Principal : Extensii de fișiere : .pkz Fişier

.pkz Extensie de fișier

Tip fișierVideo Game Package

Dezvoltator N/A
Categorie Fișiere de joc
Format Zip

.PKZ numărul opțiunii

Un fișier PKZ este o arhivă folosită de jocuri video, cum ar fi Spider-Man: Edge of Time și Bee Movie Game. Poate include grafică, texturi, sunete, clipuri vocale și alte date despre jocuri. Fișierele PKZ sunt de obicei utilizate de versiunile Xbox 360 și PlayStation 3 ale jocurilor video.

Mai multe informații

Formatul pentru un fișier PKZ folosit de un joc poate diferi de formatul PKZ utilizat pentru un joc diferit. Prin urmare, este posibil să încercați mai multe programe înainte de a deschide fișierul PKZ. Puteți utiliza scripturi personalizate, cum ar fi scriptul chrrox pentru Spider-Man: Edge of Time, cu QuickBMS al lui Luigi Auriemma pentru extragerea fișierelor PKZ. De asemenea, fișierele PKZ comprimate cu compresie Zip pot fi decomprimate utilizând o decompresie Zip program, cum ar fi Corel WinZip, 7-Zip, WinRAR sau Utilitarul de arhivare Apple. Pur și simplu redenumiți extensia ".pkz" în ".zip" și decomprimați-o. Apoi puteți modifica conținutul fișierului PKZ, comprimați-l cu compresie Zip, apoi redenumiți extensia ".zip" în ".pkz".

Programe care se deschid PKZ fișiere
Windows
QuickBMS

Despre fișierele PKZ

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .pkz este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Video Game Package, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.