Cum să importați fișiere de calendar ICS

Urmărirea conținutului mai multor calendare va duce la evenimente ratate. Evitați confuzia programului importând informațiile dvs. din toate calendarele într-o singură aplicație. Indiferent de formatul sau vârsta aplicațiilor dvs. de calendar, există șanse mari ca acestea să vă poată exporta evenimentele și programările într-un fișier ICS. Majoritatea aplicațiilor din calendar - inclusiv Google Calendar și Apple Calendar - pot importa fișiere ICS.

Informațiile din acest articol se aplică Apple Calendar și Google Calendar, dar majoritatea calendarelor acceptă importul de fișiere ICS.

După ce vă exportați intrările din calendar ca fișier ICS cu extensie .ics, îl puteți importa în calendarul preferat. Acolo, puteți îmbina intrările cu calendarul dvs. existent sau puteți face ca evenimentele să apară într-un calendar nou în cadrul aplicației pe care o utilizați.


Importați fișiere ICS Calendar în Google Calendar

  1. Deschideți Google Calendar la calendar.google.com.

  2. selectaţi pictograma roții în stânga imaginii de profil din partea de sus a Google Calendar.

  3. Alege setările din meniul drop-down.

  4. selectaţi Import Export opțiune din opțiunile din partea stângă a ecranului.

  5. Alege Import în Import Export. Alegeți opțiunea numită Selectați fișierul de pe computer în Import secțiune. Găsiți și deschideți fișierul ICS pe care doriți să îl utilizați.

  6. Selectați calendarul în care doriți să importați evenimentele ICS în Adăugați în calendar meniul derulant.

  7. Alege Import.

Pentru a crea un calendar nou cu care puteți utiliza fișierul ICS, accesați setările Și alegeți Adăugați calendar. Completați noile detalii ale calendarului și apoi terminați de realizat cu CREAȚI CALENDAR buton. Apoi, selectați acel calendar în timpul procesului de import.


Importați fișiere ICS Calendar în Apple Calendar

La fel ca Google Calendar, Apple Calendar facilitează și importul fișierelor ICS.

  1. Deschis Calendar pe Mac. Clic Fișier din bara de meniu și selectați Import din meniul drop-down.

  2. Găsiți și evidențiați fișierul ICS dorit și faceți clic Import.

  3. Selectați calendarul la care doriți adăugate evenimentele importate sau selectați Calendar nou pentru a crea un nou calendar pentru programul importat.

  4. Selectați OK.

Toate intrările din calendar sunt acum consolidate în aplicația Apple Calendar.


Despre formatul de fișier ICS

Formatul de fișier ICS este un format universal de calendar utilizat de programele de calendar și e-mail, inclusiv Outlook pentru Microsoft 365, Google Calendar, Yahoo Calendar și Apple Calendar. Fișierele ICS sunt fișiere text simplu care conțin informații precum titlul, ora și participanții la întâlniri.