Cum să descărcați aplicații pe un stick TV Fire

Când activați pentru prima dată un dispozitiv Fire TV precum Fire TV Stick, funcționalitatea acestuia este destul de limitată. Dacă doriți să faceți altceva decât să urmăriți și să ascultați conținut de la serviciile Amazon, atunci trebuie să descărcați aplicații suplimentare pentru Fire TV Stick.


Ce fel de aplicații puteți descărca pe un stick TV Fire?

Aplicațiile Fire TV Stick se concentrează în principal pe furnizarea de conținut video, iar toate serviciile de streaming majore au aplicații. Puteți obține aplicații pentru Netflix, Hulu, CBS All Access, HBO Go și HBO Now și pentru majoritatea celorlalte servicii de streaming.

Veți găsi, de asemenea, aplicații pentru muzică, cum ar fi Spotify, aplicații pentru sport, știri și majoritatea altor tipuri de conținut pe care le puteți transmite pe computer și alte dispozitive. Există chiar și browsere web, cum ar fi Firefox, pe care le puteți utiliza pe stick-ul dvs. Fire TV, precum și în unele jocuri.

Majoritatea aplicațiilor Fire TV Stick sunt gratuite, dar există unele care necesită o achiziție anticipată, iar altele funcționează numai dacă plătiți o taxă lunară sau aveți un abonament prin cablu.

Următoarele instrucțiuni se aplică tuturor dispozitivelor Fire TV, inclusiv Fire TV Stick, Fire TV Cube și Fire TV 4K.


Cum să descărcați aplicații pe un stick TV Fire

Aplicațiile Fire TV sunt descărcate direct pe dispozitiv, cu aceeași conexiune la internet pe care o folosește dispozitivul pentru a transmite în flux, astfel încât procesul este foarte ușor. Puteți efectiv să căutați și să descărcați aplicații chiar pe dispozitivul dvs. Fire TV sau să utilizați un browser web pentru a face cozi de la distanță.

Dacă sunteți dispus să faceți o muncă suplimentară și vă simțiți confortabil să săpați sub capota stick-ului dvs. Fire TV, puteți, de asemenea, să încărcați aplicațiile. Acesta este un proces ușor mai complicat, dar majoritatea utilizatorilor nu vor trebui niciodată să-l folosească.


Cum să răsfoiți și să descărcați aplicații noi pe stick-ul dvs. Fire TV

Cel mai simplu mod de a descărca aplicații pe dispozitivul dvs. Fire TV Stick este să navigați la secțiunea de aplicații, să găsiți aplicația dorită și să o descărcați. Este chiar atât de ușor.

Secțiunea App a interfeței Fire TV Stick este organizată pe categorii, ceea ce face relativ ușor să găsiți ceea ce căutați de cele mai multe ori. Doar parcurgeți categoriile și vedeți dacă ceva vă atrage interesul.

Stick-ul dvs. Fire TV trebuie să fie conectat la internet sau nu va putea descărca aplicații. Rețineți că descărcarea aplicațiilor va consuma date, deci rețineți acest lucru dacă aveți un plan de date limitat.

Iată o prezentare rapidă care arată cum să descărcați aplicații pe stick-ul dvs. Fire TV sau pe alt dispozitiv Fire TV.

  1. Navigați către ecranul principal a dispozitivului dvs. Fire TV.

  2. Apăsați dreapta pe telecomandă până ajungeți la aplicaţii secţiune.

  3. Apăsați pe telecomandă pentru a intra în aplicaţii secțiune, apoi folosiți pad-ul direcțional pentru a găsi o aplicație care vă interesează.

    Cu acea aplicație evidențiată, apăsați butonul din centrul pad-ului direcțional pentru a selecta aplicația.

  4. Cu Obține selectat, apăsați butonul din centrul pad-ului direcțional.

  5. Așteptați finalizarea descărcării pentru a lansa aplicația sau reveniți la aplicaţii secțiunea ulterioară pentru a utiliza aplicația în orice moment.

Dacă ați deplasat greșit telecomanda pentru stick-ul dvs. Fire TV, puteți folosi întotdeauna telefonul ca telecomandă până când îl veți găsi din nou. Va trebui să instalați o aplicație pentru aceasta, dar este ușor de instalat și de utilizat.


