Principal : Extensii de fișiere : .oth Fişier

.oth Extensie de fișier

Tip fișier1OpenDocument HTML Template

Dezvoltator OASIS
Categorie Fișiere Web
Format Binary

Ce este OTH fișier?

Fișier de șabloane creat de OpenOffice.org sau altă aplicație de productivitate pentru birou care acceptă standardul OpenDocument; conține adesea elemente de antet și subsol pentru șablon, precum și setări de stil și formatare; folosit pentru styling documente HTML cu un aspect similar.

Mai multe informații

Fișierele OTH sunt formatate folosind standardul OASIS OpenDocument bazat pe XML.

Programe care se deschid OTH fișiere

Tip fișier2Origin Graph Theme File

Dezvoltator OriginLab
Categorie Setări Fișiere
Format N/A

.OTH numărul opțiunii 2

Un fișier OTH este un fișier tematic creat de Origine, o aplicație de analiză și grafică a datelor folosită de diverși cercetători și ingineri. Acesta conține setări prestabilite sau definite de utilizator care personalizează aspectul unuia sau mai multor grafice, foi de lucru, tabele de rapoarte sau foi de matrice. Fișierele OTH pot fi modificate după salvare.

Mai multe informații

Temele sunt utilizate cel mai frecvent pentru a salva și a aplica proprietățile în graficele originale. Acestea sunt similare cu fișierele de șabloane deoarece sunt utilizate pentru a stoca setările care pot fi aplicate altor grafice.

NOTĂ: Fișierele OTH sunt de obicei situate în folderul "Themes" din C: \ Program Files \ OriginLab \ origine < versiunea > instalare.

Programe care se deschid OTH fișiere

Despre fișierele OTH

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .oth este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Origin Graph Theme File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.