Principal : Extensii de fișiere : .z Fişier

.z Extensie de fișier

Tip fișierUnix Compressed File

Dezvoltator N/A
Categorie Compressed Files
Format Binary

.Z numărul opțiunii

Fișierul comprimat utilizat pentru stocarea sau "împachetarea" fișierelor pe unități bazate pe Unix; încorporează un algoritm simplu de comprimare care este folosit pentru a arhiva fișierele și a economisi spațiu pe disc; poate fi decomprimat într-un sistem Unix tastând uncompress filename.z, unde "filename.z" este numele fișierului de decomprimat.

Mai multe informații

Fișierele Z au fost în mare parte înlocuite cu compresia GNUzip, care creează .GZ fișiere. Utilizatorii Unix pot folosi utilitarul znew pentru a recompune fișierele Z în fișierele GZ.

Programe care se deschid Z fișiere
Windows
Corel WinZip
ESTsoft ALZip
RARLAB WinRAR
7-Zip
Zipeg
Smith Micro StuffIt Deluxe
Linux
gzip
Archive Manager
uncompress
zcat
znew
unpack
Macintosh
Smith Micro Stuffit Deluxe Mac
Apple Archive Utility
Incredible Bee Archiver
The Unarchiver
Zipeg

Despre fișierele Z

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .z este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Unix Compressed File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Bună ziua. Nu am fost foarte familiarizat cu o mulțime de extensii de fișiere care conțin numere. Sunt obișnuită cu mp3-urile sau mp4-urile, dar nu și cu acesta. Am citit totul despre extensia .z01 la intrarea dumneavoastră. Excelentă explicație despre ele! Prietenul meu a încercat să mă învețe pentru ce sunt, dar articolul tău a fost mai bun haha. E mișto că pot conține mai multe fișiere comprimate cu compresie Zip. S-ar putea să încep să fac asta cu multe dintre lucrurile stocate în calculatorul meu pentru a economisi spațiu. Mulțumesc pentru observația că ele pot fi decomprimate doar dacă aveți la dispoziție arhivele divizate aferente. Oamenii ar putea încerca să le șteargă crezând că nu mai sunt utile. Grozavă listă de programe, voi încerca să văd care este cel mai bun. Excelent articol!
Anonim:
Ce s-a întâmplat? Fiind un tip retro, îmi place să învăț sau să găsesc emulatoare ale vechilor console de jocuri video. Astăzi, am citit intrarea dvs. privind extensia de fișier .z64, deoarece se concentrează pe jocurile Nintendo 64. A fost drăguț să citesc despre asta. Unele dintre favoritele mele din toate timpurile sunt în interiorul acelei console și va fi întotdeauna una dintre cele mai bune console. Să am un format care să conțină o copie exactă a cartușului este ceea ce am nevoie. Uneori, fișierele de emulare nu dispun de unele dintre opțiunile din jocurile originale. Mă bucur că nu este cazul și că fișierele Z64 au date de joc și fișiere de salvare. Chiar dacă jocul pe PC nu este la fel ca pe consola originală, este totuși o experiență minunată. Mulțumesc, frate!
Anonim:
Bună! Am început să folosesc Avery DesignPro cu câțiva ani în urmă și intenționam să îl actualizez cu software-ul Avery Design & Print. Totuși, mă întrebam care este diferența dintre fișierele .avery și .zdl. Acest articol mi-a fost de mare ajutor pentru a înțelege că nu există nicio diferență substanțială între cele două tipuri de formate. Pentru a simplifica, fișierele .zdl sunt doar verii mai vechi ai extensiei .avery. Am descărcat software-ul Design & Print și am deschis primele fișiere. Toate setările și desenele mele anterioare au funcționat perfect și am convertit cu ușurință formatul în .avery. Vă mulțumim pentru ajutor!
Anonim:
Bună ziua! Obișnuiam să folosesc Avery DesignPro pentru a crea etichete la cealaltă slujbă și mă întrebam dacă pot folosi vechile mele fișiere .zdp. Mulțumesc pentru explicația dvs. cu privire la această extensie! Se pare că etichetele mele originale sunt mult prea vechi acum, deoarece atât extensia cât și programul nu mai sunt acceptate. Mă întreb de ce Avery a decis să nu mai susțină această extensie. Sunt sigur că mulți utilizatori ca și mine au avut desene vechi în aceste tipuri de formate și ne dorim să le putem deschide din nou. Oricum, se pare că acum sunt pierdute pentru totdeauna! După ce am citit articolul dumneavoastră, am aflat că noul software Avery este o platformă online. Acest lucru pare mai convenabil și cu siguranță îl voi încerca! Vă mulțumesc pentru toate informațiile excelente.
Anonim:
Bună! Am citit articolul tău despre fișierele .zepto. Mă bucur că am descoperit acest site, mi-a rezolvat multe dintre îndoielile mele. Am vrut să aflu mai multe despre ce tip de fișiere folosesc infractorii cibernetici. Faptul că am citit totul despre fișierele ZEPTO a fost foarte interesant. Nu știam că un format de fișier poate fi capabil să vă cripteze fișierele astfel încât să fiți obligat să plătiți pentru ele. Care sunt unele dintre diferențele dintre acestea și fișierele LOCKY? Cred că a fost foarte bine că ați spus că acestea sunt transmise în mod obișnuit prin e-mail. Voi fi cu ochii în patru în cazul în care voi vedea vreodată unul. Sper că, în viitorul apropiat, dezvoltatorii vor găsi o modalitate de a accesa aceste fișiere. Bitcoin este o lume înfricoșătoare. Vă mulțumim pentru informații!
Anonim:
Bună ziua, autorule! Nu știam că fișierele ZIP pot fi comprimate cu compresie avansată. Am citit totul în articolul dumneavoastră despre extensia de fișier .zipx. Având informații despre cine a dezvoltat-o și popularitatea ei ajută cititorul să înțeleagă dacă este bună sau nu. Nu știam că aceste fișiere pot conține mai mult de 2 fișiere comprimate. Mă gândesc că acest lucru îi ajută pe oameni să economisească mult spațiu de stocare. Voi fi foarte atent la e-mailul meu sau la alte site-uri, deoarece vreau să văd cine folosește acest tip de fișier. O altă notă bună la intrarea ta a fost care sunt programele care le pot deschide. Sper ca unele să nu fie foarte scumpe. Acest site m-a ajutat foarte mult! Până data viitoare.
Anonim:
Hei! Am cercetat mai multe despre modul în care zonele de securitate sunt asociate între fișiere și articolul dvs. despre extensia .zone.identifier a fost exact ceea ce căutam. Apoi, aceste fișiere sunt generate doar atunci când documentele sunt descărcate de pe internet? Ce se întâmplă cu fișierele native? Este grozav să știm că Windows are activat acest strat suplimentar de protecție de securitate, chiar dacă noi nu îl putem vedea. Am încercat să descarc un fișier la întâmplare pentru a verifica dacă a fost creată această extensie. Am fost surprins că am reușit să o localizez exact așa cum ați afirmat în articol! Chiar dacă nu am știut cum să-l deschid, a fost amuzant să-l văd acolo. În cele din urmă, este foarte bine că aceste fișiere sunt șterse împreună cu cel original, în cazul în care acesta este eliminat. Vă mulțumesc pentru explicații.