Sfaturi pentru invitarea celor care nu sunt prieteni la evenimentul tău de pe Facebook

Facebook este un instrument excelent pentru a organiza evenimente și pentru a invita prietenii să se alăture distracției. Cu toate acestea, ce se întâmplă dacă doriți să invitați pe cineva care nu se află pe lista dvs. de prieteni? Nu vă faceți griji, este încă posibil să extindeți o invitație celor care nu sunt prieteni. Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să invitați pe cineva la un eveniment Facebook dacă nu sunteți prieteni cu acesta.

1. Căutați numele persoanei

Primul pas este să căutați numele persoanei în bara de căutare din partea de sus a paginii dvs. de Facebook. După ce ați găsit persoana, faceți clic pe numele acesteia pentru a-i vizualiza profilul. Dacă profilul său este privat, este posibil să nu puteți vedea prea multe informații despre persoana respectivă, dar ar trebui să puteți vedea totuși poza sa de profil.

2. Faceți clic pe eveniment

În continuare, navigați la pagina evenimentului la care doriți să invitați persoana respectivă. Faceți clic pe butonul "Invitați" și va apărea o listă cu prietenii dvs. Derulați în jos până în partea de jos a listei și ar trebui să vedeți o opțiune pentru "Invitați persoane care nu sunt prieteni".

3. Introduceți numele persoanei

Faceți clic pe această opțiune și va apărea o fereastră pop-up în care puteți introduce numele sau adresa de e-mail a persoanei. Dacă nu sunteți sigur de adresa de e-mail a persoanei, puteți încerca să introduceți numele acesteia și să selectați profilul său din lista care apare.

4. Trimiteți invitația

După ce ați introdus informațiile persoanei, faceți clic pe "Send Invites" (Trimite invitații) pentru a trimite invitația. Persoana va primi o notificare cu privire la invitație, iar aceasta va putea să confirme participarea la eveniment.

În concluzie, este în continuare posibil să inviți persoane la evenimentul tău de Facebook chiar dacă acestea nu se află în lista ta de prieteni. Urmând acești pași simpli, puteți extinde cu ușurință o invitație către oricine doriți să participe la distracție. Asigură-te doar că le respecți decizia dacă aleg să nu participe. Planificare fericită!