Cum se folosește funcția de căutare pentru a găsi și descărca aplicații pe un stick TV Fire

Dacă nu vedeți aplicația pe care o căutați în secțiunea Aplicații a interfeței Fire TV, puteți utiliza funcția de căutare pentru a căuta anumite aplicații. Puteți utiliza această funcție și dacă aveți o categorie mai largă de aplicații pe care o căutați.

Dacă nu vă amintiți numele unei aplicații, dar vă puteți aminti ce face sau ce tip de conținut are, puteți căuta și asta.

Iată cum să utilizați funcția de căutare pe un Fire TV Stick sau pe orice alt dispozitiv Fire TV, pentru a găsi și descărca aplicații:

  1. Navigați la ecranul de pornire al stick-ului dvs. Fire TV sau la orice alt dispozitiv Fire TV.

  2. Apăsați stânga pe pad-ul direcțional pentru a intra în secțiunea de căutare.

    Secțiunea de căutare este reprezentată de o lupă. Dacă aveți o telecomandă Fire TV cu un microfon încorporat, puteți efectua și căutări apăsând butonul microfon de pe telecomandă.

  3. Utilizați blocul direcțional pentru a introduce numele aplicației pe care o căutați, apoi selectați-o din listă.

    Este posibil să nu fie necesar să tastați întregul nume al aplicației. Dacă vedeți aplicația pe care o căutați și nu ați terminat de tastat, apăsați jos de pe tastatura direcțională până când ajungeți la numele aplicației dorite.

  4. Localizați aplicația care vă interesează și apăsați butonul din centrul tastaturii direcționale pentru ao selecta.

  5. Cu Obține selectat, apăsați butonul din centrul tastaturii direcționale pentru a descărca aplicația.

  6. Așteptați descărcarea aplicației, apoi lansați-o sau reveniți la aplicaţii secțiune mai târziu pentru a o folosi oricând doriți.


Cum să descărcați aplicații pe un stick TV Fire folosind site-ul web Amazon

Cealaltă modalitate de a găsi și descărca aplicații pentru dispozitivele Fire TV este de a utiliza site-ul web Amazon. Această metodă este oarecum mai puțin convenabilă, deoarece trebuie să utilizați un computer în loc de stick-ul dvs. Fire TV. Cu toate acestea, este și mai ușor, deoarece nu trebuie să utilizați tastatura Fire TV pe ecran pentru a efectua căutări.

Când utilizați această metodă, localizați o aplicație pe site-ul Amazon și apoi spuneți Amazon care dispozitiv ar trebui să descarce aplicația. Totul este automatizat dincolo de asta, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la pașii suplimentari complicați.

Iată cum puteți găsi și descărca aplicații Fire TV utilizând site-ul web Amazon:

  1. Folosind browserul web la alegere, navigați la amazon.com/appstore.

    De asemenea, puteți doar să căutați aplicația pe site-ul principal Amazon, dar navigarea direct la magazinul de aplicații oferă rezultate de căutare mai relevante.

  2. Derulați în jos până când localizați fișierul Model TV Fire din bara laterală din stânga și faceți clic pe caseta de selectare de lângă tipul de dispozitiv Fire TV pe care îl aveți.

    Dacă nu știți ce tip de televizor Fire aveți, săriți peste acest pas. Rezultatele căutării vă pot arăta aplicații care nu sunt compatibile cu dispozitivul dvs., dar veți putea afla acest lucru înainte de a încerca să cumpărați sau să descărcați ceva.

  3. Găsiți o aplicație care vă interesează și faceți clic pe ea.

    Dacă căutați un anumit tip de aplicație sau aveți în vedere o anumită aplicație, puteți restrânge sfera rezultatelor selectând o categorie din bara laterală din stânga sau căutând o aplicație utilizând bara de căutare din partea de sus a pagină.

  4. Faceți clic pe caseta de jos în jos situată chiar sub Livreaza la.

  5. selectaţi Fire TV că doriți să descărcați aplicația și să faceți clic pe ea.

    Dacă nu vedeți dispozitivul dvs. Fire TV în acest meniu, asigurați-vă că sunteți conectat la contul Amazon potrivit. Dacă sunteți conectat la contul corect, atunci aplicația nu este compatibilă cu dispozitivul dvs. Fire TV. Unele aplicații sunt concepute doar pentru a funcționa cu tablete Fire.

  6. Clic Obține aplicația.

    

  7. Așteptați ca televizorul dvs. Fire să descarce aplicația, apoi căutați-l în aplicaţii secţiune.