Cele mai bune 6 moduri de a converti YouTube în MP3

Un convertor YouTube în MP3 vă permite să descărcați un videoclip YouTube ca fișier MP3, o soluție perfectă dacă tot ce doriți dintr-un videoclip este audio. Apoi, puteți crea un ton de apel din videoclipul YouTube, puteți adăuga MP3 la colecția dvs. de muzică etc.

Există zeci, dacă nu chiar sute, dintre acești convertoare gratuite pe care le puteți alege, dar nu toate sunt create egale. Unele convertoare YouTube sunt foarte lente la conversie și descărcare, iar altele sunt pline de reclame sau confuz de utilizat.

Chieh Lee En / Lifewire 

Lista pe care am compilat-o mai jos include doar cele mai bune convertoare YouTube în MP3, fiecare cu propriul set de caracteristici unice, plus câteva alte modalități de a scoate audio dintr-un videoclip YouTube pe care este posibil să nu le fi văzut înainte.

Odată ce obțineți MP3-ul din videoclipul YouTube, puteți utiliza apoi un convertor gratuit de fișiere audio pentru al salva pe M4R pentru un ton de apel pentru iPhone sau orice alt format audio pe care îl doriți.

Majoritatea convertoarelor dedicate YouTube nu includ sunetul din conținutul publicitar. Anunțurile sunt complet separate de videoclipuri și, prin urmare, nu sunt incluse atunci când convertiți un videoclip în MP3 sau în orice alt format audio / video.


Este legal să convertiți videoclipurile YouTube în MP3?

Sincer: da și nu. Descărcarea videoclipurilor de pe YouTube sau extragerea audio din videoclipurile YouTube este 100% sigură și legală numai dacă descărcați conținutul dvs. original (sunteți creatorul și încărcătorul original al videoclipului) sau dacă aveți permisiunea scrisă de la persoana sau grupul care deține dreptul la videoclip.

Un alt mod prin care puteți obține conținut gratuit de pe YouTube este dacă utilizatorul care încarcă include un link oficial de descărcare sau dacă conținutul este de domeniul public.

Ceea ce înseamnă acest lucru, desigur, este că nu puteți utiliza în mod legal YouTube ca sursă personală de colecție de muzică, descărcând în mod liber melodii fără permisiunea videoclipurilor încărcate de alții, chiar dacă acestea sunt pentru uz personal și nu intenționați să împărtășindu-le prietenilor.

Cele mai bune 15 site-uri web pentru descărcarea de muzică gratuită legal


Site-ul YouTube Downloader

Există mai multe site-uri web pe care le puteți utiliza pentru a converti videoclipurile YouTube în MP3. Câteva exemple includ Mp3Skull, Ytmp3.cc și Y2mate.com.

În funcție de instrument, este posibil să aveți mai multe opțiuni decât doar MP3, inclusiv 3GP, WEBM, MP4 și M4A.

Pentru majoritatea dintre voi, acesta este pur și simplu cel mai simplu mod de a extrage audio dintr-un videoclip YouTube.

Convertor MediaHuman YouTube în MP3

Dacă doriți ca un program desktop complet să extragă și să convertească videoclipuri YouTube în MP3, MediaHuman YouTube to MP3 Converter este cea mai bună opțiune pentru Windows, Mac și Ubuntu.

Există mai multe funcții excepționale pe care niciun alt program sau serviciu din această listă nu le are și o mulțime de opțiuni cu adevărat specifice cu care vă puteți juca pentru a personaliza programul și a-l face să funcționeze exact cum doriți.

Descărcările în serie și importul multi-link sunt acceptate, astfel încât să puteți face coadă și să descărcați mai mult de un fișier MP3 simultan. Împerecheați-l cu opțiunea „Începeți să descărcați automat” și veți descărca tone de MP3-uri YouTube în cel mai scurt timp.

Descărcătorul MP3 MP3 al MediaHuman acceptă, de asemenea, descărcările listelor de redare, astfel încât să puteți prelua instantaneu toate videoclipurile dintr-o listă de redare și să convertiți fiecare videoclip într-un MP3 separat. Poate urmări chiar și o listă de redare pentru videoclipuri noi și apoi poate descărca automat MPXNUMX-urile.

