Principal : Extensii de fișiere : .u3p Fişier

.u3p Extensie de fișier

Tip fișierU3 Smart Application

Dezvoltator SanDisk
Categorie Fișiere executabile
Format Zip

.U3P numărul opțiunii

Un fișier U3P este o aplicație portabilă stocată pe o U3 Smart Drive, un tip special de unitate flash USB care include platforma U3 Launchpad. Acesta conține executabile de program și date de configurare. Fișierele U3P permit ca un program să fie rulat de pe unitatea flash de pe orice computer Windows și poate instala anumite fișiere pe computerul local dacă este necesar.

Mai multe informații

Fișierele U3P sunt salvate într-un format comprimat .ZIP . Acestea pot conține patru directoare: date \, device \, host \, and manifest \. Directorul gazdă conține fișierul .EXE . Directorul manifest \ salvează informațiile de configurare a aplicației ( .U3I file) și pictograma programului. De multe ori U3 Launchpad este instalat pe unități inteligente U3 de către producători precum SanDisk, Verbatim, Kingston, Memorex și Intuix. Cu toate acestea, pentru a instala manual U3P Launchpad, descărcați și rulați U3 Launchpad Installer, care este disponibil gratuit de la SanDisk. Programul U3 Launchpad poate fi scos din unitățile flash USB utilizând instrumentul de dezinstalare SanDisk Launchpad. Programul U3 Launchpad rulează atunci când unitatea flash USB este introdusă în portul USB al computerului. Aplicațiile U3P sunt apoi puse la dispoziție de la o interfață cu utilizatorul similară cu meniul Windows Start.

NOTĂ: SanDisk U3 Launchpad a fost întrerupt și nu mai este întreținut.

Programe care se deschid U3P fișiere
Windows
7-Zip

Despre fișierele U3P

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .u3p este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier U3 Smart Application, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.