Principal : Extensii de fișiere : .svc Fişier

.svc Extensie de fișier

Tip fișierWCF Web Service File

Dezvoltator Microsoft
Categorie Fișiere Web
Format N/A

.SVC numărul opțiunii

Fișier text care conține informații despre un serviciu Windows Communication Foundation (WCF) care poate fi rulat utilizând Microsoft Internet Information Services (IIS); include o directivă de procesare specifică WCF care activează serviciile găzduite ca răspuns la mesajele primite.

Mai multe informații

Sintaxa unui fișier SVC poate să arate astfel: <% @ServiceHost Service="Namespace.ServiceTypeName"%

Adresa unui fișier SVC este de obicei "http : //localhost/Application1/MyService.svc "

.
Programe care se deschid SVC fișiere
Windows
Microsoft Visual Studio
Microsoft Internet Information Services (IIS)

Despre fișierele SVC

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .svc este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier WCF Web Service File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Salutări! Ștergeam fișiere de pe vechiul calculator al șefului meu și am găsit o grămadă de fișiere .svc. Am decis să mă documentez mai mult despre ele pentru a mă asigura că le pot șterge fără să îi fac rău la calculator. Articolul tău despre ele a fost foarte bun! Ați explicat cu adevărat la ce pot fi folosite și care este sintaxa lor. Nu știu de ce șeful meu are atât de multe fișiere de acest tip, dar după ce l-am întrebat despre ele, mi-a spus că nu are nevoie de ele. Totuși, am decis să folosesc Visual Studio pentru a deschide unul și a vedea conținutul său. Acesta a apărut ca un fișier text normal, cu câteva informații suplimentare pentru serverele de comunicare. Acest lucru trebuie să fi fost util acum câțiva ani pentru a partaja informații pe web. Vă mulțumesc pentru articolul dumneavoastră! Apreciez foarte mult toate informațiile pe care le-ați furnizat.