Principal : Extensii de fișiere : .tar Fişier

.tar Extensie de fișier

Tip fișierConsolidated Unix File Archive

Dezvoltator Jean-loup Gailly
Categorie Fișiere de date
Format Binary

.TAR numărul opțiunii

Arhiva tarilor create de tar, un utilitar bazat pe Unix folosit pentru a imprima fisierele impreuna; conține mai multe fișiere stocate într-un format necomprimat; de obicei comprimat într-un fișier .GZ utilizând compresia GNU Zip.

Mai multe informații

NOTĂ: Un nume de fișier cu extensia ".tar.gz" este o arhivă TAR care a fost comprimată cu compresie GNU Zip. Aceste "tarballs" pot fi de asemenea văzute cu extensia .TGZ .

Programe care se deschid TAR fișiere
Windows
Smith Micro StuffIt Deluxe for Windows
Corel WinZip
ESTsoft ALZip
ConeXware PowerArchiver
Acubix PicoZip
RARLAB WinRAR
PeaZip
7-Zip
ACD Systems ACDSee
Zipeg
E-merge WinAce
Smith Micro StuffIt Deluxe
Linux
PeaZip
GNU Tar
Android
RARLAB RAR for Android
Macintosh
Smith Micro Stuffit Deluxe Mac
Apple Archive Utility
Incredible Bee Archiver
The Unarchiver
Keka
Zipeg

Despre fișierele TAR

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .tar este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Consolidated Unix File Archive, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Hei! Am vrut doar să trec pe aici și să vă mulțumesc pentru intrarea referitoare la extensia de fișier . tar.xz. Deoarece a fost foarte ciudat să o întâlnesc, am crezut că este un fel de malware. Sunt multe instrumente de compresie pe care nu le-am folosit. Atât compresia TAR, cât și cea XZ nu erau pe radarul meu haha. Faptul care a fost cel mai interesant este modul în care aceste arhive folosesc cele două instrumente de compresie în același timp. Dacă este mai frecvent să vezi fișiere TXZ, nu există diferențe între acestea două? Cât de mare este diferența dintre compresia cu raport ridicat și cea obișnuită? Singura neplăcere este că nu există aplicații pe dispozitivele Apple. Ar fi o completare excelentă a sistemului operațional. Oricum, vă mulțumesc pentru sprijin.