Principal : Extensii de fișiere : .smp Fişier

.smp Extensie de fișier

Tip fișier1ScrapeMap File

Dezvoltator skyLyn Applications
Categorie Setări Fișiere
Format N/A

Ce este SMP fișier?

Un fișier SMP conține un ScrapeMap creat de skyLyn Applications ScrapeMate, un program folosit pentru a șterge informații de pe site-uri web și pentru a le organiza într-o bază de date sau o foaie de calcul. Stochează informații despre datele vizate și despre modul în care datele ar trebui să fie organizate și stocate după ce sunt șterse.

Mai multe informații

Aveți posibilitatea să deschideți un fișier SMP ScrapeMap în ScrapeMate utilizând panoul Explorer ScrapeMap. Faceți clic pe pictograma dosarului "Open ScrapeMap" și navigați la locația fișierului SMP.

Puteți crea un ScrapeMap în ScrapeMate folosind panoul Explorer ScrapeMap. Mai întâi, alegeți site-ul pentru a șterge, filtra și sorta datele pe care doriți să le vizați, faceți clic pe pictograma "Creați ScrapeMap" și alegeți locația de salvare a fișierului. ScrapeMap este salvat ca fișier SMP.

De asemenea, vi se va solicita să alegeți formatul de ieșire al datelor răzuite de pe site. Puteți alege să exportați datele în "Excel" ( .XLSX file), "CSV" ( .CSV file) sau "SQL"

Programe care se deschid SMP fișiere

Tip fișier2SmilePlant Project Data File

Dezvoltator Stellar Solutions
Categorie Fișiere de date
Format N/A

.SMP numărul opțiunii 2

Un fișier SMP este un fișier de date creat de SmilePlant, un sistem computerizat de gestionare a întreținerii (CMMS) care ajută administratorii de plante cu supraveghere, management și întreținere. Stochează informații despre echipamentele de producție, angajații și zonele de producție și de depozitare. Fișierele SMP sunt salvate ca unul dintr-un set de fișiere din folderul proiectului SmilePlant.

Mai multe informații

SmilePlant a fost întreruptă și nu mai este întreținută.

Programe care se deschid SMP fișiere
Windows
Stellar Solutions SmilePlant

Tip fișier3SmartMusic Performance File

Dezvoltator MakeMusic
Categorie Fișiere audio
Format N/A

.SMP numărul opțiunii 3

Fișier de muzică folosit de SmartMusic, aplicație muzicală pentru bandă, orchestră și voce; salvează un acompaniament care poate fi folosit pentru practicarea solurilor și a altor părți muzicale; include informațiile despre muzică și poate fi folosit pentru evaluare; înlocuit cu .SMPX în Finale 2014.

Mai multe informații

NOTĂ: fișierele SMP pot fi exportate din software-ul de notare muzicală Finale.

Programe care se deschid SMP fișiere

Tip fișier4IDRISI Palette File

Dezvoltator Clark Labs
Categorie Fișiere GIS
Format N/A

.SMP numărul opțiunii 4

Fișier palet de culori creat de IDRISI Taiga, o aplicație utilizată pentru imagistica GIS; stochează informații de culoare pentru o imagine raster stocată într-un fișier .RST ; acționează ca o legendă pentru culorile afișate atunci când imaginea este vizualizată.

Programe care se deschid SMP fișiere
Windows
GDAL
Clark Labs TerrSet
Linux
GDAL
Macintosh
GDAL

Tip fișier5SampleVision Audio Sample Format

Dezvoltator N/A
Categorie Fișiere audio
Format N/A

.SMP numărul opțiunii 5

Formatul audio mono, format pe 16 biți, care acceptă puncte de buclă; inițial utilizat de Turtle Beach SampleVision la mijlocul anilor 1990.

Programe care se deschid SMP fișiere
Windows
Adobe Audition
MAGIX Sound Forge Pro
OpenMPT
FMJ-Software Awave Studio
Macintosh
Adobe Audition

Tip fișier6Xionics SMP Image

Dezvoltator Xionics Document Technologies
Categorie Fișiere imagine raster
Format Binary

.SMP numărul opțiunii 6

Imaginea utilizată de software-ul Xionics Document Technologies; stochează o grafică raster pe un bit monocrom (alb-negru); pot fi vizualizate și convertite cu câteva programe, chiar dacă formatul fișierului este rar.

Programe care se deschid SMP fișiere
Windows
XnViewMP
Cheewoo Engineering VaryView
Linux
XnViewMP
Macintosh
XnViewMP

Tip fișier7PhotoImpact Gallery File

Dezvoltator Ulead
Categorie Fișiere de date
Format N/A

.SMP numărul opțiunii 7

Un fișier SMP este un fișier de galerie creat de Ulead PhotoImpact (acum Corel PhotoImpact), un program folosit pentru a edita fotografii și artă digitală. Conține o galerie, care poate include imagini, obiecte, îmbunătățiri de imagine sau efecte text / animație. Fișierele SMP includ, de asemenea, proprietăți ale galerii, cum ar fi numărul de grupuri de file, numărul de miniaturi și dimensiunea fișierului.

Mai multe informații

Galeriile vă permit să stocați diferite efecte, îmbunătățiri sau imagini, apoi să le aplicați lucrărilor de artă. Fișierul SMP este creat atunci când selectați Creați din Managerul Galerie în "EasyPalette", denumiți fișierul, alegeți locația de salvare și faceți clic pe OK. De asemenea, puteți crea un fișier SMP selectând Export. Puteți încărca un fișier Galerie SMP selectând Încărcare ... în Manager Galerie.

Programe care se deschid SMP fișiere

Despre fișierele SMP

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .smp este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier PhotoImpact Gallery File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.