Principal : Extensii de fișiere : .ovp Fişier

.ovp Extensie de fișier

Tip fișierThe Overlay Maker Package File

Dezvoltator The Overlay Maker
Categorie Fișiere imagine vectoriale
Format Zip

.OVP numărul opțiunii

Fișier creat de The Overlay Maker, un program de desen hartă destinat planificării militare; stochează toate imaginile de hartă și obiectele desenate într-o arhivă .ZIP comprimată (cu extensia ".ovp"); utilizat pentru a împacheta grafica suprapusă împreună cu harta.

Mai multe informații

În timp ce lucrați la o suprapunere, puteți crea un pachet suprapus prin selectarea fișierului → Resurse de suprapunere a pachetelor.

Programe care se deschid OVP fișiere

Despre fișierele OVP

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .ovp este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier The Overlay Maker Package File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Bună ziua! Noul meu blog este pe cale să fie gata. O completare frumoasă a acestuia este să le arăt oamenilor cum funcționează VPN-urile. Articolul dvs. despre extensia de fișier .ovpn a venit perfect la timp. A fost foarte ușor de înțeles și acest lucru este foarte apreciat. O informație foarte bună despre cum se stochează setările de conectare pentru sesiunile OpenVPN. Mulți utilizatori nu înțeleg cum se stabilește conexiunea cu calculatorul. Acum pot explica faptul că ajutorul OVPN o stabilește. Deși este ușor cum să le găsiți în director, o imagine pe el ar putea ajuta utilizatorii să vadă ce caută. Ați numit unele dintre fișierele de configurare atât pentru sistemele Windows, cât și pentru cele Unix. Există fișiere OVPN utilizate pentru sistemele Linux? Vă mulțumim!