Principal : Extensii de fișiere : .xps Fişier

.xps Extensie de fișier

Tip fișierXML Paper Specification File

Dezvoltator Microsoft
Categorie Fișiere de aspect al paginii
Format Zip

.XPS numărul opțiunii

Un fișier XPS este un document care conține informații despre aspectul paginii fixe scrise în limba de descriere a paginii XPS. Acesta definește aspectul, aspectul și informațiile de tipărire pentru un document. Fișierele XPS sunt similare cu fișierele .PDF , dar sunt salvate în format XPS proprietate Microsoft.

Mai multe informații

Fișierul XPS deschis în Microsoft XPS Viewer

Fișierul XPS poate fi folosit pentru vizualizarea, partajarea, salvarea și protejarea conținutului documentul dvs. Există un număr mare de programe Windows care pot fi utilizate pentru a crea un fișier XPS. Cu toate acestea, puteți vizualiza, semna și specifica permisiunile unui fișier XPS prin XPS Viewer. De asemenea, odată ce salvați conținutul XPS în format XPS, nu mai puteți edita fișierul XPS.

XPS a fost conceput ca înlocuitor pentru formatul Enhanced Metafile ( .EMF ). Este similar cu formatul PDF, dar se bazează pe XML în loc de limba PostScript. Fișierele XPS pot fi create în Windows prin selectarea ca imprimantă a "Microsoft XPS Document Writer" ca imprimantă la imprimarea unui document.

NOTĂ: Fișierele XPS pot fi deschise cu Microsoft XPS Viewer, inclus în Windows Vista, Windows 7, Windows 8 și Internet Explorer 6 sau o versiune ulterioară. De asemenea, face parte din pachetul XPS Essentials, care poate fi descărcat de la Microsoft și utilizat cu Windows XP.

Programe care se deschid XPS fișiere
Windows
Adobe Acrobat
Google Drive
Microsoft Word
KDE Okular
Microsoft XPS Viewer
Dolphin
Nuance OmniPage
Nuance PDF Converter Professional
Dolphin Futures XPS Viewer
Pagemark XpsConvert
XPS Annotator
Linux
Adobe Acrobat
Google Drive
KDE Okular
Dolphin
MuPDF
Macintosh
Adobe Acrobat
Apple Safari
Google Drive
KDE Okular
NiXPS View
Dolphin
NiXPS Edit
Nuance Power PDF Standard for Mac
iOS
Apple Safari

Despre fișierele XPS

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .xps este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier XML Paper Specification File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Salutări. Am trecut pe aici pentru a vă spune cât de recunoscător sunt că am citit articolul dvs. despre extensia de fișier .xps. Un prieten mi-a spus înainte despre site-ul dvs., dar aceasta este într-adevăr o cercetare de calitate. Toate caracteristicile menționate m-au ajutat să livrez un proiect mai bun. Cursul nostru de design ne-a dat sarcina de a livra niște proiecte noi cu machete pe care să le folosească și alți utilizatori. Nu ni s-a permis să le salvăm în format PDF. Nu aveam cunoștințe despre alte formate similare. Treaba cu fișierele XPS este ceea ce căutam. Faptul că am aflat că Microsoft are propriul format XPS proprietar este minunat. De asemenea, am aflat pe parcurs despre originile formatului PDF. Evidențierea diferențelor este un mare plus. Vă mulțumesc pentru tot!