Acest convertor YouTube în MP3 vă permite, de asemenea, să configurați importul iTunes astfel încât MP3-urile să se încarce automat în iTunes, ceea ce este perfect dacă intenționați să păstrați MP3-urile descărcate sincronizate cu iPhone sau iPad.

Iată câteva alte caracteristici notabile: controlul lățimii de bandă, setări personalizate ale ratei de biți, ieșire M4A și OGG, opțiune de oprire automată după descărcarea fișierelor, conectare YouTube pentru accesarea videoclipurilor private, redenumirea titlului și alte informații înainte de descărcare și asistență pentru descărcarea MP3-urilor din alte site-uri web precum SoundCloud, Facebook și Vimeo.

Dacă sunteți în căutarea unei alte opțiuni bazate pe desktop, încercați MiniTool uTube Downloader.


Documente App iPhone

Descărcarea de muzică și alte fișiere audio direct pe un iPhone nu este la fel de ușoară ca și pe Android, deoarece iPhone-urile nu sunt construite într-un mod care să permită acest gen de lucruri.

În schimb, trebuie să faceți două lucruri: utilizați o aplicație specifică care acceptă descărcarea fișierelor și apoi descărcați MP3-ul pe telefon cu un convertor online YouTube în MP3.

  1. Instalați Documents by Readdle pe telefon.

    Există alte aplicații precum Documente care pot descărca fișiere, dar am constatat că aceasta funcționează cel mai bine, mai ales dacă doriți să puteți bloca telefonul și să ascultați în continuare muzică (nu puteți face asta cu aplicația iOS YouTube ).

  2. Deschideți Documente și atingeți pictograma mică a browserului din colțul de jos.

  3. Accesați Mp3Skull (sau orice alt program de descărcare audio YouTube) și găsiți videoclipul pe care doriți să îl descărcați ca MP3. De asemenea, puteți lipi linkul către videoclip dacă ați copiat deja un link direct dintr-un e-mail, un mesaj text, aplicația YouTube, browserul dvs. web etc.

  4. Utilizați opțiunea de descărcare pentru a salva MP3-ul pe dispozitiv.

  5. Când vi se solicită, introduceți un nume pentru MP3 și apoi alegeți un folder în care să îl salvați sau utilizați-l pe cel implicit.

    Dacă nu vi se solicită un nume de fișier când atingeți pentru a descărca MP3-ul, țineți apăsat butonul în schimb, apoi alegeți opțiunea de descărcare.

  6. Selectați Făcut pentru a descărca MP3 pe iPhone.

Puteți reda fișierul MP3 din orice dosar ați ales la Pasul 5. Utilizați butonul din colțul din stânga jos al aplicației Documente pentru a reveni la folderele dvs. și a deschide MP3-ul.

Dacă nu îți place să folosești Documente, încearcă Fișiere offline și Browser Web sau Fișiere, două descărcătoare audio iPhone YouTube foarte similare care îți permit să salvezi fișiere MP3 direct pe telefon.


Îndrăzneală

Deși nu este la fel de ușor de utilizat ca instrumentul MediaHuman menționat mai sus, Audacity este o altă opțiune populară pentru Windows, Linux și macOS.

Audacity este un program gratuit de înregistrare și editare audio, astfel încât modul în care funcționează pentru conversiile YouTube este destul de simplu: înregistrați orice sunet face computerul și apoi salvați-l într-un fișier MP3!

Pentru a face acest lucru, trebuie să modificați câteva setări în Audacity și să vă asigurați că nu sună alte sunete pe computer, deoarece acesta va înregistra orice trimis către difuzoare.

Revista noastră despre Audacity

Mai jos sunt pașii detaliați, mai întâi pentru Windows, apoi pentru MacOS:

ferestre din

  1. Descărcați Audacity și instalați-l pe computer.

  2. Mergi la pagina Editați | × > Preferințe pentru a deschide setările.

  3. Selectați Dispozitive pe stanga.

  4. De la interfaţă secțiunea din partea de sus, schimbați Realizator: opțiunea pentru Windows WASAPI.

  5. Din aceeași fereastră, în Înregistrare secțiunea din partea de jos, schimbați Dispozitiv: opțiunea de a fi dispozitivul de ieșire, cum ar fi difuzoarele sau căștile.

