Principal : Extensii de fișiere : .sdf Fişier

.sdf Extensie de fișier

Tip fișier1SQL Server Compact Database File

Dezvoltator Microsoft
Categorie Fișiere de bază de date
Format N/A

Ce este SDF fișier?

Baza de date relațională compactă dezvoltată de Microsoft, cunoscută și ca format SQL Server Compact (SQL CE); concepute pentru aplicații care rulează pe dispozitive mobile și desktop-uri; conține conținutul complet al bazei de date și poate avea o dimensiune de până la 4 GB.

Mai multe informații

NOTĂ: Versiunile anterioare ale SQL Server Compact au fost distribuite ca SQL Server pentru Windows CE și SQL Server Mobile Edition.

Programe care se deschid SDF fișiere
Windows
Microsoft Visual Studio
Microsoft SQL Server

Tip fișier2Spatial Data Format File

Dezvoltator Autodesk
Categorie Fișiere GIS
Format N/A

.SDF numărul opțiunii 2

Formatul geodatabaz utilizat pentru stocarea datelor infrastructurale si geospatiale; acceptă mai multe clase de caracteristici, care pot conține fiecare câte o proprietate geometrică; optimizat pentru seturi de date mari de informații spațiale.

Mai multe informații

Formatul SDF a fost dezvoltat de Autodesk și este utilizat de mai multe programe Autodesk, inclusiv Autodesk MapGuide Enterprise și AutoCAD Map 3D.

Programe care se deschid SDF fișiere
Windows
Autodesk AutoCAD
Autodesk AutoCAD Civil 3D 2018
Safe Software FME Desktop
Autodesk AutoCAD Map 3D 2018
Linux
MapGuide Open Source
Macintosh
Autodesk AutoCAD

Tip fișier3Standard Data File

Dezvoltator N/A
Categorie Fișiere de date
Format N/A

.SDF numărul opțiunii 3

Format standard de bază de date utilizat pentru stocarea datelor într-un format structurat; utilizează câmpuri de lungimi fixe pentru a stoca valori; pot fi importate și exportate prin diferite programe de analiză de date și baze de date; utilizate frecvent pentru transferul de date între diferite programe.

Programe care se deschid SDF fișiere
Windows
Pervasive PSQL
dBase

Tip fișier4Structure Data File

Dezvoltator Symyx Technologies
Categorie Fișiere de date
Format Text

.SDF numărul opțiunii 4

Fișierul cu date chimice creat în formatul fișierului de date structură (SDF), care a fost elaborat de Molecular Design Limited (MDL); salvat în text simplu și conține înregistrări ale structurii chimice; utilizat ca format standard de schimb pentru informații chimice.

Mai multe informații

Molecular Design Limited a fost redenumit în MDL Information Systems și ulterior a fost achiziționat de Symyx Technologies, organizația care păstrează acum formatul SDF.

Programe care se deschid SDF fișiere
Windows
Avogadro
NISS PowerMV
Advanced Chemistry Development ACD/ChemFolder
CheD
Linux
Avogadro
OpenEye Scientific VIDA
Macintosh
Avogadro

Tip fișier5World in Conflict Game Map

Dezvoltator Massive Entertainment
Categorie Fișiere de joc
Format Binary

.SDF numărul opțiunii 5

Fișier hărți folosit de World in Conflict, un joc de simulare a războiului tactic în timp real; stochează terenul, punctele de spawn, locațiile articolelor și alte detalii ale hărții; folosit pentru jocul multiplayer.

Mai multe informații

Hărți personalizate pot fi create folosind WicEd, editorul de hartă World in Conflict.

Programe care se deschid SDF fișiere

Despre fișierele SDF

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .sdf este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier World in Conflict Game Map, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Salutări! Am început de curând să folosesc Avogrado pentru cursurile mele de laborator și mă întrebam dacă există și alte aplicații pentru salvarea fișierelor .sdf. Mulțumesc mult pentru intrarea ta pe această extensie! Nu știam că există nu numai o mulțime de programe care permit deschiderea acestor fișiere, dar și o mulțime de utilizări ale extensiei. Am fost curios în special de utilizarea sa pentru salvarea datelor spațiale de către Autodesk. Sunt sigur că acest format este util pentru cartografi și astronomi pentru a analiza seturi de date uriașe. Este întotdeauna minunat să afli că o extensie funcționează și ca fișier de hartă pentru un joc video. Mă întreb dacă se pot deschide aceste fișiere cu Autodesk pentru a le vizualiza. Vă mulțumesc pentru toate informațiile!