11 remedieri când aplicația Fitbit de pe iPad nu funcționează

Fitbit oferă câteva date utile pentru a vă urmări starea de sănătate și starea de sănătate și puteți vedea îmbunătățirile dvs. folosind aplicațiile sale Android și iOS. Dar dacă folosiți aplicația Fitbit pentru iPad și nu aveți altceva decât probleme? Mai jos sunt câteva dintre problemele obișnuite și cum să le remediați pentru a vă putea urmări fitnessul înapoi pe drum.

Pentru o listă a dispozitivelor Apple acceptate în prezent, accesați site-ul web Fitbit.


Cauze pentru probleme Fitbit

Cele mai multe probleme cu Fitbit și iPad sunt bazate pe comunicare. Indiferent dacă iPad-ul dvs. nu vă poate detecta Fitbit-ul, sincronizarea nu va începe, nu va continua sau nu va fi finalizată sau dacă există probleme de asociere, cele mai multe dintre acestea sunt doar o lipsă de comunicare. Mai jos sunt câteva sfaturi și trucuri pentru a remedia problemele Fitbit și iPad.

  1. Nu puteți găsi o aplicație iPad. Dacă aveți un iPad de generația a treia sau o versiune anterioară, este posibil să vă fie greu să găsiți aplicația în App Store. În schimb, poate fi necesar să descărcați versiunea pentru iPhone:

    1. În App Store, mergeți în colțul din stânga sus și atingeți filtre.
    2. Robinet Sprijină > Numai iPhone.
    3. Acum căutați „Fitbit"și atingeți CAUTĂ.
  2. Fitbit nu se va asocia cu iPad. După ce ați descărcat aplicația Fitbit, veți dori să o asociați cu iPad-ul. Asigurați-vă că Bluetooth este activat pe iPad. Dacă nu este activat, nu îl veți putea asocia niciodată cu Fitbit.

  3. Dacă Bluetooth este deja activat și asocierea poate fi blocată sau blocată, trebuie să închideți forțat aplicația Fitbit de pe iPad și să încercați din nou asocierea. Este posibil să fie necesar să reporniți iPad-ul înainte de a încerca să-l împerecheați din nou.

  4. Dacă ați configurat Fitbit-ul pe un alt dispozitiv, cum ar fi smartphone-ul dvs., cel mai probabil va trebui să îl desfaceți de pe telefon sau cel puțin să dezactivați Bluetooth înainte de a-l asocia cu iPad-ul.

    Dacă toate celelalte nu reușesc, eliminați asocierea din aplicația Fitbit de pe celălalt dispozitiv, deschideți aplicația Fitbit de pe iPad, apoi începeți configurarea așa cum ați făcut pe smartphone. Ar trebui să vi se solicite să introduceți un pin de 4 cifre (afișat pe Fitbit.). Introduceți-l, iar aplicația Fitbit vă va solicita să se asocieze cu banda dvs. de fitness.

  5. Dacă Fitbit nu se sincronizează cu iPad-ul, asigurați-vă că aveți cea mai recentă versiune a aplicației Fitbit. De multe ori, este doar un bug software care interferează cu comunicarea.

  6. Asigurați-vă că Bluetooth este activat pe iPad. Dacă aveți mai multe configurări ale dispozitivului cu Fitbit, poate fi necesar să dezactivați Bluetooth pe celălalt dispozitiv.

  7. Verificați nivelul bateriei de pe Fitbit. Dacă este prea scăzut, nu se va sincroniza.

  8. Tabloul de bord Fitbit nu afișează informații. Acest lucru se datorează, de obicei, diferitelor module care nu sunt activate. Pentru a face acest lucru:

    1. Derulați în jos până la partea de jos a aplicației și atingeți Editați | ×. Modulele care nu sunt activate vor avea un semn roșu / roz plus în colțul din stânga sus.
    2. Apăsați pe La care se adauga (+) pentru fiecare modul pe care doriți să îl afișați.
    3. Robinet Doneaza.

    Puteți, de asemenea, să atingeți și să trageți țiglă în alte locații în timp ce vă aflați în Editare Mod.

  9. Aplicația Fitbit nu mai funcționează. Dacă aplicația dvs. Fitbit nu va funcționa corect sau continuă să se blocheze, cea mai bună soluție este să eliminați și să reinstalați aplicația Fitbit. 

    Veți pierde orice date care nu s-au sincronizat.

  10. Este posibil ca unele iPad-uri mai vechi să nu primească date noi, deoarece ceva mai vechi decât un iPad de generația a patra nu este acceptat oficial și este posibil să nu funcționeze corect. Dacă acești pași de depanare de mai sus nu funcționează, singura altă soluție este să obțineți un iPad nou.

  11. Dacă aceste remedieri nu ajută, verificați întotdeauna la forumurile Fitbit sau Apple. Există întotdeauna cineva care vă poate da o mână de ajutor.