  6. Alege OK pentru a salva și a ieși.

  7. Dintr-un browser web (nu contează care dintre ele), deschideți videoclipul pe care doriți să îl „convertiți” în MP3 și apoi fiți gata să apăsați butonul de înregistrare în Audacity cât de repede puteți.

    Asta, sau puteți începe mai întâi să înregistrați în Audacity și apoi să începeți videoclipul, dar apoi va trebui să faceți o editare în Audacity pentru a elimina orice tăcere la început.

  8. Apăsați butonul de oprire din Audacity pentru a opri înregistrarea.

  9. Pentru a salva înregistrarea pe MP3, accesați Fișier > Export > Exportați ca MP3, și salvați MP3-ul undeva pe care îl puteți găsi mai târziu.

MACOS

  1. Descărcați Audacity și Soundflower - care ne vor permite să redirecționăm sunetul de la YouTube la Audacity - și apoi să le instalați pe amândouă.

    După ce ați descărcat și ați deschis Soundflower, lansați Soundflower.pkg pentru a utiliza de fapt programul de instalare. Dacă nu se instalează, accesați System Preferences > Securitate și confidențialitate și alegeți să Permite lângă mesajul „blocat de încărcare”.

  2. Din meniul Apple, alegeți System Preferences și apoi Suna.

  3. În producție din tabelul Suna ecran, selectați Floare de sunet (2 canale) ca dispozitiv de ieșire.

  4. În Audacity Preferințe ecran, via Îndrăzneală > Preferințe, deschide Dispozitive în partea stângă.

  5. Sub Înregistrare secțiune, pentru a alege Floare de sunet (2 canale) ca Dispozitiv: opțiune.

  6. Deschideți Înregistrare fila din stânga și activați Software Redare prin intrare astfel încât să puteți auzi videoclipul în timp ce se redă.

  7. Alege OK pentru a salva modificările.

  8. Deschideți un browser web la videoclipul YouTube pe care doriți să îl salvați în cele din urmă în MP3. Fiți gata să apăsați redare pe acel videoclip, dar fiți pregătit să apăsați butonul de înregistrare în Audacity.

    Puteți face unul mai întâi (de exemplu, redați videoclipul și apoi apăsați butonul de înregistrare sau invers), dar s-ar putea să pierdeți puțin din începutul videoclipului dacă îl porniți înainte de a începe înregistrarea.

  9. Utilizați butonul de oprire din Audacity pentru a părăsi înregistrarea.

  10. Mergi la pagina Fișier > Export > Exportați ca MP3 pentru a salva înregistrarea într-un fișier MP3.

  11. Pentru a vă asigura că computerul dvs. va reda sunete din nou în mod normal, repetați Pasul 3, dar alegeți Vorbitori interni de data asta.

Dacă MP3-ul are alte zgomote, cum ar fi un anunț care a fost redat la începutul videoclipului, ceva liniște sau unele vorbesc la sfârșit, este ușor să le decupați cu Audacity.

Alte zgomote, cum ar fi alertele prin e-mail sau sunetele de eroare, care sunt amestecate cu sunetul, sunt puțin mai greu de remediat. Dacă se întâmplă acest lucru, închideți orice a făcut zgomot și încercați din nou înregistrarea pentru un MP3 mai curat.

Dacă Audacity nu va salva în MP3 și va afișa un mesaj despre un fișier lame_enc.dll sau un fișier libmp3lame.dylib lipsă, consultați acest ghid de depanare pentru ajutor. Este o problemă obișnuită, ușor de remediat.

Web Browser

O altă modalitate de a descărca videoclipuri YouTube este folosind browserul dvs. web. Pentru a face acest lucru, urmați pașii de mai jos foarte atent pentru a obține versiunea MP4 a videoclipului YouTube, pe care apoi o veți converti în MP3.

Utilizarea unui browser web ca YouTube MP3 / audio downloader este cu siguranță un proces mai avansat și desenat în comparație cu utilizarea unuia dintre convertoarele dedicate enumerate mai sus, dar l-am adăugat aici ca opțiune în cazul în care preferați să mergeți pe acest traseu .

