Fișier FBR (Ce este și cum să deschideți unul)

Un fișier cu extensia de fișier FBR este un fișier FlashBack Screen Recording, numit uneori un fișier FlashBack Movie, folosit pentru a stoca înregistrările video ale ecranului unui computer. Videoclipurile sunt adesea combinate cu imagini, sunet și text pentru utilizare în demonstrații software sau videoclipuri de instruire.

Similar unui fișier de înregistrare a ecranului FlashBack, un FBR poate fi un fișier de înregistrare a ecranului Mercury utilizat de software-ul HP Quality Center pentru a trimite dovezi video despre software-ul problemei în timpul testării.

FBR este, de asemenea, un acronim pentru alți termeni tehnici, cum ar fi raportul față-în-spate în ceea ce privește puterea semnalului antenei și tehnica de replicare bazată pe țesături pentru stocarea datelor.


Cum să redați fișiere video FBR

Fișierele FBR care sunt fișiere FlashBack sunt realizate și deschise cu suita software gratuită FlashBack Express (denumită anterior BB FlashBack). Procesul de înregistrare efectiv se face cu programul Recorder, dar puteți reda videoclipul FBR cu software-ul Player.

Atât recorderul, cât și playerul sunt incluse într-o singură descărcare prin intermediul acelui link de mai sus. De asemenea, trebuie să introduceți adresa de e-mail pentru a obține codul de licență gratuit care vă permite să utilizați programul.

Dacă doriți să redați videoclipul FBR în alte programe precum VLC sau pe un dispozitiv Android sau iOS, ar trebui să îl convertiți mai întâi într-un format acceptat de acele programe și dispozitive, cum ar fi MP4.

Unele versiuni ale BB TestAssistant, un alt program de la Blueberry Software (aceiași producători ai FlashBack Express), folosesc și extensia de fișier FBR, dar numai pentru versiunile 1.5 și mai noi. Versiunile mai vechi folosesc extensia de fișier FBZ.

Consultați acest articol de asistență FlashBack dacă fișierul dvs. FBR este corupt și cauzează probleme atunci când încercați să îl deschideți.

Înregistratorul de ecran Mercury de la HP produce fișiere FBR numai atunci când este conectat la software-ul de management al calității Micro Focus. Un instrument numit HP Mercury Screen Player ar putea să deschidă fișierul FBR, dar nu mai putem găsi un link către acel software.

Software-ul de management al calității a fost numit HP Quality Center, dar a fost achiziționat de la Mercury Interactive Corporation de Hewlett-Packard în 2006 și acum există ca parte a software-ului de întreprindere Micro Focus.


Cum se convertește un fișier FBR

Un fișier FBR deschis cu versiunea gratuită a FlashBack Express Player poate fi convertit în formatele de fișiere video WMV, MPEG4 și AVI. Versiunea profesională acceptă mai multe altele.

Odată ce videoclipul este într-unul dintre aceste formate, puteți rula fișierul printr-un convertor video gratuit pentru a-l salva într-un alt format, cum ar fi FLV, sau chiar într-un format de fișier audio, cum ar fi MP3.

Aplicația FlashBack Express Player poate converti, de asemenea, un fișier video obișnuit în formatul de fișier FBR, prin intermediul Instrumente> Conversia fișierului video în filmul FlashBack Express ... meniu.

Nu suntem conștienți de niciun instrument de conversie care acceptă fișierele Mercury Screen Recorder. Cu toate acestea, dacă se întâmplă să puneți mâna pe o copie a HP Mercury Screen Player, este posibil să puteți exporta videoclipul într-un alt format de fișier, la fel cum puteți face cu software-ul FlashBack.


Fișierul dvs. încă nu se deschide?

Primul lucru care trebuie verificat dacă nu puteți face ca fișierul dvs. să se deschidă cu programele menționate mai sus este extensia acestuia. Asigurați-vă că scrie „FBR” și nu ceva similar, cum ar fi BRL, BR5, GBR sau FOB. Doar pentru că extensiile de fișiere arată similar (partajează unele din aceleași litere) nu înseamnă că se pot deschide cu aceleași programe.

Același lucru este valabil și pentru alte formate de fișiere, cum ar fi FB2, care este pentru fișierele eBook; Fișierele FBC care sunt fișiere de copiere de rezervă pentru copacul genealogic; Fișiere ABR utilizate cu Adobe Photoshop ca fișiere pensulă; și FlashGet Descărcați incomplet fișiere care au FB! extensie de fișier și sunt create de FlashGet.

De asemenea, rețineți că versiunile mai vechi ale BB TestAssistant (înainte de 1.5) folosesc extensia de fișier FBZ, dar că fișierul s-ar putea deschide în continuare cu FlashBack Express Player.

Dacă sunteți sigur că aveți de-a face cu un fișier FBR creat de software-ul de înregistrare a ecranului FlashBack și făcând dublu clic pe fișier nu vă permite să îl jucați, luați în considerare schimbarea programului implicit care deschide fișierele FBR; ar trebui să fie FlashBack Express Player.

O metodă alternativă pentru redarea videoclipului FBR este să deschideți mai întâi software-ul playerului și apoi să utilizați fișierul Fișier > Deschis... pentru a selecta manual videoclipul.