Principal : Extensii de fișiere : .vbox Fişier

.vbox Extensie de fișier

Tip fișierOracle VM VirtualBox Settings File

Dezvoltator Oracle
Categorie Setări Fișiere
Format XML

.VBOX numărul opțiunii

Un fișier VBOX este un fișier de setări folosit de Oracle VM VirtualBox, un program folosit pentru a rula sisteme de operare virtualizate (OS). Acesta este salvat într-un format XML și conține setări cum ar fi numele mașinii virtuale, tipul de sistem de operare, memoria sistemului. Fișierele VBOX sunt utilizate pentru lansarea mașinilor virtuale (VM).

Mai multe informații

În mod implicit, fișierele VBOX sunt salvate într-un director cu imaginile pe disc pe care le fac referire ( .VDI files). Prefixul de nume de fișier al fișierelor VDI și VBOX este numele VM setat de utilizator atunci când a fost creat VM (de exemplu, Windows 7.vbox și Windows 7.vdi).

NOTĂ: Extensia VBOX a fost introdus cu Oracle VM VirtualBox versiunea 4.0. Versiunile mai vechi ale software-ului au salvat setările într-un fișier numit VirtualBox.xml.

Programe care se deschid VBOX fișiere
Windows
Oracle VM VirtualBox
Aryson VDI Recovery
Linux
Oracle VM VirtualBox
Macintosh
Oracle VM VirtualBox

Despre fișierele VBOX

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .vbox este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Oracle VM VirtualBox Settings File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.