Principal : Extensii de fișiere : .pder Fişier

.pder Extensie de fișier

Tip fișierProntoDoc for Excel Conventional Document

Dezvoltator Step Function
Categorie Fișiere de aspect al paginii
Format Binary

.PDER numărul opțiunii

Fișier utilizat de ProntoDoc pentru Excel (PDE), un plug-in Microsoft Excel utilizat pentru generarea de documente comerciale; stochează un șablon de document și include date care au fost populate din una sau mai multe baze de date sursă (SQL Server, SharePoint și Oracle sunt suportate); utilizat pentru redarea șabloanelor ProntoDoc pentru Excel ( .PDE files) în fișiere .XLSX , .PDF și .XPS ; util în contexte de afaceri pentru generarea automată a rapoartelor.

Mai multe informații

ProntoDoc pentru Excel, un produs însoțitor de ProntoDoc pentru Word (PDW), este utilizat în medii de afaceri pentru generarea de rapoarte și alte documente de afaceri. Utilizatorii finali pot folosi software-ul pentru a genera documente din sistemele lor locale folosind date de la baze de date mici la întreprinderi.

Programe care se deschid PDER fișiere
Windows
Microsoft Office
Macintosh
Microsoft Office

Despre fișierele PDER

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .pder este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier ProntoDoc for Excel Conventional Document, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.