Stăpânirea artei furtului: Cum să postezi imagini pe Facebook fără ca acestea să apară în Live Feed

Facebook este o platformă excelentă pentru a împărtăși fotografii cu prietenii și familia. Cu toate acestea, pot exista momente în care doriți să partajați o fotografie, dar nu doriți ca aceasta să apară în fluxul de știri al prietenilor dvs. Fie că este vorba de o fotografie personală pe care nu doriți să o împărtășiți cu toată lumea, fie că este vorba de o fotografie legată de muncă pe care nu doriți să o difuzați întregii rețele, există modalități de a posta imagini pe Facebook fără ca acestea să apară pe fluxul live.

O opțiune este să creați un album nou și să ajustați setările de confidențialitate. Atunci când creați un album nou, puteți alege cine îl poate vedea prin ajustarea setărilor de confidențialitate. Puteți alege ca albumul să fie vizibil doar pentru anumite persoane sau să-l faceți complet privat. După ce ați încărcat fotografiile în album, acestea vor fi vizibile doar pentru cei care au permisiunea de a vizualiza albumul.

O altă opțiune este aceea de a partaja fotografia direct cu anumite persoane. Atunci când încărcați o fotografie, aveți opțiunea de a selecta cine o poate vedea. În loc să alegeți "Public" sau "Friends" (Public) sau "Friends" (Prieteni), selectați "Specific People" (Persoane specifice) și introduceți numele persoanelor cu care doriți să partajați fotografia. Fotografia va fi vizibilă doar pentru acele persoane și nu va apărea în fluxul live.

Dacă doriți să partajați fotografia cu un grup mai mare de persoane, puteți crea un grup Facebook și ajusta setările de confidențialitate. Atunci când creați un grup, puteți alege cine poate vedea grupul și cine poate posta în el. De asemenea, puteți alege să faceți grupul complet privat. După ce ați creat grupul, puteți încărca fotografia în grup și aceasta va fi vizibilă doar pentru membrii grupului.

În cele din urmă, puteți utiliza "Jurnalul de activitate" al Facebook pentru a ajusta vizibilitatea postărilor anterioare. Dacă ați postat deja o fotografie și doriți să modificați setările de confidențialitate, mergeți la "Activity Log" și selectați fotografia. De acolo, puteți ajusta setările de confidențialitate și puteți face ca fotografia să fie vizibilă doar pentru anumite persoane.

În concluzie, există mai multe modalități de a posta fotografii pe Facebook fără ca acestea să apară în live feed. Fie că creați un album nou, partajați fotografia cu anumite persoane, creați un grup Facebook sau ajustați setările de confidențialitate ale postărilor anterioare, puteți controla cine vă vede fotografiile pe Facebook. Stăpânind arta furtișagului, vă puteți împărtăși fotografiile cu încredere și liniște.

FAQ
Cum postez fără să se vadă în feed?

Dacă doriți să postați ceva pe rețelele de socializare fără ca acesta să apară în feed, există câteva opțiuni diferite, în funcție de platforma pe care o utilizați.

Pe Facebook, puteți crea o postare și puteți selecta ca audiență "Doar eu". Acest lucru va face ca postarea să fie vizibilă doar pentru dvs. și nu pentru oricine altcineva din lista dvs. de prieteni sau pentru publicul larg.

Pe Twitter, puteți crea un cont "protejat", ceea ce înseamnă că doar persoanele pe care le aprobați vă pot vedea tweet-urile. Acest lucru va împiedica ca tweet-urile dvs. să apară în rezultatele căutărilor sau în cronologiile persoanelor care nu vă urmăresc.

Pe Instagram, puteți crea o listă de "Prieteni apropiați" și puteți partaja postarea dvs. numai cu persoanele din acea listă. Acest lucru va împiedica ca postarea dvs. să apară pe profilul dvs. public sau în feed-urile persoanelor care nu se află pe lista dvs. de prieteni apropiați.

Merită să rețineți că, dacă încercați să evitați să publicați ceva în mod public pentru că este vorba de informații sensibile sau confidențiale, cel mai bine este să evitați cu totul să le postați pe rețelele de socializare. În schimb, luați în considerare utilizarea unei metode de comunicare mai sigure, cum ar fi mesageria criptată sau e-mailul.

Cum opresc postările mele să nu mai apară în fluxul de știri?

Dacă vă referiți la postările de pe platformele de socializare, cum ar fi Facebook, există câteva modalități de a opri apariția postărilor dvs. în fluxul de știri:

1. Schimbați setările de confidențialitate ale postării dvs: Atunci când faceți o postare pe Facebook, puteți selecta cine o poate vedea. Dacă doriți să împiedicați ca postarea dvs. să apară în fluxul de știri, puteți schimba setările de confidențialitate la "Doar eu" sau "Personalizat" și puteți selecta anumiți prieteni sau grupuri care o pot vedea.

2. Dă-ți unfollow: Da, așa este. Puteți să vă dați unfollow pe Facebook, ceea ce înseamnă că nu veți mai vedea propriile dvs. postări în fluxul de știri. Pentru a face acest lucru, mergeți la profilul dvs. și faceți clic pe cele trei puncte din partea dreaptă a fotografiei dvs. de copertă. Apoi, selectați "Unfollow [numele dvs.]".

3. Ascunde-ți postările din cronologia ta: Dacă nu doriți ca postările dvs. să apară pe cronologia dvs., le puteți ascunde. Mergeți la profilul dvs., găsiți postarea pe care doriți să o ascundeți, faceți clic pe cele trei puncte din partea dreaptă a postării și selectați "Hide from timeline". Acest lucru va elimina postarea de pe cronologia dvs., dar aceasta va fi în continuare vizibilă pentru alte persoane care o pot vedea în funcție de setările de confidențialitate ale postării.

Este important să rețineți că aceste opțiuni pot varia în funcție de platforma de socializare pe care o utilizați. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la gestionarea postărilor dvs. pe rețelele de socializare, este întotdeauna o idee bună să consultați centrul de asistență sau echipa de suport a platformei.

Cum pot ascunde fotografiile din feed-ul Facebook?

Pentru a ascunde fotografiile din feed-ul Facebook, urmați acești pași:

1. Conectați-vă la contul dvs. de Facebook.

2. Găsiți fotografia pe care doriți să o ascundeți.

3. Faceți clic pe cele trei puncte din colțul din dreapta sus al fotografiei.

4. Selectați "Hide post" (Ascunde postarea) din meniul derulant.

5. Vi se va cere să confirmați că doriți să ascundeți postarea. Faceți clic pe "Hide" (Ascundeți) pentru a confirma.

6. Fotografia va fi ascunsă din feed-ul Facebook.

Alternativ, puteți, de asemenea, să dați unfollow persoanei sau paginii care a postat fotografia. În acest fel, postările lor nu vor mai apărea deloc în feed-ul tău. Pentru a face acest lucru, accesați pagina sau profilul lor, faceți clic pe cele trei puncte din colțul din dreapta sus și selectați "Unfollow [numele persoanei/paginii]".