Aceste instrucțiuni sunt destinate în mod special utilizatorilor Chrome și Firefox, dar ar putea fi adaptate și pentru alte browsere. Opera și Edge, de exemplu, funcționează aproape la fel ca Chrome.

  1. Deschideți videoclipul pe care doriți să îl descărcați ca MP3. Puteți să o întrerupeți pentru moment.

  2. Cu pagina video deschisă, lansați meniul de instrumente pentru dezvoltatori.

    Windows (Chrome): În colțul din dreapta sus al Chrome, deschideți butonul de meniu cu trei puncte și găsiți Mai multe unelte > Instrumente de dezvoltare. Comanda rapidă de la tastatură este Ctrl + Shift + I („i” cu majuscule).

    Windows (Firefox): Deschideți meniul Firefox din colțul din dreapta sus și alegeți Dezvoltator web> Inspector (Ctrl + Shift + C funcționează, de asemenea).

    Mac (Chrome): Utilizați meniul cu trei puncte din colțul din dreapta sus pentru a găsi Mai multe unelte > Instrumente pentru dezvoltatorisau atingeți Comandă + Opțiune + I (tasta rapidă „i” cu majuscule).

    Mac (Firefox): Din butonul meniu din colțul din dreapta sus al ecranului, navigați la Web Developer > Inspectorsau deschideți-l cu tastatura prin Comandă + Opțiune + C.

  3. Schimbați agentul de utilizator al browserului dvs. web, astfel încât să puteți păcăli YouTube să creadă că accesați videoclipul dintr-un browser mobil. Aceasta este singura modalitate de a vă asigura că videoclipul este de fapt descărcabil.

    Chrome: Din colțul din dreapta sus al instrumentelor pentru dezvoltatori, chiar lângă x , este un alt buton cu meniu punctat. Folosiți asta pentru a deschide Mai multe unelte > Condiții de rețea. Debifează Selectați automatși alegeți Firefox - iPhone.

    Firefox: Dintr-o filă nouă, în bara de adrese, introduceți about: config și confirmați mesajul „risc” (dacă îl vedeți). În caseta de căutare care apare, căutați general.useragent.override. Dacă lipsește (probabil că este), alegeți Şir și apoi selectați semnul plus de la dreapta. Dă-i această valoare:

    Mozilla / 5.0 (iPhone; CPU iPhone OS 8_3 ca Mac OS X) AppleWebKit / 600.1.4 (KHTML, ca Gecko) FxiOS / 1.0 Mobile / 12F69 Safari / 600.1.4

  4. Reveniți la pagina YouTube dacă nu sunteți deja acolo și reîmprospătați-o, dar mențineți deschis meniul de instrumente pentru dezvoltatori. Pagina ar trebui să se schimbe puțin, iar videoclipul va umple aproape întregul ecran.

    Dacă Firefox sau Chrome vă redirecționează automat înapoi la pagina desktop, selectați linkul care spune să reveniți la versiunea mobilă a YouTube.

  5. Porniți din nou videoclipul, păstrând fereastra de instrumente pentru dezvoltatori deschisă. Întrerupeți-l după ce se joacă de câteva secunde.

  6. Din fereastra Instrumentelor pentru dezvoltatori, localizați pictograma indicatorului mic al mouse-ului - vă permite să alegeți ce element să inspectați pe pagină. Ar trebui să fie chiar în colțul din stânga sus al ferestrei.

  7. Cu acel instrument activat, selectați videoclipul.

  8. Înapoi în fereastra Instrumentelor pentru dezvoltatori, căutați o secțiune care include o adresă URL foarte lungă. Începe cu textul src = "https: // și este probabil albastru și poate fi deja evidențiat deja. După câteva caractere aleatorii ar trebui să fie ceea ce citește .googlevideo.com / videoplayback.

    Nu vedeți acest link? Deschide Reţea din meniul Instrumentelor pentru dezvoltatori și selectați redare video intrare pentru a găsi linkul de la dreapta în Anteturi secţiune.

    Faceți dublu clic, atingeți de două ori sau selectați manual adresa URL pentru a o evidenția, apoi copiați linkul făcând clic dreapta sau atingând și menținând textul și selectând opțiunea de copiere. De asemenea, puteți utiliza tastatura: Ctrl + C în Windows sau Comandă + C în macOS.

