedieri diferite, în funcție de tipul de problemă pe care o întâmpinați cu Bumble. Soluția ar putea fi la fel de ușoară ca repornirea aplicației sau la fel de avansată ca și nevoia de a contacta echipa de asistență Bumble.

  1. Conectați-vă pe un alt dispozitiv. Acest lucru ar putea necesita descărcarea aplicației Bumble pentru iOS sau descărcarea acesteia pentru Android dacă nu o aveți deja pe dispozitivul dvs. alternativ. Încercați să vă conectați la contul dvs. Bumble pentru a vedea dacă se încarcă corect. În caz contrar, problema ar putea fi dispozitivul dvs.

  2. Închideți aplicația Bumble pentru iOS sau închideți aplicația Bumble pentru Android, apoi redeschideți-o. Este posibil ca aplicația să fie înghețată și trebuie doar închisă și redeschisă.

  3. Alegeți metoda alternativă de conectare. Bumble are doar două metode de conectare la cont - după numărul de telefon și de Facebook. Dacă v-ați conectat la contul dvs. Bumble numai pentru a afla că profilul dvs. este complet gol și conexiunile dvs. au dispărut, această problemă poate fi de obicei rezolvată prin deconectare și alegerea celeilalte metode de conectare.

  4. Verificați pagina Bumble's Down Detector. Down Detector este un site web care urmărește rapoartele privind problemele din aplicațiile și site-urile web importante. Dacă există probleme răspândite, veți găsi o actualizare despre aceasta aici.

  5. Verificați @Bumble pe Twitter sau Pagina de Facebook a lui Bumble pentru actualizări. Bumble ar putea posta actualizări despre probleme cunoscute pe conturile sale sociale oficiale.

  6. Căutați #BumbleDown pe Twitter. Asigurați-vă că selectați Cele mai recente filă pentru a vedea cele mai recente tweet-uri care vin. Twitter este o platformă excelentă pentru a găsi actualizări în timp real despre subiecte din întreaga lume, inclusiv servicii populare care nu funcționează.

    Dacă nu găsiți niciun semn de probleme răspândite sau o întrerupere de pe serverele Bumble, atunci problema ar putea fi la sfârșitul dvs.

  7. Actualizați-vă Bumble Aplicația Android sau aplicația iOS. Dezvoltatorii lansează în mod continuu actualizări ale aplicațiilor lor pentru a remedia erorile și a le face să funcționeze cât mai ușor.

  8. Reporniți dispozitivul iOS sau Android. Acest lucru vă ajută să eliminați tot ce rulează în fundal și să eliberați resursele dispozitivului.

  9. Dacă vi se solicită să plătiți pentru Bumble Boost când ați plătit deja, contactați echipa de asistență Bumble. Probabil că sunteți abonament Bumble Boost nu este asociat cu profilul sau contul curent pe care îl utilizați, deci dacă ați utiliza Bumble Boost și v-ați șters profilul pentru a crea unul nou, abonamentul Bumble Boost nu va fi reportat la acel profil nou. Asistența Bumble vă poate transfera abonamentul anterior în contul curent.

    Dacă nu v-ați șters profilul pentru a crea unul nou, este posibil să fiți conectat utilizând metoda greșită (prin Facebook în loc de prin numărul dvs. de telefon sau invers). Dacă acesta este cazul, încercați să urmați pașii descriși în secțiunea de mai sus pentru a comuta metodele de conectare și pentru a vedea dacă abonamentul dvs. Bumble Boost începe să funcționeze din nou.

  10. Dacă Beeline nu afișează niciun utilizator, completați mai multe informații din profilul dvs. Beeline este o funcție premium care face parte din Bumble Boost, care vă arată utilizatorii care v-au plăcut deja în aplicație. Deoarece numărul și calitatea de aprecieri pe care le primiți se bazează pe criterii de căutare, este o idee bună să vă perfecționați profilul completând cât mai multe informații. În fila profilului dvs., atingeți doar creion pictogramă din fotografia de profil pentru a vă edita profilul.

    Cum să vă dezabonați de la Bumble Boost și să obțineți o rambursare

    De asemenea, ați putea beneficia de extinderea distanței, astfel încât profilul dvs. să fie afișat mai multor persoane. Din fila profilului dvs., atingeți echipamentul pictograma din stânga sus, apoi utilizați Distanţă glisor pentru a reseta distanța dorită.