Principal : Extensii de fișiere : .y Fişier

.y Extensie de fișier

Tip fișier1Yacc Source File

Dezvoltator Stephen C. Johnson
Categorie Fișierele dezvoltatorului
Format Text

Ce este Y fișier?

Fișierul dezvoltatorului folosit de Yacc (încă un compilator-compilator), un program folosit pentru a genera parseri de cod sursă; conține declarații oficiale privind modul în care este definit un limbaj de programare; folosit pentru generarea de parser pentru diferite limbi.

Mai multe informații

NOTĂ: Yacc a fost folosit pentru crearea parserului pentru limbajul de programare C.

Programe care se deschid Y fișiere
Linux
Berkeley Yacc
Yacc
Bison
Macintosh
Apple Xcode

Tip fișier2Subsampled Raw YUV Image

Dezvoltator N/A
Categorie Fișiere imagine raster
Format N/A

.Y numărul opțiunii 2

Unul dintre cele trei fișiere dintr-un fișier split .PPM ; altele sunt .U și .V ; Reprezentarea YUV este folosită de codecul MPEG de la Stanford.

Programe care se deschid Y fișiere
Windows
Microsoft Windows Media Player

Tip fișier3Amiga Yabba Compressed File

Dezvoltator N/A
Categorie Compressed Files
Format N/A

.Y numărul opțiunii 3

Arhivă de fișiere comprimate utilizând compresia Amiga Yabba, un tip de compresie folosit numai pe sistemele Amiga.

Programe care se deschid Y fișiere
Windows
Cloanto Amiga Forever
Smith Micro StuffIt Deluxe
Linux
Cloanto Amiga Forever
yabba for Unix
Macintosh
Smith Micro Stuffit Deluxe Mac
Cloanto Amiga Forever

Despre fișierele Y

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .y este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Amiga Yabba Compressed File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Salutări! Am început să creez primul meu parser de cod sursă și am găsit un fișier .y printre fișierele mele. După ce am făcut o căutare rapidă pe Google am dat peste articolul dvs. Vă mulțumesc pentru că l-ați împărtășit! A fost foarte bine să aflu că aceste fișiere sunt declarații formale ale limbajului de programare. Mă întreb dacă ele sunt folosite în același scop pe toate tipurile de limbaje de programare. Citind articolul dvs., menționați utilizarea extensiei pentru a împărți .ppm. Care este utilitatea de a face acest lucru? De asemenea, pare a fi o extensie foarte bună și pentru comprimarea fișierelor. Habar nu aveam că acest proces poate fi realizat de diferite sisteme. Ce funcție interesantă! Se pare că o extensie poate avea o mulțime de utilizări. Mulțumesc că m-ați ajutat să-mi rezolv îndoiala, totuși!
Anonim:
Bună, prietene. Mulțumesc pentru explicația privind fișierele cu extensia .yaml. Este prima dată când aud de YAML Ain't Markup Language. Din păcate, nu am reușit să particip la unul dintre cursurile de programare și au abordat acest subiect. Din fericire pentru mine, toate informațiile au fost compilate în intrarea dumneavoastră. Este o nebunie să vezi că, practic, este un format de date lizibil pentru oameni, folosit pentru serializarea datelor. Conceptul în sine poate fi greu de înțeles, dar cuvintele tale l-au făcut să pară ușor. Voi încerca să fac câteva experimente cu ele și, așa cum ați spus, să definesc câteva setări pentru programele mele. Imaginea folosită pe pagină a fost un detaliu frumos, este de apreciat. Continuați să scrieți minunat aceste articole!
Anonim:
Bună ziua, prietene. Vă mulțumesc foarte mult pentru că m-ați făcut să înțeleg scopul extensiei de fișier .ychat. Habar nu aveam de ce prietenul meu folosea programul Yahoo! Messenger. M-am interesat și mă bucur că nu se mai fabrică, deoarece nu a fost nimic bun din el. Totuși, este curios să citesc mai multe despre cum funcționează formatul său. De exemplu, nu m-aș fi gândit niciodată că fișierele YCHAT conțin jurnalul mesajelor trimise de la ambele capete. Au aplicațiile actuale de mesagerie, cum ar fi Telegram sau WhatsApp, un format similar? Faptul de a avea un fișier care să ajute la revizuirea istoricului conversațiilor ar putea ajuta o mulțime de oameni. Mai ales atunci când se schimbă telefoanele, sunt mulți utilizatori care își pierd toate conversațiile. Mi s-a întâmplat și mie, din păcate, hehe. Până data viitoare!
Anonim:
Bună, prietene. Sper că ai parte de o perioadă minunată. Datorită faptului că am restaurat o copie a unității computerului meu, am vrut să-ți vizitez site-ul. Unele fișiere conțineau extensia de fișier .yml, așa că am găsit explicația ta și lasă-mă să-ți spun că a fost superbă. Mai ales pentru că ați inclus și o listă a programelor pe care utilizatorii le pot instala. Știam că acestea sunt folosite pentru serializarea datelor. Cu toate acestea, a fost o surpriză să văd că pot fi încorporate în programele Ruby, Python și Java. Deși nu există caracteristici speciale în cadrul editorilor de text, știți care funcționează cel mai bine cu fișierele YML? Nici eu nu-mi amintesc de ce le aveam, dar cred că voi începe să lucrez din nou cu ele haha. Până data viitoare!