Principal : Extensii de fișiere : .ppm Fişier

.ppm Extensie de fișier

Tip fișier1Portable Pixmap Image File

Dezvoltator N/A
Categorie Fișiere imagine raster
Format Text

Ce este PPM fișier?

Un fișier PPM este o imagine color pe 24 de biți, formatată folosind un format de text. Se stochează fiecare pixel cu un număr de la 0 la 65536, care specifică culoarea pixelului. Fișierele PPM stochează, de asemenea, înălțimea și lățimea imaginii, datele din spațiul alb și valoarea maximă a culorii.

Mai multe informații

Formatul portabil Pixmap utilizează un format necomprimat și ineficient în comparație cu alte formate de imagini bitmap. Prin urmare, este rareori utilizat pentru stocarea imaginilor mari.

Programe care se deschid PPM fișiere
Windows
Nero
Corel PaintShop Pro
ACD Systems Canvas
ACD Systems ACDSee
Adobe Photoshop
CADSoftTools ABViewer
GIMP
Serif Affinity Photo
Smith Micro StuffIt Deluxe
Linux
GIMP
Netpbm
Macintosh
Smith Micro Stuffit Deluxe Mac
Adobe Photoshop
IMSI TurboCAD for Mac
GIMP

Tip fișier2Post Programmable Memory File

Dezvoltator N/A
Categorie Fișiere de sistem
Format Binary

.PPM numărul opțiunii 2

Fișier de date folosit pentru a "bloca" unele telefoane mobile Nokia; uneori folosite pentru a schimba pachetul de limbi pe un telefon pentru a susține o altă limbă; poate utiliza extensiile .PPM_B , PPM_C sau PPM_D.

Programe care se deschid PPM fișiere
Windows
BB5 FLS Editor

Despre fișierele PPM

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .ppm este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Post Programmable Memory File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Hei, acolo! Vă mulțumim foarte mult pentru explicația privind extensia .ppm. Au fost câteva lucruri care nu au fost atinse pe alte site-uri. Investigația ta a atins câteva detalii importante. Una dintre principalele mele îndoieli a fost ce program utilizează fișierele PPM. Programul GIMP este excelent, deoarece este gratuit și, de asemenea, disponibil atât pe Mac, cât și pe Windows. Habar nu aveam că acest format de fișier stochează fiecare pixel într-un număr specific cuprins între 0 și 65536. De ce se întâmplă acest lucru? Este grozav și ar fi interesant să obținem niște informații despre acest design. Una dintre presupunerile mele era că informațiile despre înălțime și lățime erau stocate într-o altă extensie. Se pare că m-am înșelat haha. Continuă să faci treabă bună!