Principal : Extensii de fișiere : .tg Fişier

.tg Extensie de fișier

Tip fișier1TuxGuitar Document

Dezvoltator TuxGuitar
Categorie Fișiere audio
Format Binary

Ce este TG fișier?

Fișierul de tabulară de chitară creat de TuxGuitar, un editor gratuit și tablatură de chitară încrucișată și un vizualizator de scoruri; conține un scor muzical, care poate avea mai multe piste; utilizate pentru stocarea compozițiilor personale.

Programe care se deschid TG fișiere
Windows
TuxGuitar
Linux
TuxGuitar
Macintosh
TuxGuitar

Tip fișier2Gzip Compressed Tar Archive

Dezvoltator N/A
Categorie Compressed Files
Format N/A

.TG numărul opțiunii 2

Colecția de fișiere salvate ca o arhivă .TAR și comprimate utilizând .GZIP compresie; utilizat în mod obișnuit pentru arhivarea grupurilor de fișiere în sistemele Unix; denumită și "tarball".

Mai multe informații

Arhivele de tarife care sunt comprimate cu Gzip utilizează de asemenea extensia .TGZ .

Programe care se deschid TG fișiere
Windows
Smith Micro StuffIt Deluxe for Windows
RARLAB WinRAR
Zipeg
Smith Micro StuffIt Deluxe
Linux
tar
gunzip
Macintosh
Smith Micro Stuffit Deluxe Mac
Zipeg

Despre fișierele TG

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .tg este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Gzip Compressed Tar Archive, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Hei! Cred că nu există ceva mai frumos decât să creezi o lume 3D. Cei mai mulți oameni nu recunosc cantitatea de efort din spatele fiecărui model dintr-un joc. Am dat peste articolul tău despre extensia de fișier .tga. Știam de existența ei deoarece am mai văzut-o la birou, dar care este scopul ei? Habar nu aveam până când am citit articolul dumneavoastră. O lectură excelentă! Cred că programatorilor le va fi util faptul că suportă de la 8 la 32 de biți pe pixel. Faptul că am aflat mai multe despre originea extensiei și despre proiectanți este un mare plus. Este fundamental să știi de ce există fișierul și cum își îndeplinește scopul față de alte formate. Am învățat cum să le deschid. Și, deși Photoshop este cea mai ușoară opțiune, voi încerca și alte programe. Vă mulțumesc!
Anonim:
Bună dimineața. Cercetările mele privind instrumentele de compresie sunt abia la început. Există multe tipuri de instrumente de decompresie de care nu știam. Astăzi am citit articolul dumneavoastră despre extensia de fișier .tgz. Una dintre cele mai bune caracteristici este că folosesc compresia GZIP pentru a avea o dimensiune mai redusă a fișierului. Cei mai mulți oameni nu vor înțelege că sistemele Unix sunt computere Apple, așa că ar fi grozav să lămuriți acest lucru. Cu toate acestea, vă mulțumim că ați indicat și cum să le decomprimați. Directorul din sistemele Unix este uneori greu de utilizat. Este mișto că fișierele TGZ sunt folosite și pentru instalatori. Aveți câteva exemple de programe care le folosesc în acest scop? Apreciez lista cu programele care le pot deschide. Chiar și Linux are câteva haha. Pe curând!