Principal : Extensii de fișiere : .vx2 Fişier

.vx2 Extensie de fișier

Tip fișierSpace Engineers Voxel Object Data File

Dezvoltator Keen Software House
Categorie Fișiere de joc
Format N/A

.VX2 numărul opțiunii

Un fișier SBM este un fișier de date folosit de Space Engineers, un joc de nisip folosit pentru a proiecta și construi nave spațiale pentru a explora și a supraviețui spațiului și planetelor. Acesta conține informații despre forma și materialul unui obiect voxel, care este un asteroid, care apare în lumea inginerilor de spațiu.

Mai multe informații

Inginerii spațiali oferă o caracteristică numită "voxel modding", care vă permite să adăugați asteroizi în joc. Pentru aceasta, tastați tastele "Shift" și "F10" pentru a plasa un asteroid, apoi modificați-l cu instrumentele de editare voxel furnizate. Când salvezi lumea cu asteroidul, un fișier VX2 este creat de Space Engineers pentru a stoca informații despre asteroid.

Programe care se deschid VX2 fișiere

Despre fișierele VX2

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .vx2 este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Space Engineers Voxel Object Data File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.