Principal : Extensii de fișiere : .sldprt Fişier

.sldprt Extensie de fișier

Tip fișierSolidWorks Part File

Dezvoltator Dassault Systemes
Categorie Fișiere CAD
Format Binary

.SLDPRT numărul opțiunii

Un fișier SLDPRT este un format de imagine 3D folosit de software-ul CAD SolidWorks. Acesta conține un obiect 3D sau "o parte" care poate fi combinat cu alte părți într-un singur fișier de asamblare ( .SLDASM ).

Mai multe informații

Fișierele SLDPRT sunt de obicei deschise utilizând SolidWorks. Cu toate acestea, ele pot fi vizualizate și cu aplicațiile SolidWorks eDrawings Viewer, Autodesk Fusion 360 și Adobe Acrobat 3D sau Acrobat Pro 9 sau ulterioare.

Programe care se deschid SLDPRT fișiere
Windows
Adobe Acrobat
Autodesk 3ds Max
Dassault Systemes SolidWorks
Autodesk Fusion 360
Dassault Systemes SolidWorks eDrawings Viewer
Linux
Adobe Acrobat
Macintosh
Adobe Acrobat
Dassault Systemes SolidWorks
Autodesk Fusion 360
Dassault Systemes SolidWorks eDrawings Viewer

Despre fișierele SLDPRT

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .sldprt este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier SolidWorks Part File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Bună! Fiind absolvent de inginerie, sunt familiarizat cu SolidWorks și aplicațiile sale de modelare 3D. Construirea pieselor individuale și ulterior asamblarea lor, este unul dintre principalele avantaje ale fișierelor .sldprt. Cu toate acestea, nu mi-am imaginat niciodată cât de versatile pot fi fișierele .sldprt. În primul rând, am încercat să le deschid cu software-ul implicit SolidWorks și am putut vedea piesa mea gata să fie editată. Cu toate acestea, am încercat, de asemenea, să le deschid cu Autodesk Fusion 360 și Adobe Acrobat 3D și am văzut că puteam, de asemenea, să vizualizez piesele pe aceste softuri "comune". Cred că acesta este un avantaj atunci când lucrez cu clienții la proiecte care necesită modelare 3D; datorită posibilității de a le putea arăta piesele pe un software pe care aceștia l-au descărcat deja în calculatoarele lor.