Principal : Extensii de fișiere : .zzzzz Fişier

.zzzzz Extensie de fișier

Tip fișierRansomware Encrypted File

Dezvoltator N/A
Categorie Fișiere codificate
Format N/A

.ZZZZZ numărul opțiunii

Un fișier ZZZZZ este un fișier criptat de Locky ransomware, un virus folosit de infractorii cibernetici. Acesta conține fișierul personal al unui utilizator, cum ar fi un fișier .TXT sau .PNG , criptat cu metode AES-265 și RSA. Dosarele ZZZZZ au devenit populare în 2016.

Mai multe informații

Virusul Locky este malware extrem de periculos. Acesta este cunoscut în mod obișnuit ca ransomware, în cazul în care scopul virusului este de a vă lua fișierele ostateci și să vă forțeze să plătiți făptuitorului (prin intermediul unui bitcoin) pentru a vă debloca fișierele. Virusul este un cal troian care este răspândit prin e-mail spam care includ atașamente infectate sau link-uri rău-intenționate. Odată ce virusul afectează computerul dvs., începe să vă scufundați fișierele, să le redenumiți și să le criptați. Virusul generează apoi o notă .TXT ransom care vă informează despre preluare și ce trebuie să faceți pentru a recupera fișierele.

În prezent, nu există niciun program disponibil pentru restaurarea eficientă a fișierelor. Dacă copiați fișierele de rezervă, puteți efectua o restaurare completă a sistemului. În caz contrar, singura modalitate cunoscută de a decripta fișierele infectate este să plătiți infractorului pentru cheia privată și să decriptați programul.

Comun ZZZZZ numele de fișiere

[8_random_characters] - [4_random_characters] - [4_random_characters] - [4_random_characters] - [12_random_characters] .zzzzz - Metoda de numire a fișierelor ZZZZZ.

Programe care se deschid ZZZZZ fișiere
Windows
None available

Despre fișierele ZZZZZ

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .zzzzz este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Ransomware Encrypted File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.