    Dacă tot nu găsiți linkul, încercați să extindeți <Div liniile selectându-le. Începeți chiar sub linia care a fost evidențiată când ați selectat videoclipul în ultimul pas.

  9. Deschideți o filă nouă în Chrome sau Firefox și lipiți adresa URL respectivă în bara de adrese, apoi apăsați Introduce pentru a-l deschide. Întreaga pagină ar trebui să arate diferit de site-ul web normal al YouTube, dar videoclipul ar trebui să înceapă să fie redat normal.

    În funcție de modul în care a fost copiat, s-ar putea să existe un text inutil la început și la sfârșit și videoclipul care îl împiedică să se deschidă. Dacă pagina nu se încarcă, ștergeți src = " de la început și " de la final, astfel încât URL-ul să înceapă cu https:// și se termină cu o literă sau un număr (nu un ghilimel).

  10. Faceți clic dreapta sau țineți apăsat pe videoclip, alegeți opțiunea de salvare și alegeți undeva pe computer pentru a-l salva. Este posibil să existe chiar și un buton de descărcare în colțul de jos al videoclipului pe care să îl poți selecta în schimb.

Videoclipul se descarcă cel mai probabil cu extensia de fișier MP4, dar poate fi WEBM. Indiferent, utilizați programul Any Video Converter, site-ul Web FileZigZag sau unul dintre acești convertoare de fișiere video gratuite pentru a salva videoclipul în MP3.

Este posibil ca browserul să nu salveze videoclipul cu nicio extensie de fișier. Dacă se întâmplă acest lucru, redenumiți fișierul redare video fișier să aibă . Mp4 atașat până la capăt.

Este puțin probabil să doriți să continuați să utilizați YouTube ca și cum ați fi pe un dispozitiv mobil, deoarece dimensiunea ecranului este complet diferită de versiunea desktop. Deci, pentru a inversa acești pași în Chrome, reveniți la Pasul 3 și asigurați-vă Selectați automat este bifat. În Firefox, căutați șirul pe care l-ați făcut și apoi selectați pictograma coș de gunoi din dreapta acestuia.

VLC Media Player

VLC este un player de fișiere video și audio incredibil de versatil și funcționează excelent pentru descărcarea videoclipurilor YouTube în format MP4 în Windows, MacOS și Linux.

Odată ce videoclipul este în format MP4, îl puteți converti în MP3 în același mod ca atunci când utilizați metoda browserului web pe care tocmai ați citit-o mai sus.

Iată cum puteți obține MP4-ul cu VLC:

  1. Descărcați VLC.

  2. Deschideți opțiunile de rețea:

    • ferestre din: Mergi la pagina Mass-media > Deschideți fluxul de rețea.
    • MACOS: Folosește Fișier> Deschideți rețeaua opțiune.
  3. Inserați adresa URL a videoclipului YouTube în caseta de text din aceea Reţea tab.

  4. Alege Joaca în Windows sau Deschis în macOS pentru a începe redarea videoclipului în cadrul programului.

  5. După ce începe (îl puteți întrerupe dacă doriți), copiați adresa URL reală pe care VLC o transmite:

    • ferestre din: Mergi la unelte > Informații despre codec. De la Codec , copiați adresa URL lungă situată în partea de jos, lângă Locație:.
    • MACOS: Găsi Fereastră > Informații despre mass-media opțiunea de meniu. Deschide general filă și copiați adresa URL din Locație casetă de text.

    Având în vedere cât este de lungă această adresă URL, ar fi o idee bună să vă asigurați că ați copiat întregul lucru, selectându-l pe tot (Ctrl + A or Comandă + A) înainte de a-l copia (Ctrl + C or Comandă + C).

  6. Inserați acea adresă URL în browserul dvs. web, fie că este vorba de Chrome, Edge, Internet Explorer, Firefox etc.

  7. Odată ce începe să se încarce, faceți clic dreapta sau țineți apăsat videoclipul și alegeți opțiunea de salvare din meniul respectiv. Puteți, de asemenea, să accesați Ctrl + S or Comandă + S comandă rapidă pentru a salva MP4 sau selectați Descarca butonul dacă vedeți unul.

Acum convertiți acel MP4 într-un fișier MP3 pentru a extrage efectiv sunetul din videoclipul YouTube.