Codul articolului Lockpick Cheat pentru The Elder Scrolls IV pe PC

The Elder Scrolls IV: Oblivion este un joc video de acțiune în lumea deschisă, care a apărut pentru prima dată pe PC-ul Windows și Xbox 360 în 2006. Un port PlayStation 3 lansat în anul următor. La fel ca multe jocuri video, versiunea pentru PC are coduri de înșelăciune care vă permit să vă ridicați mai rapid, completând instantaneu misiuni și multe altele. Codul player.additem vă permite să adăugați instantaneu un anumit articol la inventar dacă îi cunoașteți codul de identificare. Folosiți acest truc pentru a obține blocaje infinite, astfel încât să puteți deschide fiecare ușă și cufăr din joc. Vă vom arăta cum să o faceți.

Trucul player.additem funcționează numai cu versiunea pentru PC a The Elder Scrolls IV: Oblivion.


Cum se folosește trucul Lockpick în The Elder Scrolls IV: Oblivion

Codul de identificare a articolului pentru blocare este după cum urmează:

0000000A

Apăsați tasta tilde (~) în timp ce jucați pentru a afișa consola de cheat. Tip player.additem urmat de codul articolului și o cantitate, apoi apăsați Introduce. De exemplu, pentru a adăuga 99 de blocări la inventar, introduceți următoarele:

player.additem 0000000A 99

Includeți spații între fiecare parte a codului.

Cum să alegeți încuietori în The Elder Scrolls IV: Oblivion

Toate încuietorile au până la cinci pahare care trebuie setate în poziția „sus”. Mutați butonul de blocare cu mouse-ul, faceți clic pe un pahar, apoi faceți clic din nou pe butonul mouse-ului înainte de a ajunge în partea de sus a blocării pentru a-l fixa în poziție. Tumblerele se mișcă la viteze diferite, deci probabil va dura câteva încercări.

Îmbunătățiți abilitatea de securitate pentru a facilita alegerea încuietorilor.