Principal : Extensii de fișiere : .sqf Fişier

.sqf Extensie de fișier

Tip fișier1ArmA Script File

Dezvoltator Bohemia Interactive
Categorie Fișiere de joc
Format Text

Ce este SQF fișier?

Script creat pentru ArmA, o serie de jocuri tactice militare de simulare; conține funcții și comenzi care pot fi folosite pentru a modifica modul de joc; procesate de motorul ArmA atunci când este încărcată o misiune.

Mai multe informații

Pentru a activa un fișier SQF, trebuie să îl plasați în directorul corespunzător al misiunii înainte de a începe misiunea. De exemplu, fișierele SQF \ My Documents \ ArmA 2 \ MPMissions \ mod.sqf

sunt acceptate de ArmA, ArmA 2 și ArmA 3.

Programe care se deschid SQF fișiere

Tip fișier2Sothink SWF Quicker File

Dezvoltator SourceTec Software
Categorie Fișiere de date
Format Binary

.SQF numărul opțiunii 2

Fișier de proiect creat de Sothink SWF Quicker, un program folosit pentru crearea de animații Flash; stochează cronologia de animație și audio, video, imagini și text pentru animație; pot fi publicate în formatul de film Flash ( .SWF file) și publicate pe o pagină web după finalizare.

Programe care se deschid SQF fișiere

Despre fișierele SQF

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .sqf este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Sothink SWF Quicker File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.