Principal : Extensii de fișiere : .svg Fişier

.svg Extensie de fișier

Tip fișier1Scalable Vector Graphics File

Dezvoltator Adobe Systems
Categorie Fișiere imagine vectoriale
Format XML

Ce este SVG fișier?

Un fișier SVG este un fișier grafic care utilizează un format grafic vectorial bidimensional creat de Consorțiul World Wide Web (W3C). Descrie imagini utilizând un format de text care se bazează pe XML. Fișierele SVG sunt dezvoltate ca un format standard pentru afișarea grafică vectorială pe web.

Mai multe informații

Fișierul SVG este deschis în CorelDRAW Graphics Suite X8

Formatul SVG este un standard deschis dezvoltat sub W3C (World Wide Web Consortium) , cu Adobe jucând un rol major. Imaginile SVG pot fi create și exportate din programe Adobe Creative Suite, cum ar fi Illustrator și GoLive.

Formatul SVG nu este suportat nativ de Adobe Photoshop, Photoshop Elements și InDesign. Cu toate acestea, puteți deschide fișiere SVG în aceste programe utilizând SVG Kit pentru Adobe CS plug-in, dezvoltat de Scand.

NOTĂ: Mai multe informații despre formatul SVG pot fi găsite online la Vector Scalable Vector Pagina cu informații grafice.

Programe care se deschid SVG fișiere
Windows
ImageMagick
Corel PaintShop Pro
ACD Systems Canvas
Adobe Illustrator
Google Drive
Adobe Flash
MeshLab
CADSoftTools ABViewer
Adobe InDesign
GIMP
Adobe Flash Player
Inkscape
Scribus
Microsoft Visio
CorelDRAW Graphics Suite
Linux
ImageMagick
Google Drive
MeshLab
GIMP
Adobe Flash Player
Inkscape
Scribus
yWorks yEd Graph Editor
Merkaartor
FreeCAD
Synfig Studio
Kolourpaint
Android
Seavus iMindQ
Macintosh
ImageMagick
Adobe Illustrator
Google Drive
Adobe Flash
MeshLab
Adobe InDesign
GIMP
Adobe Flash Player
Inkscape
Scribus
CorelDRAW Graphics Suite
Seavus iMindQ
yWorks yEd Graph Editor
Merkaartor
FreeCAD
iOS
Seavus iMindQ
WEB
UnitePDF Svg to Pdf Converter

Tip fișier2Saved Game File

Dezvoltator N/A
Categorie Fișiere de joc
Format N/A

.SVG numărul opțiunii 2

Fișier salvat de jocuri creat de diverse jocuri, inclusiv Quake III: Team Arena, Return to Castle Wolfenstein și Grand Theft Auto 2 (GTA2); salvează progresul jucătorului într-un joc și permite trecerea la progresul acestuia; în mod obișnuit salvat de joc, fără ca utilizatorul să aibă acces manual la fișierul propriu-zis.

Mai multe informații

Deoarece diferite jocuri utilizează diferite formate pentru fișierele SVG, este posibil să încercați mai multe programe înainte de a le putea deschide. De exemplu, GTA2 Saved Game Editor poate edita fișiere SVG create de GTA2, dar nu fișiere SVG create de Quake III: Team Arena.

NOTĂ: Dacă nu aveți un program care deschide sau editează fișiere SVG, încercați să deschideți fișierul dvs. SVG într-un editor de text, cum ar fi Notepad.

Programe care se deschid SVG fișiere

Despre fișierele SVG

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .svg este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Saved Game File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Salutări! În calitate de designer, lucrez de ceva vreme cu fișiere .svg. Explicația ta mi s-a părut minunată și plină de înțelesuri. Imaginea vectorială este foarte importantă pentru a păstra calitatea activelor, cum ar fi logo-uri, pictograme și chiar desene. Întotdeauna mi-am deschis vectorii cu Adobe Illustrator și este uimitor. Programul îți permite să editezi fiecare linie și desen în parte pentru a se potrivi nevoilor tale. Cea mai bună parte este că nu își pierde niciodată calitatea! Cu toate acestea, nu știam că puteți vizualiza fișierele .svg și pe orice browser web. Acest lucru poate fi util atunci când trimiteți un desen unui client și acesta dorește să îl vadă fără un software. Vă mulțumesc pentru recomandare.